Stydlivost na gyndě - taky se stydíte při vyšetření?

Anonymní
15.12.18 09:42

stydlivost na gyndě

Holky, taky se tak stydíte když jdete na gynekologické vyšetření? Já hrozně. Teď jsem změnila gynekoložku, byla jsem u ní poprvé a úplně jiný postup jako u mojí bývalé gyndařky..Měla v převlékací kabince sukni, kterou jsem do ted neznala a neveděla zda si ji oblect nebo ne, doufám že ta sukně se nezdělává..já ji měla totiž i na koze :D teď mě to tak napadlo jestli jsem ji neměla vysléci. Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
15.12.18 09:49

A to u predchozi dr si litala s nahou prcinou jo?? :D jako u nas se prevliknu v kabince do svoji sukne a mam ji celou dobu na sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.12.18 09:51

Žádnou sukni nepoužívám, buď jdu na gyndu se svojí sukní nebo si spíš většinou beru leginy a dlouhé triko. Na ten metr a půl od kabinky na kozu se nemusim převlíkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.12.18 09:53

U mojí doktorky taky žádný sukně nebyly a nejsou, ty jsem teď poprvé viděla (dala mi ji sestra) v porodnici. U svojí gyndařky chodím v dlouhém triku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190

Já si beru delší tričko. Sukne jsou k dispozici za poplatek ale přijde Me zbytečne To kupovat když dlouhé tričko udělá svoji službu stejně, nebo jak psala @Kaci89

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

tak ta sukne tam je prave pro ten pripad, kdy nemas nic sveho vhodneho na sobe, chces, pouzijes ji, samozrejme si ji nechas a na koze jen vykasas :nevim:
ja mam treba na gynde kousek od kozy plentu, tam se vysvleknu, udelam tri kroky a jsem tam. po vysetreni se zase obleknu a jdu si s doktorkou popovidat ke stolu. vybiram si takove obleceni, aby mi necumel zadek, takze mam vzdy sukni nebo saty a vykasam. asi bych ten kousek zvladla i s holym zadkem, ale takhle to mam naucene ;) a nestydim se tedy vubec, neni proc, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.12.18 09:55

Chodim i s kratkym trikem, leze mi i zadek, je mi to sumak a doktorce uz tuplem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9045
15.12.18 09:57

Nosím svoji sukni a svůj ručník pod zadek. Šetříme lesy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
15.12.18 10:01

Ja kdyz jdu na gyndu, beru si jen delsi tricko, ktere pak pri vysetreni vyhrnu.. ja presla z zenske na chlapa a kupodivu se vubec nestydim :mrgreen: chce se to uvolnit a nemyslet na to, co si asi doktor mysli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.12.18 10:25

Já si tu sukni pamatuju, že ji máma oblékla ségře, když šla poprvé na gyndu. Mně tehdy bylo sedm. Od té doby jsem o tom neslyšela a nenapadlo by mě to. Víte, kolik prcin a holých zadků ti doktoři už viděli :lol: :nevim:. A to mám velice fešného a relativně mladého doktora. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.12.18 10:30
@peta81 píše:
tak ta sukne tam je prave pro ten pripad, kdy nemas nic sveho vhodneho na sobe, chces, pouzijes ji, samozrejme si ji nechas a na koze jen vykasas :nevim:
ja mam treba na gynde kousek od kozy plentu, tam se vysvleknu, udelam tri kroky a jsem tam. po vysetreni se zase obleknu a jdu si s doktorkou popovidat ke stolu. vybiram si takove obleceni, aby mi necumel zadek, takze mam vzdy sukni nebo saty a vykasam. asi bych ten kousek zvladla i s holym zadkem, ale takhle to mam naucene ;) a nestydim se tedy vubec, neni proc, ne?

ty jo, ja normalne prvni moment cetla, ze na koze se jen vykakas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.12.18 10:43
@Letnirozchod píše:
Chodim i s kratkym trikem, leze mi i zadek, je mi to sumak a doktorce uz tuplem :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: taky tak. A mám doktora. Jediný, za co se občas stydím, jsou ponožky siteny na pate. Občas se zadaří :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.12.18 10:48

Mám doktora. Ten 1,5 metru od plenty na kozu projdu normálně jen v tričku. Přijde mi úsměvné se stydět stát před ním nahá (i když on na mě většinou nekouká, když jdu, umývá si ruce), když na něho vzápětí roztáhnu nohy a on mi sahá a kouká až kamsi :lol:
Po prohlídce se jdu obléct, on si opět myje ruce a většinou na mě povídá a pak se vrátím k němu ke stolu. Nestydím se vůbec. Naopak, chodím se na něho koukat ráda :P

Edit: doplnění odpovědi

Příspěvek upraven 15.12.18 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
15.12.18 10:51
@pajisek90 píše:
Mám doktora. Ten 1,5 metru z kabinky na kozu projdu normálně jen v tričku. Přijde mi úsměvné se stydět stát před ním nahá (i když on na mě většinou nekouká, když jdu, umývá si ruce), když na něho vzápětí roztáhnu nohy a on mi sahá a kouká až kamsi :lol:

Tak tohle je přesný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
15.12.18 10:56
@Serpentini píše:
Nosím svoji sukni a svůj ručník pod zadek. Šetříme lesy :think:

Sukni vubec neresim, tri kroky od plenty na kozu prejdu i s holou zadeli. Nechapu rucnik pod zadek, to jako ze na lehatku nema dr ten papir? Tak na to bych nevlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí