Žlutý výtok ve 14tt

Anonymní
16.2.24 12:06

Výtok ve 14tt

Ahoj, máte někdo zkušenost se žlutým výtokem ve 14tt? Mám ho už déle informovala jsem telefonicky doktora a ten mi řekl, že je to normální a že to mužů mít z gynprodylu který jsem brala cca 20dnů. Řekl mi že už ho mužů vysadit ale výtok stále je někdy světle žlutý někdy trošičku tmavší žlutý. Mám strach aby nešlo o infekci ale jiné problémy nemám jen bolesti břicha ale ty mám už od začátku těhu. Dvakrát jsem byla hospitalizována v nemocnici kvůli hematomu. Na kontrolu mám jít 20.2

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
16.2.24 13:14

Pokud nic nepálí, neboli, tak je asi všechno v pořádku. Výtok v těhotenství je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4354
16.2.24 19:36

Mno take jsem mivala v tehotenstvi vytoky, moje gynekolozka mi pri kazde kontrole kdyz jsem si postezovala ze se to zhorsilo udelala ster a poslala na kultivaci, vysledek vzdy negativni a ja pak v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.24 19:49

@maminaAJ mužů se zeptat jak byli zbarvené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4354
16.2.24 19:58
@Kristyna60 píše:
@maminaAJ mužů se zeptat jak byli zbarvené? Děkuji

svetle nazloutle, hladke konzistence, bez zapachu… a zmizelo to az porodem, doktorka mi tvrdila ze to muzou delat tehotenske hormony, ale nemela problem mi to nechat zkontrolovat
neskodne ztmavnuti bych pripsala tomu kdybys trebas do toho lehce hnede zaspinila (coz se taky stava kdyz se deloha roztahuje)

preji at je vsechno v poradku ale urcite se radsi nech zkontrolovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.24 20:03

@maminaAJ děkuji🙏🏽, zítra ráno pojedu na pohotovost začíná mi trošičku tmavnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí