Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mam kulate akvarium a porizovat si ryby uz nechci nenapada vas jak ho vyuzit jinak prodat ho nechi napadlo me do toho neco dat treba kytku ale nejakou vodni treba leknin nebo tak neco. poradite mi prosim
@Barbora13
mám v něm mušle ![]()
byla jsem v jiné situacci moc mušlí (jsem na ně trochu ujetá
) a nevěděla jsem do čeho je dát, ať vypadají hezky a jsou co nejvíce vidět
Tak ty jsme ted pri stehovani vsechny vyhodila mela sem jich taky spousty ale dekuji za napad
Na dno pisek a ruzne kaktusy, suchomilne rostliny, treba nejaky hezky mensi kamen… Ma to tak tatinek, kdyz prestal pestovat rybicky, ma to teda ve velkem obdelnikovem akvarku a vypada t hezky
Jj taky mame v kulatem akvarku kaktusy, muzes si tam krasne pohrat i s vrstvama (pisek, kaminky, hlina..) je to pak moc hezke… nasadis kaktury a nahoru taky nejaky kaminky nebo par musli nebo vubec nic a je to! moc se nam to libi..
![]()
Písek, mušle, kamínky zalít vodou a na vrch plovoucí svíčku, ale ta masožravka je taky dobrý nápad.
Myslite ze by sel v akvarku pestovat trebe leknin libilo by se mi asi neco co kvete
Taky mě hned napadla masožravka.. kamínky, do nich v květináčku nějakou běžně nabízenou masožravku, dát za okno a zalévat destilkou.