Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Zajímá mne váš názor, jestlijsem divná já?
Manžel vozí našim autem kolegu z práce. Vadí mi to že nám když se auto rozbilo naposled, manžel musel hned koupit jiné aby se měl jak dostat do práce. Jeho kolega má auto rozbité už 3 měsíce no a manžel pro něj jezdí je to pár km od nás a vozí ho. Už se mi to nelíbí. Přece nemůže čekat že ho bude vozit pořád. Není to o tom že by neměl na jiné auto ale prostě to neřeší! Za benzín zaplatímě moc a ted ještě víc.
Vadilo by vám to taky a nebo ne?
Manžel taky vozí kolegu do práce. Ale kolega přispívá na naftu ![]()
Pokud kolega přispívá na benzín tak v tom nevidím problém.
Pokud ne, tak by měl začít.
@vačinka18 píše:
Ahoj holky. Zajímá mne váš názor, jestlijsem divná já?
Manžel vozí našim autem kolegu z práce. Vadí mi to že nám když se auto rozbilo naposled, manžel musel hned koupit jiné aby se měl jak dostat do práce. Jeho kolega má auto rozbité už 3 měsíce no a manžel pro něj jezdí je to pár km od nás a vozí ho. Už se mi to nelíbí. Přece nemůže čekat že ho bude vozit pořád. Není to o tom že by neměl na jiné auto ale prostě to neřeší! Za benzín zaplatímě moc a ted ještě víc.
Vadilo by vám to taky a nebo ne?
proč si muž neřekne o peníze na benzín? minimálně v částce co by kolegu stála přeprava veřejnou dopravou
No, ono to není jen o tom přispívat na palivo. Někdy se to už začne „principielně“ nehodit. A často je poněkud obtížné z toho vyplout. Je i otázka, jak daleko to do té práce je…
Nepomáhá mu ten kolega nějak v práci? Nebo nejsou prostě kamarádi? Proč myslíš, že ho využívá, manželovi to vadí? Jestli ne, tak proč to řešíš?
@Ivan PPZ píše:
No, ono to není jen o tom přispívat na palivo. Někdy se to už začne „principielně“ nehodit. A často je poněkud obtížné z toho vyplout. Je i otázka, jak daleko to do té práce je…
alle tak hlavně ani zmínka o tom, že manžel si stěžuje.. zakladatelka píše jen o tom, že se to nelíbí jí ![]()
Nepřispívá právě že má začít jezdit on a vozit zase manžela ale to už asi nebude. Pořád a pořád to odkládá s tím že auto opravuje.
Tak jsi psala, že až si opraví auto, tak má vozit zase manžela ![]()
@vačinka18
pritel taky tak jezdil-kdyz vezl kolegyni, tak mu prispivala-pocitali si to presne kolikrat jela a pak 1× za mesic to vyrovnali…kdyz pak ona mela take auto, tak se stridali po tydnu…je to normalni, ale to si musi domluvit manzel-ty to asi nevyresis za nej ![]()