Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se Tyjo, tolik odvahy bych asi neměla ![]()
A používala jsi nějaký znecitlivující spray nebo alespoň led? Jsem docela srab ![]()
Také by se myslím nějakou dobu nemělo chodit do bazénu, tak budu muset počkat, až synovi skončí kurz ![]()
@veronika6913 Taky jsem tu dírku měla docela zvětšenou, divže náušnice držela. Nečekala jsem, že se mi tak rychle zatáhne. Náušnici jsem se pokusila vrátit cca týden po porodu, ale už bylo pozdě ![]()
@ElisC píše:
@martina.se Tyjo, tolik odvahy bych asi neměla
A používala jsi nějaký znecitlivující spray nebo alespoň led? Jsem docela srab
Také by se myslím nějakou dobu nemělo chodit do bazénu, tak budu muset počkat, až synovi skončí kurz
ne, nepoužívala jsem nic
mi tedy vadilo to křupání, hlavně na obočí a na nose
ale jako poprvé jsem si obočí propíchla v 15 ![]()
@martina.se mě to prozmenu pichla kamarádka na diskotece
. koupily jsme jehlu za pár kacek a nausnici u Vietnamců a bylo to.
Namísto lihu bych používala ten framikoin, mě ta kamoska řekla že mám používat líh a po tom lihu jsem to měla celý podrážděny a strašně to bolelo. Jak jsem začala používat ten framikoin tak do 14 dnů to bylo supr.
@martina.se mladicka nerozvaznost
. ve 14 jsem dělala různý hovadina ![]()
@Lucinesshka píše:
@martina.se mladicka nerozvaznost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. ve 14 jsem dělala různý hovadina
Ahojte prosím vás měla bych prosbu nedávno jsem si nechala píchnout piercing do pupíku v nemocnici vše bylo v pořádku ale poslední dny mi začal pupík lehce hnisat a začíná mě to docela dráždit svědí a lehce to pálí nevíte jestli bych ho měla sundat nebo ho dále čistit a počkat pokud by jste měli nějaké zkušenosti byla bych ráda za zpětnou vazbu