Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezlob se, ale je hloupost nejít s tím k doktorovi, nechápu to…
Florina píše:
myslím si totéž, není to sranda..
Ale můžeš vyzkoušet ještě třeba Rosalgin ![]()
Nezlob se, ale je nesmysl nejít k doktorovi. Ten už toho viděl. Kamarádka nešla, léčila se sama… Nakonec stejně k doktorovi musela a akorát léčba trvala déle než kdyby šla hned… Navíc ani doktor se nemusí hned trefit. Navíc ten výtok může znamenat nějaký větší problém. ![]()
lyrica píše:Florina píše:myslím si totéž, není to sranda..
Ale můžeš vyzkoušet ještě třeba Rosalgin
Lyrica:děkuji za nápad,četla jsem ted o tom a zdá se že by mi to mohlo pomoci
Zakladatelko, ale stejně, ten doktor to jistí
Vůbec se neboj, jak píše Billi, ten už toho viděl..
Macmiror complex…ale nevím zda je volně prodejný
Také můžeš zkusit sedací koupel ze slabounkého hypermanganu…
Ale k dr. bych šla…zanedbáš a bude se to táhnout
Anonymní píše:
Mám od porodu žlutý až hnědý zapáchající výtok a samoléčba nezabírá,vyzkoušela jsem canesten,gynopevaryl,nic nezabralo,prosim poradte nějaký jiný který ale opravdu zabírá,klidně at je drahý,hlavně že pomůže.Stydim se s tim k doktoru tak to prosim pochopte a poradte,děkuji
jelikož ted pracuju jednou týdně v gyn amb, tak nemůžu napsat nic jiného, než běž k dr. nevím sice jak dlouho jsi po porodu, ale i tak hnědý zapáchající výtok rozhodně neleč sama doma „babskýma“ radama, ty sama nemůžeš vědět jakou má příčinu a zbytečně tu návštěvu u dr. oddaluješ, až pak léčba může být mnohem delší. a věř tomu, že u gynekologa nebudeš první ani poslední s tímhle problémem a on to bere jako práci stejně jako chirurg zlomeninu
Kdyby to byly kvasinky, tak bych poradila bílý jogurt, ale tohle je kdovíco, šup k doktorovi.
Jednou mě taky nějaký výtok trápil, tak dr. nechala udělat kultivaci a nestačila jsem se divit, tablety, krém, ještě nějaká mastička… To bych doma fakt nedala.
Mám od porodu žlutý až hnědý zapáchající výtok a samoléčba nezabírá,vyzkoušela jsem canesten,gynopevaryl,nic nezabralo,prosim poradte nějaký jiný který ale opravdu zabírá,klidně at je drahý,hlavně že pomůže.Stydim se s tim k doktoru tak to prosim pochopte a poradte,děkuji