Výuka angličtiny online
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výuka angličtiny online
Máte někdo zkušenosti, myslela jsem přímo na onlinejazyky. a nebo jsem teď našla toto, co si o tom myslíte?
http://www.slevomat.cz/…s-certifikat?…
jsem neustálý začátečník, angličtinu jsem se učila od základní školy, na střední a i v práci, ale nedomluvím se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ani se na ten odkaz nebudu koukat. Jak je něco přes slevomat už se mi ježí všechny chlupy. ![]()
Prosímtě lepší než tady ty všechny krávoviny, je jazykovka ![]()
- Citovat
- Upravit
Online kurzy můžou být dobré na gramatiku atd. ale domluvit se pak stejně nedomluvíš…to chce někam chodit a fakt muset mluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější no jo, ale když máš doma děti a manžel chodí až večer, tak je těžké se někam dostat. Já si říkala na naučení slovíček a základních frází, ať se trochu nakopnu a možná za rok zkusit nějaký klasický kurz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba helpforenglish.cz nebo http://www.bbc.co.uk/…ningenglish/
Tvurci helpforenglish vyvinuli i placenou verzi, kde si můžeš dělat testy z gramatiky, idiomů, slovní zásoby setříděné i podle temat. okruhů. Je to dle mě levné, Vidíš tam svou statistiku atp. Můžeš to vyzkoušet první týden zdarma a pak se rozhodnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si našla přes jedny stránky, kde byl seznam rodilých mluvčí, kteří sice nejsou učitelé, ale dávají lekce z angličtiny přes skype. Ten můj týpek byl úžasný, probral se mnou na začátku, co mě baví, před lekcí vždycky poslal článek se slovíčky a pak jsme se o tom bavili plus gramatika, naučila jsem se za půl roku více nez za deset let ve škole a díky skypu jsem si to každý týden přizpůsobila jak se mi to hodilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.ova píše:
@Nejhodnější Proč ti vadí Slevomat?
Ja jsem odpurce tady tech portalu. Chytaj na to tupce, kteri veri, ze kdyz tam loupnou kolik procent slevu, tak kolik usetri. Pritom tam prodavaji to nejhorsi z nejhorsiho. To je typicka ceska specialita, jak nekdo vidi akce ci sleva, tak rudo pred ocima ![]()
- Citovat
- Upravit
@UŽIVATELKA32 Jazyk potřebujete nejen poslouchat, ale také mít zpětnou vazbu - aby vás někdo opravoval. Na procvičování dobrý (cokoliv online - zprávy, dětské pořady), ale nemáte tam tu zpětnou vazbu. Potřebujete mluvit a myslet v cizím jazyce a aby vám někdo dal vědět, zda to říkáte správně - zlozvyky se špatně odnaučují. Jsem z oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi doma s dětma a nikam se moc nedostaneš, tak zkus nějaký online kurz. Mně sice nejvíc pomohla jazykovka, kam jsem rok docházela, ale řešení v podobě online kurzu mi přijde taky dobré.
Kamarádka teď řeší podobný problém, uvažuje o jednom kurzu s rodilým mluvčím, je taky věčná začátečnice.
Jmenuje se ANgličtina po kapkách nebo nějak podobně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi, potřebuji si osvěžit a zdokonalit Angličtinu. Vzhledem k pandemii jedou všechny kurzy online, což mi teď i vyhovuje s malými dětmi víc. Máte někdo zkušenosti se skype výukou, klidně i skupinovou a případně nějakou dobrou jazykovkou? Vůbec nevím, kterou jazykovku vybrat. Budu ráda za vaše zkušenosti a postřehy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenaMarry
Ahoj, pracuji v jazykové škole v Praze jako lektorka angličtiny. Máme teď hodiny online, dá se to, záleží asi na lektorovi. Určitě bych upřednostnila individuální výuky než ve skupince, je to lepší, víc pozornosti a méně rušivé. Také tip navíc - z ekonomického hlediska bych šla spíš do nezávislého lektora angličtiny než přes jazykovku. Zvlášť v Praze jsou ty ceny strašné.
- Citovat
- Upravit
Nemate nekdo donrej tip na online kurz anglictiny? Byla jsem uz rozhodnuta pro jeden, ale jak Meta s Googlem zjistili, ze „hledam“ tak me to na instaci zasypalo velkym mnozstvim lektoru inluenceru, na ktery jsou dobry recenze a ja se v tom uplne ztratila.
Nemate nekdo zkusenost s Bronou S. nebo Kubova English - to byli mi favoriti. Ale jeste me zaujal profil Anglicka akadamie. Pripadne mi napiste sve tipy. Diky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit