Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mas neco na odreagovani? nejaky konicek, do ktere se fakt umis zazrat. Neco na co se tesis?
stereotyp dokaze by ubijejici, i kdyz to navenek vypada, ze si nemas na co stezovat.
Jestli si na chocholouše, tak si ho sežeň. Můžeš vyzkoušet nějaký koníček. No a když ani jedno nepomůže, pak už je to prostě jenom na změnu práce ![]()
Mám to samé, mám strach i z obyčejných věcí. Už předem si dane situace prehravam a hrozně se nervuju.
Prave ze zadny konicek nemam a ted v zime to stejne moc nejde prijdu domu udelam veceri uklidim a tak znate to…proste mam strach no…tenkrat jsem psychologa mela pomohl mi ale ted na to proste neni cas… @terezkakol a kolik ti je a jak to zvladas???
@Anonymní píše:
Prave ze zadny konicek nemam a ted v zime to stejne moc nejde prijdu domu udelam veceri uklidim a tak znate to…proste mam strach no…tenkrat jsem psychologa mela pomohl mi ale ted na to proste neni cas… @terezkakol a kolik ti je a jak to zvladas???
Věk tu asi zmiňovat nebudu, ale víc než 20 mi neni. Je toho na mě moc, teď škola, zdravotní problémy. Zvládám to špatně, do toho jsem začala brát antiko, takže strach větší, nálady šílené, tak vysazuji a jsem zvedava, jestli se to zlepší.
Zrovna jsem říkala, že by se měla práce po roce povinně měnit
Taky nemám ráda stereotyp.No,co naděláš, toho je v životě nejvíc.
No poradne vypnout ale to prave neumim…pres vanoce bylo vsechno ok byla jsem doma v klidu s rodinou ale navrat do prace je sileny
Co funguje u většiny lidí je fyzická aktivita. běhání, plavání, jízda na kole vyplaví do těla látky, po kterých je ččlověku jak po neurolu ![]()
@Premek_Orac píše:
Co funguje u většiny lidí je fyzická aktivita. běhání, plavání, jízda na kole vyplaví do těla látky, po kterých je ččlověku jak po neurolu
to je fakt. zni to jako klise, ale i pravidelna prochazka pomaha.
@Anonymní píše:
No poradne vypnout ale to prave neumim…pres vanoce bylo vsechno ok byla jsem doma v klidu s rodinou ale navrat do prace je sileny
Já jsem na začátku prváku nemohla nic. Brečela jsem, že tam nepůjdu, že to a to. Stavy hrozne. Když jsem byla ve škole, tak mi bylo pořád do breku. Až teda mamku napadlo, že by třeba homeopatika mohla pomoci. Nevim, jestli to bylo vsugerovane, ale ulevilo se mi. Teď to mám znova, sice ne tak šílené.
Nemám odmakam si osm a jdu domu ale ten pocit že tam musím osm hodin být a dělat pořád to samé vím jsem asi magor… @Taciras
HÁČKUJU SE POTŘEBUJU RADU ZAČALA JSEM DĚLAT PO MATEŘSKÉ DĚLÁM ROK A DOPADLO TO NA MĚ SVOJI PRÁCI MÁM RÁDA BAVÍ MĚ ALE DĚLÁM MEZI SAMÝMA ŽENSKÝMA A JE TO ŠÍLENÁ SLEPIČÁRna…KDYŽ MI MARODÍ KLUK A VYPADNU TAK POMLOUVAJÍ HRUZA…DÍKY TOMU SE MI PRÁCE ZHNUSILA A CHODÍM TAM S ODPOREM KAŽDÝ MI ŘÍKÁ HOD TO ZA HLAVU A ODMAKEJ SI SVÝCH OSM A JDI DOMU JENŽE JÁ TO NEUMÍM…NESPÍM KVULI TOMU O VÍKENDU PAK JSEM V KLIDU A SPÍM TŘEBA 11 HODIN V KUSE UŽ MĚ TO NEBAVÍ…NESPÍM NERVUJU SE…VÍM ŽE JE TO VŠUDE PRAVĚ PROTO ANI MĚNIT PRÁCI NECHCI…MÁM JÍ V MÍSTĚ BYDLIŠTĚ NIKAM NEDOJIŽDÍM CO VÍC SI PRÁT…V DNEŠNÍ DOBĚ…PORADTĚ JAK SE S TÍM POPRAT…HLAVNĚ S TÍM SPÁNKEM ZKOUŠELA JSEM SNAD UŽ VŠECHNO…PROSTĚ TO MÁM V HLAVĚ A NEUMÍM VYPNOUT…
Určitě je lepší se vyspat, než mít práci hned u domu, ne? Zkus jinou práci, i když budeš muset dojíždět např. mhd. Za dobrý spánek a život bez nervů z práce to určitě stojí.
Ahoj holky prosim hrozne se posledni dobou stresuju a nervuju nevim proc uz jen cesta do prace me stresuje…tu praci mam rada je to ale stereotyp osm hodin na jednom miste a porad to same jsem z toho vycerpana…nevim jak dal je to jen prace…jsem vdana mam dite a neumim se s tim srovnat vzdycky si neco dam do hlavy a nevim jak z toho ven…rano jdu do prace a jsem vynervovana ze tam zase budu osm hodin sedet…vim je to divny mam praci v miste bydliste kdo by za to co dal jednu smenu super nevim proc tak blbnu holky v praci jsou taky dobry proste nevim do prace musim je to normalni…krevni testy dobry takze je to opravdu o nervech…jsem porad napjata a mam pocit ze s sebou seknu…spis se asi bojim ze to semnou nekde prasti…uz jsem to jendou mela…manzel mi rika ze jsem na chocholouse…