Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro ty kdo mate piercing v pupiku, jak ste si to hojily?
a jak dlouho se Vám to hojilo? ![]()
@Anonymniholka cca 2 měsíce, ale píchala jsem si to sama
hojilo se to bez nějakých větších problémů.
@Lucinesshka píše:
Jo a mazala jsem si to framikoinem
taktéž.
@Anonymniholka taky jsem si pichala sama a hojilo se to asi mesic plus minus…zadne problemy..mazala jsem framikoinem
@Anonymniholka jejda, to uz je asi 15 let, takze delku hojeni si nepamatuju. Ale pichal mi to doktor a ten mi pak rekl, kazdy den ve sprse, udelat jakoby rukou vanicku pod pupikem a ten pupek at je chvilku ponoreny ve vode, aby se to vycistilo, plus pouzit antibakterialni mydlo a pak natrit normlanim detskym olejickem. A v pohode, zadne problemy jsem nemela.
@martina.se @veronika6913 Holky a čím jste si to píchly sami? Řeším právě, že kvůli těhotenství jsem si náušnici vytáhla a dírka se mi skoro úplně zatáhla. Teď se tam vejde max špendlík, tak přemýšlím, jak tam zase dostat normální náušnici. ![]()
@ElisC píše:
@martina.se @veronika6913 Holky a čím jste si to píchly sami? Řeším právě, že kvůli těhotenství jsem si náušnici vytáhla a dírka se mi skoro úplně zatáhla. Teď se tam vejde max špendlík, tak přemýšlím, jak tam zase dostat normální náušnici.
normální jehlou - koupíš v lékárně za pár kč. Čím větší průměr, tím líp se Ti bude nandavat ta naušnice.. Já si koupila celkem silnou, takže jsem konec naušnice zapíchla do toho hrotu, protáhla zpět společně a bylo to ![]()
Mmchdm, já si takhle propíchala téměř celej xichtík.. a uši, plus pupek.. kdybych si při posledním pokusu v uchu netrefila nerv, tím pádem nezpůsobila alergii na kov, tak bych byla jak řešeto
měla jsem nos, bradu, obě obočí, uši po 7 ks atd
vše v pohodě, ale to ucho byl error..
@ElisC klasickou ruzovou jehlou..ja mam tu dirku naopak uz nejakou vytahlou, ze mi kolikrat ten piercing vypadl.. :-/ ted ho mam nejakou dobu zas vyndanej a ted koukam, ze se zas trosku stahla
tak ho jeste necham vyndanej nejakou dobu a snad se dirka trvale zas trosku zmensi ![]()
Já si nechávala pupík píchnout v nemocnici na chirurgii (protekce). Nechtělo se mi za to platit a sama bych neměla odvahu. Výhodou bylo, že mi to umrtvili, nebolelo to. Hojilo se to celkem rychle. Čistila jsem jen lihem. Dirka je pořás stejná. U prvního porodu jsem vyndavala az kolem 5.měsíce, těď už mě tlačila v 10TT, ale já ji měla udělanou spíš větší
Jinak teda obdivuju ty, co měly odvahu to píchnout sami, to bych nedala