Vývoj 18 měsíčního dítěte

Shimon662
7.2.24 12:02

Vývoj 18 měsíčního dítěte

Mám holčičku 18 měsíců na jméno se občas otočí hračku ne donese vstekase nedá nic, líbí se jí se mnou hrát na schovávanou ostatní hry vydrží jenom chvilku a pokud chci ji ukázat jak správně se dává čtvereček do kýblu tak se vsteka, udělá pací-paci malá-mala dámi pusu ale to je jenom občas gdyž se jí chce. Gduž si sednu u nocnika zavolám ji ať dojde čurat tak dojde skoro po každé. Mate ještě někdo zkušenost z takovém dítětem. Mám strach o nemoc autyzm ale zdá se mi že bychom se chovala při té nemoci jinak…nebo má ten vývoj opozdenuj.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76747
7.2.24 12:09
@Shimon662 píše:
Mám holčičku 18 měsíců na jméno se občas otočí hračku ne donese vstekase nedá nic, líbí se jí se mnou hrát na schovávanou ostatní hry vydrží jenom chvilku a pokud chci ji ukázat jak správně se dává čtvereček do kýblu tak se vsteka, udělá pací-paci malá-mala dámi pusu ale to je jenom občas gdyž se jí chce. Gduž si sednu u nocnika zavolám ji ať dojde čurat tak dojde skoro po každé. Mate ještě někdo zkušenost z takovém dítětem. Mám strach o nemoc autyzm ale zdá se mi že bychom se chovala při té nemoci jinak…nebo má ten vývoj opozdenuj.

vše je v pořádku, holčička je po mamince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28873
7.2.24 12:18

Pediatr dělá test na PAS v 18m, pokud ten vyjde dobře, je velká pravděpodobnost, že je holčička v pořádku. Jinak na popisu neshledávám nic zvláštního ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shimon662
7.2.24 12:56
@Margery píše:
Pediatr dělá test na PAS v 18m, pokud ten vyjde dobře, je velká pravděpodobnost, že je holčička v pořádku. Jinak na popisu neshledávám nic zvláštního ;-)

No já vidím na tom zvláštní že ostatní děcka jak ona mají větší pokroky😔Donesou hračku, poprosí o jídlo gdyž mají hlad, ukážou na zvířátka, jak dělají a ta moje prostě měna o to zájem.

Příspěvek upraven 07.02.24 v 13:22

• Citovat
  • Upravit
2607
7.2.24 12:59

Mala je normalni. Nech ji v klidu zit a zamer se na cestinu.. Jak se budes s tou malou ucit az bude vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28873
7.2.24 12:59
@Shimon662 píše:
No já vidím na to zvláštní že ostatní děcka jak ona mají větší pokroky😔Doněcku hračku, poprosí o jídlo gdyž mají hlad, ukážou na zvířátka jak dělají a ta moje prostě měna o to zájem.
Řekni to pediatrovi plus, pokud pediatr nedělal, udělej test na PAS, je i s vyhodnocením na internetu ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28873
7.2.24 13:00

Jmenuje se M-Chat, je třeba na serveru autismport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shimon662
7.2.24 13:26
@Jemako píše:
Mala je normalni. Nech ji v klidu zit a zamer se na cestinu.. Jak se budes s tou malou ucit az bude vetsi?

Já nejsem češka, pokud píšu a ne počtu se to co sem napsala tak ten telefon sám změní nějaké slovo.

• Citovat
  • Upravit
5314
7.2.24 13:28
@stinga píše:
vše je v pořádku, holčička je po mamince
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.2.24 13:30
@Shimon662 píše:
Já nejsem češka, pokud píšu a ne počtu se to co sem napsala tak ten telefon sám změní nějaké slovo.

Proto ti to pisu.. Ja jsem ceska zijici v cizine a mam dceru v druhe tride.. Nekdy je opravdu tezke se s ni ucit protoze to neni muj jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76747
7.2.24 13:31
@Shimon662 píše:
Já nejsem češka, pokud píšu a ne počtu se to co sem napsala tak ten telefon sám změní nějaké slovo.

jasně - telefon změní slovo například na „gdyž“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
8.2.24 13:49

A co je zvlastne na tom, ze cudzinka neovlada spodobovanie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
8.2.24 14:14
@Gita17 píše:
A co je zvlastne na tom, ze cudzinka neovlada spodobovanie :roll:

Tak treba prave takhle moji spolupracovnici rodice zazdili vzdelani. Nikdy se s ni neucili a kdyz ji neco neslo tak rekli ze to ji prece staci ze je stejne cizinka. Nechteli se ucit cizi jazyk a aby s tim meli co nejmin problemu tak ji dali na ucnak. Holka si ted v 30 dodelava vzdelani a samozrejmne ji mrzi ze ji k tomu rodice nevedli. Ono i ti ucitele pristupuji k tem rodicum jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí