Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj chte bych poradit.mam doma akvario nevyuzite tsk nevim jak ho vyuzit zda dat rybicky nebo neco jineho nebo jak by se dalo vyuzit.co mate zajimaveho vy v akvariu.
Hada
Ale potřebovala bych něco menšího, zabírá nám to moc místa a nedaří se mi splašit za rozumný peníz ![]()
Já mam pavouky, na to stačí i pidiakvárko, jen jich nesmí člověk mít 15 jako já ![]()
Jo a syn má rybičky, množej se potvory rychleji, než bych si přála…
Tatínek choval rybičky, měl akvárko takové spíš menší, tak 80cm ten největší rozměr?
Možná i míň. Jenže ho přestalo bavit akvárko čistit, i přes velkou péči mu to tam vychcípávalo, takže když to pochvípalo všechno, už nic nekupoval, akvárko vymyl, vysypal kamínky, pískem a naskládal tam kaktusy. Vypadá to hezky, hlavně když se to nasvítí, péče minimální ![]()
Já bych dala rybičky. Co tu píšou holky, bojím, bojím, takže by byla jasná volba. Za málo práce krásná dekorace do bytu. Jen pořizovací cena příslušenství může být vyšší, ale taky se dá sehnat levně.
Edit: Gladys byla rychlejší, kaktusů se nebojím ![]()
No my mame nedmerne velke akvarko a mame tam rybičky všeho druhu i když to je práce čistit a starat se ale je to jedine tvorstvo u nas doma pro naše mimi at se kochá
A ješte by si mohla zaopatrit želvičku hm?
vodnou..
No hady a pavouky to taky by sem se bala a ješte když je doma mimi..
Ale nekdo se oto vý starat ![]()
Rybicky uz jsme meli a bohuzel mam problem ze obas jedeme na tyden pryc.takze neco co bud vydrzi bez me pece tyden nebo neco,co muhu prevezt.premyslela jsem o nejake jesterce.tu bych dala do prepravky a prevezla.
@Bubu25 píše:
rybicky![]()
stoji to jen par korun a je to moc pekna dekorace a zadna starost pokud si koupis kvalitni externi filtr
to ho pak kydas a menis vodu jen 1× za rok
krásne
opravdu je to hezka dekorace
![]()
Kamaradka mela zelvu a hrozne smrdeli i kdyz ji porad cistila.
@Barbora13 píše:
Rybicky uz jsme meli a bohuzel mam problem ze obas jedeme na tyden pryc.takze neco co bud vydrzi bez me pece tyden nebo neco,co muhu prevezt.premyslela jsem o nejake jesterce.tu bych dala do prepravky a prevezla.
Dají se koupit automatická krmítka, nastaví se to a pak jim to sype samo.
tak my nemame automatické krmítko ale vždy jak odjedeme zavolam mamce,bratovy nebo tchýni a su nase automatic krmitelé
A bubu : neni zač
Hezke tvorby je radost pochavlit ![]()
Jo a my jednou odjeli na týden, měl krmit švagr. Hned první den ztratil klíče
, takže byly rybičky týden o hladu a taky to přežily
. To nás právě inspirovalo k hledání lepšího řešení a našli jsme to automatické krmítko.
A nevite nebo nemate nejakou jesterku nebo neco maleho chlupateho krome.pavouku
A jak velké je to akvárko?
Podle mě ale bude smrdět všechno
. Kamarád má leguána a je to teda fakt smard.