Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych to konzultovala minimálně s dětskou lékařkou. Přeci jenom se tak malinká holčička ve školce neumí dobře utřít a mohla si tam zanést bakterie ze zadečku po kakání.
Také jsme řešily s dcerkou, mudr. první moč na kultivaci, pak nasadila léky na dětské roupy, i když jsme roupy nikdy neviděly, fakt to pomohlo, může to být i po větší rýmě…
@sobesin píše:
Také jsme řešily s dcerkou, mudr. první moč na kultivaci, pak nasadila léky na dětské roupy, i když jsme roupy nikdy neviděly, fakt to pomohlo, může to být i po větší rýmě…
Mno ona ted byla tedy nemocná - rýma-kašel-teplota..
Na to my na dětské gynekologii doporučili omývat ( né sedací koupel) zeleným čajem…cca 3× denně…
Mě dětský gynekolog při koupání do vany přidat hypermangan, aby byla voda pouze růžová a v tom koupat. Dcera toto měla už jako 5 měsíční a byl to zánět ledvin, pak se jí to objevovalo velice často a stále nosíme, když se objeví teplota moč na kultivaci. rozhodně bych to nepodceňovala, může to být jen podráždění k té nemoci teď, ale třeba to může být zánět močových cest. ![]()
Holky děkuji za rady, zavolám Dr. a domluvim se s ní, je pravda že ji „pika“ občas i pálí.. nerada bych něco zanedbala. Vanu bohužel nemáme, jen sprcháč tak nemůžu koupat.. No domluvim se s Dr,..
@Anonymní píše:
Holky děkuji za rady, zavolám Dr. a domluvim se s ní, je pravda že ji „pika“ občas i pálí.. nerada bych něco zanedbala. Vanu bohužel nemáme, jen sprcháč tak nemůžu koupat.. No domluvim se s Dr,..
dcera to taky mela po nemoci a detska gynekolozka poradila delat sedaci koupel v hypermanganu (muzes do lavoru
) - brzo to zmizlo a od te doby je klid ![]()
Ahoj holky,

potřebuji radu,, u malé se objevil slabí výtok, na „pipku“ si nenechá sáhnout abych ji ji otřela a pod. Mela ji opruzenou tak jsem mazala Bepanthenem. Opruzenou ji mívá teď často páč ve školce se sama pořádně utřít neumí.. Může mít od toho nějaký zánět či mám nějaký čas počkat