Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim zeny
.
Mate nekdo zkusenost s pavouky? Mne se usadil na balkone hodne velkej pavouk a ja mam ted strach, ze je to mlade Tarantule
.
Ma cca 4 cm velke telo ( mozna mene) a snad 10 cm dlouhe predni nohy. Nohy nema tenke jako " zachodovej pavouk ".
Muze byt ten parchant jedovatej?
Diky za odpovedi.
@Weru šup sem fotku a ještě varování, kde bydlíš, jestli ten hnusák náhodou mezitím nepřeleze na balkon k sousedům… třeba k nám… fuj… ![]()
@Regina Hero píše:
@Weru šup sem fotku a ještě varování, kde bydlíš, jestli ten hnusák náhodou mezitím nepřeleze na balkon k sousedům… třeba k nám… fuj…
@eva valoi @Regina Hero jdu nahrat fotku. Snad se nepozvracim.
@omites píše:
Je chlupatý?
@Weru A co ho vycucnout vysavačem?
Smetákem bych si na něj asi netroufla, bála bych se, že mi uteče a vleze do bytu. ![]()
Kolegyně z práce měla na balkoně sklípkana, její manžel ho odchytil.
![]()
Buhuu
. Fotky na nic, ale uz tam nejdu. Takhle vypada malej, al eje fakt velkej. Nikde jsem tohle nevidela a to jsem jezdila od 6-15 let na stanove tabory
![]()
@cilly a pak se bát otevřít vysavač a vyhodit pytlík, ne? To bych asi neudělala… ale jestli to bude nějaká ta potvora chlupatá, volala bych hasiče…
@rybana75 píše:
Jéžiš, tak já bych se stěhovala!![]()
Nastesti tu nebydlim. Hodim ten obrazek na fb, hodis mi ho, prosim, sem? Mne to nejde nahrat, tatka ma predpotopni PC ![]()
@Weru píše:
Nasi nejsou domaa muz mi radi vzit smetak
Tak na něj pusti chlapa když tak hezky radí ![]()
Tak sem s tím krasavcem. Neutekl někomu? Třeba se šel vyvenčit.)
@cilly píše:
@Weru A co ho vycucnout vysavačem?![]()
Smetákem bych si na něj asi netroufla, bála bych se, že mi uteče a vleze do bytu.
Kolegyně z práce měla na balkoně sklípkana, její manžel ho odchytil.![]()
Ja se bojim, ze z toho vysavace pak vyleze
. A kouse to? Je to jedovaty, do haje
![]()