Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Objednej se na gyndu at ti prsa zkontroluji, pokud se jim neco nebude zdat, poslou te do mamo centra na sono prsou…muzes to mit jeste nasledkem kojeni ale nech se zkontrolovat…☺️
@Whitedog také jsem pánovi nepsala zdálo se mi to divné dobře zavolám si na gynekologii mockrát děkuji
Nepíšeš, jak dlouho nekojíš.
Mně se tohle dělo ještě tři roky po konci kojení…
Po kojení poslední dcery jsem měla stejné potíže ještě dlouho, určitě rok nebo dva. Časem stále míň až to vymizelo.
@Betty MacDonald kojila jsem 8mesicu malou poslední měsíc byla kojena a přikrmována um mlékem, mléko se zastavilo hned už jsem ho moc neměla i to plivala a vzala radši flašku plakala jsem tenkrát
Ale je 2 roky a 9 měsíců.
@Betty MacDonald ano dobře dekuji, jen mi přijde divné to vpáčený bradavky, ještě když jsem si nahmatala boulicku v podpaží která zmizela prso táhlo a teď tohle zavolám na gynekologii
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald kojila jsem 8mesicu malou poslední měsíc byla kojena a přikrmována um mlékem, mléko se zastavilo hned už jsem ho moc neměla i to plivala a vzala radši flašku plakala jsem tenkrát
Ale je 2 roky a 9 měsíců.
Tak se nech vyšetřit. Ale neplaš, to ještě nic neznamená. Hned v pondělí se objednej, popíš problém a uvidíš. ![]()
@Betty MacDonald ano mockrát děkuji:) snažím se být v klidu může to být i cysta na ty trpím
děkuji mockrát všem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 25let nikdy mi nikdo neskotroloval prsa mám 2 děti kojila jsem jen 8mesicu a poslední měsíc jsem dokrmována um mlékem, mám vyrážku okolo prsa, vpáčená bradavka a výtok s prsa který vytkekl a po zmáčknutí teče trošku bíložluté barvy dřív jsem si nahmatala náhodou bulku která zmizela prso táhlo jinak nic co to může být, prsa si nevysetruji zkoušela jsem to ne nejde mi to děkuji