Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:ŠKODA, že to nebylo o rok dřív. Chtěla jsem, ale jezdit do Poruby bylo z ruky
Ahoj holky, snad mi dovolíte menší anketku![]()
Plánuji vést kurzy cvičení pro těhotné maminky v Ostravě. Zajímalo by mě, zda myslíte, že by byl mezi maminama zájem a hlavně, zda je vést v dopoledních nebo odpoledních hodinách? Co myslíte? Jaké máte zkušenosti s takovými kurzy?
Prosím o zachování anonymity.
Zakl. M.
Tak prvorodičky určitě uvítají spíše ty odpolední hodiny, druho a vícerodičky asi taky, protože hlídání se lépe zajišťuje na odpoledne. Zájem by určitě byl, já na skupinové cvičení teda nejsem, ale z okolí holky chodily hodně.
Mmchdm, to je indivindy, pokud to budeš mít tak koncipované, že se můžou účastnit baby i se starším dítkem, bude Ti jich tam chodit dost dopol. Pokud vyloženě jen ženy, dej to odpol.
Taky jsem chtěla, ale v podstatě jsem nic nenašla, jen nějakou jednu jógu, myslím že v Lotosu, který na mě působil (z webu, osobně jsem nebyla) trochu moc alternativně na můj vkus. Je teda fakt, že jsem nijak moc nehledala.
Určitě spíš odpoledne, nebo případně pro vícerodičky dopoledne, ale se zajištěným hlídáním malých(!) dětí.
Ahoj, já chtěla chodit, ale všechno cvičení bylo dopolko, což člověk nějak nestíhá když pracuje, že
.
Takže doporučuju odpo. A jestli bude zájem, tak záleží na holkách jestli budou chtít cvičit ![]()
Holky a co říkáte na víkend? Udělat třeba kurz v sobotu odpoledne?
@Anonymní píše:
Holky a co říkáte na víkend? Udělat třeba kurz v sobotu odpoledne?
pro mne třeba ne - víkendy jsou jediná chvíle, kdy se jakž takž vídáme s chlapem - osobně bych do toho o víkendu nešla ![]()
Určitě odpoledne, dopo pro maminy se staršími dětmi co se můžou zapojit do cvičení. Víkendy ne, bývá to jediná doba, kdy může být celá rodina pohromadě
Již jsem tu doporučovala jogu pro tehotne, nahradila jsem tak normalni jogu, nevim v cem to cviceni presne spociva, ale nejlepsi je zkusit a udelat si vlastni nazor. Vse je individualni
Holky, děkuji za vyjádření. Mám ještě jeden dotaz - sama nemám děti, tak nevím. Ocenily byste v takovém studiu menší dětský koutek? - stolík, omalovánky, pastelky, pár hraček apod.
Budu mít ve studiu i vacushape, běžecký pás…+ vedené lekce…
Myslíte, že dítko si tam vydrží samo hrát během 30m co bude maminka ve vacu?
Na lekce asi ne…pokud by tam byla jóga, na kterou je třeba klid, tak bych tam děti asi nechtěla…
Co myslíte? ![]()
Ahoj holky, snad mi dovolíte menší anketku
Plánuji vést kurzy cvičení pro těhotné maminky v Ostravě. Zajímalo by mě, zda myslíte, že by byl mezi maminama zájem a hlavně, zda je vést v dopoledních nebo odpoledních hodinách? Co myslíte? Jaké máte zkušenosti s takovými kurzy?
Prosím o zachování anonymity.
Zakl. M.