Vyvolání a nepravidelná menstruace

565
17.12.18 00:23

Přestat brát antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
17.12.18 00:28

@Maruselka23 mě pomohlo pití kontryhelu - čaj 2 denně prvnich cca 14 dní cyklu. Samozřejmě bez antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.12.18 02:33

Mám obavy, že dokud budeš užívat antikoncepci, nic moc se s tím dělat nedá. Buď bych zvážila jinou formu ochrany, např nehormonální tělísko, a srovnání cyklu gynexem. Nebo brát antikoncepci tahem, bez pauz na krvácení. Zkusil ti lékař napsat jinou antikoncepci? Může to být i tím, že ti současná nesedí.

• Citovat
  • Upravit
15153
17.12.18 04:51

A doktor ti nerekl,ze pri nekterych prascich mit ani tuto „pseudomenstruaci“ mit nemusis? Ja brala dienille a ms mi uplne vymizela.doktor rikal,z to nevadi,pri prascich je krvaceni stejne vyvolano umele.a nekterd druhy snižují delozni sliznici,takze ani neni z ceho krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.12.18 07:03

Taky to nechápu, při braní hormonální antikoncepce vůbec krvácet nemusíš. Stejně to krvácení je způsobené pauzou v braní prášků, nemá to s pravidelným cyklem nic společného.
To ti doktor neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.12.18 07:16

Vykašlat se na všechny vyvolávací injekce i hormonální antikoncepci. Tvoje nebohé hormony už jsou asi zmatené jak lesní včely. Dala bych si půl roku s hormony klid a sledovala, jestli se ms upraví. A i kdyby přicházela ne zcela pravidelně, tak to nemusí značit žádný problém, je spousta žen, které nemenstruují přesně podle kalendáře a nemají žádné zdravotní problémy ani problémy s otěhotněním, takže pokud bys neměla nějaké problémy, vůbec bych nepravidelnost neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.12.18 07:19

Tak pokud beres HA ani menstruaci nemas. To je jen pseudo krvaceni. Nedochazi k ovulaci a tudis neni potreba aby narostla sliznici. Zbytecne chodis na vyvolavacky.

• Citovat
  • Upravit
1908
17.12.18 08:00
@Maruselka23 píše:
Prosím ženy, potřebuju poradit. V 10.září jsem byla u svého gynekologa pro injekci na vyvolání menstruace. Menstruace se dostavila 28.9 a trvala deset dni. V listopadu dorazila v poradku a trvala 8 dní. Ale od té doby zase nic. Těhotná nejsem. Antikoncepci beru tak jak mám bez zapomínání.
Problém je takový že hodně trpím na to že nemam vubec pravidelnou menstruaci a pry nemam žádnou sliznici v děloze. Nevíte co udělat abych měla zase pravidelnou menstruaci? Uz skoro rok na to trpím a porad chodim za doktorem na vyvolání. Jsem tam víc nez u jineho doktora :/ :(

jak ti chodila MS pred branim antikoncepce? Ja mam treba cyklus 35-40 dni. Doktorka to vubec neresila a otehotneni taky ok. Asi bych nechala sliznici narust bez hormonu a z toho bych pak vychazela. Pripadne by se pak udelaly hormonalni profily atd. Na umelych hormonech se bohuzel pricina nezjisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 13:42

@Janli Srovnání cyklu Gynexem uz jsem zkoušela. Pomohlo mi to na pár měsicu a pak se to zase vrátilo na začátek. A antinu mám brá porad v tahu bez přestávky. Ano zkoušel, tohle uz je snad moje 4-5 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 13:46

@Pipet … Mě pan doktor řekl ze by se mi ty měsíčky měli ustálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 13:48
@Sue2008 píše:
jak ti chodila MS pred branim antikoncepce? Ja mam treba cyklus 35-40 dni. Doktorka to vubec neresila a otehotneni taky ok. Asi bych nechala sliznici narust bez hormonu a z toho bych pak vychazela. Pripadne by se pak udelaly hormonalni profily atd. Na umelych hormonech se bohuzel pricina nezjisti.

@Sue2008 já mám cyklud 28-30 dní. A měla jsem to pravidelný bez nějakých potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.12.18 18:30
@Maruselka23 píše:
@Janli Srovnání cyklu Gynexem uz jsem zkoušela. Pomohlo mi to na pár měsicu a pak se to zase vrátilo na začátek. A antinu mám brá porad v tahu bez přestávky. Ano zkoušel, tohle uz je snad moje 4-5 :(

Takze nedelas pauzu v brani a divis se, ze nemas ms? Jako vazne?

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.12.18 20:05

@Verun83 do teď pauzu dělala, teď jí lékař řekl ať to bere kontinuálně

• Citovat
  • Upravit
18.12.18 23:09

Promiňte ale každá antikoncepce se bere jinak, tu co beru já tak se má brát bez pauzy. Vzdy se mi 28 den dostavila menstruace. A jinak antikoncepci to není ;) Byla jsem u svého doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
19.12.18 04:41
@Maruselka23 píše:
Promiňte ale každá antikoncepce se bere jinak, tu co beru já tak se má brát bez pauzy. Vzdy se mi 28 den dostavila menstruace. A jinak antikoncepci to není ;) Byla jsem u svého doktora ;)

Tak ti snad dr vysvetlil jak HA funguje. Ja porad nechapu to diveni se, ze nemas ms, kdyz beres HA.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa