výzdoba na 1.narozeniny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My jsme lepili na strop nafukovací balonky, pak si děti vybrali který chcou a ty jsme jim na cestu odtřihovali. Pěkné narozeninky!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak já jsem navěšela balónky na garnýž
, pak jsem ještě rozvěsila girlandy a barevné papíry. No a Aninka byla fakt nadšená.
Jestli můžu ještě něco doporučit (i když to není výzdoba) - tak bublifuk. Ten má taky úspěch.
Hezkou oslavu!
Pá Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj my jsme na den dětí s kamarádkama dělaly pro caparty oslavu,samozřejmě vedly balónky, dělaly jsme střapce z krepáku, z bílýho papíru ptáčky ( holubičky - dělávaly se ve škole, jak se místo křídel jak harmonika skládal papír,doufám, že víš co myslím), z krepáku jsme poskládaly girlandy, šikovnější holky namotaly z krepáku kytky, na provaz jsme kolíčkama připevnily fotky dětí, výkresy a různé obrázky, jako výzdoba posloužily i sladkosti rozvěšené po zahradě,…Hezkou oslavu a vše nej k prvním narozeninám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj..
My jsme pověsili malému balonky.. Moc se mu to líbilo, dám ti sem fotečku..

Oluska a Martínek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blizi se prvni narozky meho synka,mame pozvane me rodice potom segru s dvema malymi kluky, takze sice zadna velka oslava, ale presto bych chtela nejak hezky a hlavne levne vyzdobit byt. myslim,neco z papiru, balonky, neco na stul, ale presne nevim jak na to. kdybyste mi poradili, byla bych moc rada. samozrejme by to melo byt neco, co detem neublizi, kdyz to treba shodi se stolu..atd, ale to je jasne.
predem dik moc