Využití akvária

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
18.4.12 15:42

Vyuziti akvaria

Ahoj chte bych poradit.mam doma akvario nevyuzite tsk nevim jak ho vyuzit zda dat rybicky nebo neco jineho nebo jak by se dalo vyuzit.co mate zajimaveho vy v akvariu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
18.4.12 15:46

Jak velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.4.12 15:57

Hada :) Ale potřebovala bych něco menšího, zabírá nám to moc místa a nedaří se mi splašit za rozumný peníz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.4.12 15:59

Já mam pavouky, na to stačí i pidiakvárko, jen jich nesmí člověk mít 15 jako já :mrgreen:
Jo a syn má rybičky, množej se potvory rychleji, než bych si přála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.4.12 16:02

Tatínek choval rybičky, měl akvárko takové spíš menší, tak 80cm ten největší rozměr? :think: Možná i míň. Jenže ho přestalo bavit akvárko čistit, i přes velkou péči mu to tam vychcípávalo, takže když to pochvípalo všechno, už nic nekupoval, akvárko vymyl, vysypal kamínky, pískem a naskládal tam kaktusy. Vypadá to hezky, hlavně když se to nasvítí, péče minimální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:03

Já bych dala rybičky. Co tu píšou holky, bojím, bojím, takže by byla jasná volba. Za málo práce krásná dekorace do bytu. Jen pořizovací cena příslušenství může být vyšší, ale taky se dá sehnat levně.
Edit: Gladys byla rychlejší, kaktusů se nebojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.4.12 16:17

No my mame nedmerne velke akvarko a mame tam rybičky všeho druhu i když to je práce čistit a starat se ale je to jedine tvorstvo u nas doma pro naše mimi at se kochá :D A ješte by si mohla zaopatrit želvičku hm? :think: vodnou.. :think: No hady a pavouky to taky by sem se bala a ješte když je doma mimi.. :oops: :roll: Ale nekdo se oto vý starat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
18.4.12 16:18

Rybicky uz jsme meli a bohuzel mam problem ze obas jedeme na tyden pryc.takze neco co bud vydrzi bez me pece tyden nebo neco,co muhu prevezt.premyslela jsem o nejake jesterce.tu bych dala do prepravky a prevezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.4.12 16:19
@Bubu25 píše:
rybicky :pankac: :pankac: stoji to jen par korun a je to moc pekna dekorace a zadna starost pokud si koupis kvalitni externi filtr :dance: to ho pak kydas a menis vodu jen 1× za rok :kytka:

krásne :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: opravdu je to hezka dekorace :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
18.4.12 16:21

Kamaradka mela zelvu a hrozne smrdeli i kdyz ji porad cistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:21
@Barbora13 píše:
Rybicky uz jsme meli a bohuzel mam problem ze obas jedeme na tyden pryc.takze neco co bud vydrzi bez me pece tyden nebo neco,co muhu prevezt.premyslela jsem o nejake jesterce.tu bych dala do prepravky a prevezla.

Dají se koupit automatická krmítka, nastaví se to a pak jim to sype samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.4.12 16:26

tak my nemame automatické krmítko ale vždy jak odjedeme zavolam mamce,bratovy nebo tchýni a su nase automatic krmitelé :pankac: :pankac: :pankac: A bubu : neni zač :kytka: Hezke tvorby je radost pochavlit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:32

Jo a my jednou odjeli na týden, měl krmit švagr. Hned první den ztratil klíče :roll: , takže byly rybičky týden o hladu a taky to přežily ;) . To nás právě inspirovalo k hledání lepšího řešení a našli jsme to automatické krmítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
18.4.12 16:37

A nevite nebo nemate nejakou jesterku nebo neco maleho chlupateho krome.pavouku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 16:44

A jak velké je to akvárko?
Podle mě ale bude smrdět všechno :mrgreen: . Kamarád má leguána a je to teda fakt smard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí