Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A to u predchozi dr si litala s nahou prcinou jo??
jako u nas se prevliknu v kabince do svoji sukne a mam ji celou dobu na sobe
Žádnou sukni nepoužívám, buď jdu na gyndu se svojí sukní nebo si spíš většinou beru leginy a dlouhé triko. Na ten metr a půl od kabinky na kozu se nemusim převlíkat ![]()
U mojí doktorky taky žádný sukně nebyly a nejsou, ty jsem teď poprvé viděla (dala mi ji sestra) v porodnici. U svojí gyndařky chodím v dlouhém triku.
Já si beru delší tričko. Sukne jsou k dispozici za poplatek ale přijde Me zbytečne To kupovat když dlouhé tričko udělá svoji službu stejně, nebo jak psala @Kaci89
tak ta sukne tam je prave pro ten pripad, kdy nemas nic sveho vhodneho na sobe, chces, pouzijes ji, samozrejme si ji nechas a na koze jen vykasas ![]()
ja mam treba na gynde kousek od kozy plentu, tam se vysvleknu, udelam tri kroky a jsem tam. po vysetreni se zase obleknu a jdu si s doktorkou popovidat ke stolu. vybiram si takove obleceni, aby mi necumel zadek, takze mam vzdy sukni nebo saty a vykasam. asi bych ten kousek zvladla i s holym zadkem, ale takhle to mam naucene
a nestydim se tedy vubec, neni proc, ne?
Chodim i s kratkym trikem, leze mi i zadek, je mi to sumak a doktorce uz tuplem ![]()
Ja kdyz jdu na gyndu, beru si jen delsi tricko, ktere pak pri vysetreni vyhrnu.. ja presla z zenske na chlapa a kupodivu se vubec nestydim
chce se to uvolnit a nemyslet na to, co si asi doktor mysli..
Já si tu sukni pamatuju, že ji máma oblékla ségře, když šla poprvé na gyndu. Mně tehdy bylo sedm. Od té doby jsem o tom neslyšela a nenapadlo by mě to. Víte, kolik prcin a holých zadků ti doktoři už viděli
. A to mám velice fešného a relativně mladého doktora. ![]()
@peta81 píše:
tak ta sukne tam je prave pro ten pripad, kdy nemas nic sveho vhodneho na sobe, chces, pouzijes ji, samozrejme si ji nechas a na koze jen vykasas
ja mam treba na gynde kousek od kozy plentu, tam se vysvleknu, udelam tri kroky a jsem tam. po vysetreni se zase obleknu a jdu si s doktorkou popovidat ke stolu. vybiram si takove obleceni, aby mi necumel zadek, takze mam vzdy sukni nebo saty a vykasam. asi bych ten kousek zvladla i s holym zadkem, ale takhle to mam naucenea nestydim se tedy vubec, neni proc, ne?
ty jo, ja normalne prvni moment cetla, ze na koze se jen vykakas.
@Letnirozchod píše:
Chodim i s kratkym trikem, leze mi i zadek, je mi to sumak a doktorce uz tuplem
Mám doktora. Ten 1,5 metru od plenty na kozu projdu normálně jen v tričku. Přijde mi úsměvné se stydět stát před ním nahá (i když on na mě většinou nekouká, když jdu, umývá si ruce), když na něho vzápětí roztáhnu nohy a on mi sahá a kouká až kamsi ![]()
Po prohlídce se jdu obléct, on si opět myje ruce a většinou na mě povídá a pak se vrátím k němu ke stolu. Nestydím se vůbec. Naopak, chodím se na něho koukat ráda ![]()
Edit: doplnění odpovědi
Příspěvek upraven 15.12.18 v 10:55
@pajisek90 píše:
Mám doktora. Ten 1,5 metru z kabinky na kozu projdu normálně jen v tričku. Přijde mi úsměvné se stydět stát před ním nahá (i když on na mě většinou nekouká, když jdu, umývá si ruce), když na něho vzápětí roztáhnu nohy a on mi sahá a kouká až kamsi
Tak tohle je přesný ![]()
@Serpentini píše:
Nosím svoji sukni a svůj ručník pod zadek. Šetříme lesy
Sukni vubec neresim, tri kroky od plenty na kozu prejdu i s holou zadeli. Nechapu rucnik pod zadek, to jako ze na lehatku nema dr ten papir? Tak na to bych nevlezla.
Holky, taky se tak stydíte když jdete na gynekologické vyšetření? Já hrozně. Teď jsem změnila gynekoložku, byla jsem u ní poprvé a úplně jiný postup jako u mojí bývalé gyndařky..Měla v převlékací kabince sukni, kterou jsem do ted neznala a neveděla zda si ji oblect nebo ne, doufám že ta sukně se nezdělává..já ji měla totiž i na koze
teď mě to tak napadlo jestli jsem ji neměla vysléci. Jak jste na tom vy?