Výtok z bradavky

Anonymní
15.4.23 00:00

Výtok s bradavky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 25let nikdy mi nikdo neskotroloval prsa mám 2 děti kojila jsem jen 8mesicu a poslední měsíc jsem dokrmována um mlékem, mám vyrážku okolo prsa, vpáčená bradavka a výtok s prsa který vytkekl a po zmáčknutí teče trošku bíložluté barvy dřív jsem si nahmatala náhodou bulku která zmizela prso táhlo jinak nic co to může být, prsa si nevysetruji zkoušela jsem to ne nejde mi to děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mikes400
15.4.23 00:07

Zdravim vas ozvěte se na meil děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 00:11

@mikes400 jak se jmenujete na e-mailu?

• Citovat
  • Upravit
mikes400
15.4.23 00:19

*edit admin- smazání emailu/osobní údaje

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
15.4.23 00:25

Objednej se na gyndu at ti prsa zkontroluji, pokud se jim neco nebude zdat, poslou te do mamo centra na sono prsou…muzes to mit jeste nasledkem kojeni ale nech se zkontrolovat…☺️

• Citovat
  • Upravit
6061
15.4.23 03:58
@mikes400 píše:
Zdravim vas ozvěte se na meil děkuji.

@admin
Dost pochybuji, že pán je gynekolog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 09:01

@Whitedog také jsem pánovi nepsala zdálo se mi to divné dobře zavolám si na gynekologii mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit
3020
15.4.23 09:04

Nepíšeš, jak dlouho nekojíš.
Mně se tohle dělo ještě tři roky po konci kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
15.4.23 09:16

Po kojení poslední dcery jsem měla stejné potíže ještě dlouho, určitě rok nebo dva. Časem stále míň až to vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 09:28

@Betty MacDonald kojila jsem 8mesicu malou poslední měsíc byla kojena a přikrmována um mlékem, mléko se zastavilo hned už jsem ho moc neměla i to plivala a vzala radši flašku plakala jsem tenkrát
Ale je 2 roky a 9 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 09:29

@Betty MacDonald ano dobře dekuji, jen mi přijde divné to vpáčený bradavky, ještě když jsem si nahmatala boulicku v podpaží která zmizela prso táhlo a teď tohle zavolám na gynekologii

• Citovat
  • Upravit
42433
15.4.23 09:30
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald kojila jsem 8mesicu malou poslední měsíc byla kojena a přikrmována um mlékem, mléko se zastavilo hned už jsem ho moc neměla i to plivala a vzala radši flašku plakala jsem tenkrát
Ale je 2 roky a 9 měsíců.

Tak se nech vyšetřit. Ale neplaš, to ještě nic neznamená. Hned v pondělí se objednej, popíš problém a uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 12:18

@Betty MacDonald ano mockrát děkuji:) snažím se být v klidu může to být i cysta na ty trpím :) děkuji mockrát všem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa