Výtok u tříleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.13 19:50

Výtok u tříleté

Ahoj holky,
potřebuji radu,, u malé se objevil slabí výtok, na „pipku“ si nenechá sáhnout abych ji ji otřela a pod. Mela ji opruzenou tak jsem mazala Bepanthenem. Opruzenou ji mívá teď často páč ve školce se sama pořádně utřít neumí.. Může mít od toho nějaký zánět či mám nějaký čas počkat :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
12.2.13 19:54

Já bych to konzultovala minimálně s dětskou lékařkou. Přeci jenom se tak malinká holčička ve školce neumí dobře utřít a mohla si tam zanést bakterie ze zadečku po kakání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.2.13 20:01

Také jsme řešily s dcerkou, mudr. první moč na kultivaci, pak nasadila léky na dětské roupy, i když jsme roupy nikdy neviděly, fakt to pomohlo, může to být i po větší rýmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 20:10
@sobesin píše:
Také jsme řešily s dcerkou, mudr. první moč na kultivaci, pak nasadila léky na dětské roupy, i když jsme roupy nikdy neviděly, fakt to pomohlo, může to být i po větší rýmě…

Mno ona ted byla tedy nemocná - rýma-kašel-teplota..

• Citovat
  • Upravit
585
12.2.13 20:40

Na to my na dětské gynekologii doporučili omývat ( né sedací koupel) zeleným čajem…cca 3× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
12.2.13 20:52

Mě dětský gynekolog při koupání do vany přidat hypermangan, aby byla voda pouze růžová a v tom koupat. Dcera toto měla už jako 5 měsíční a byl to zánět ledvin, pak se jí to objevovalo velice často a stále nosíme, když se objeví teplota moč na kultivaci. rozhodně bych to nepodceňovala, může to být jen podráždění k té nemoci teď, ale třeba to může být zánět močových cest. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 21:29

Holky děkuji za rady, zavolám Dr. a domluvim se s ní, je pravda že ji „pika“ občas i pálí.. nerada bych něco zanedbala. Vanu bohužel nemáme, jen sprcháč tak nemůžu koupat.. No domluvim se s Dr,..

• Citovat
  • Upravit
3965
12.2.13 22:42
@Anonymní píše:
Holky děkuji za rady, zavolám Dr. a domluvim se s ní, je pravda že ji „pika“ občas i pálí.. nerada bych něco zanedbala. Vanu bohužel nemáme, jen sprcháč tak nemůžu koupat.. No domluvim se s Dr,..

dcera to taky mela po nemoci a detska gynekolozka poradila delat sedaci koupel v hypermanganu (muzes do lavoru ;) ) - brzo to zmizlo a od te doby je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí