Význam snu - 2 pohledy na věc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Význam snu - 2 pohledy na věc
- Citovat
- Upravit
Reakce:
To vůbec nemusí souviset s konkrétní situací. Ty nemáš snář? Podle jednoho z mých snářů záleží i na dní, měsíci, barvách. Konkrétní body můžou znamenat přicházející novou situaci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi záleží proč máte tu krizi. A sama snad víš, zda s ním chceš zůstat nebo ne. K čemu ti bude, kdyby ti sen napověděl, že s tebou nevydrží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sny jsou prý o tom čeho se bojíš nebo co si přeješ. Takže musíš sama přijít na to, proč máš strach z toho, že se váš vztah rozpadne a třeba ti to potom ukáže cestu, jak dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sny bezne odrazi tvoje obavy nebo prani.
Ovsem ja jsem mela (opakovane) jeden “prorocky” sen. Opakovane se mi zdalo neco oskliveho, o cem jsem naprosto jasne vedela, ze se nemuze stat. Absolutne jsem z toho nemela obavy. Presto se to o nejake dva mesice stalo az na par detailu uplne presne jako v tom snu.
Ale ten tvuj sen moc realne nezni. Ze bys uprostred noci volala jeho rodicum, aby ho ukecali. Ze by on skakal okolo druhe zenske jako male dite, jeste pred tvyma ocima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych poprosit ohledně ani co se mi zdál. Mém teď s partnerem krizi. Před spaním jsem se dlouhou dobu modlila za znamení co mám dělat, že už jsem zoufalá. A v noci přišel sen co mě po probuzení rozbrečel.
Partner v něm se opil a v opilosti se přiznal, že miluje jinou ženu, začal po domě odhalovat různé věci co si od ní schovával. Přes mě snahy ho přesvědčit, že máme rodinu, byl tak poblázněný, že se snažil co nejrychleji sbalit a odejít, v tu chvíli se tu objevila moje rodina a taky se mu snažila zabránit v odchodu, i jeho rodičům jsme uprostřed noci volala, aby mu promluvili do duše, ale on byl úplně poblázněný představou, že odejde za tou druhou ženou. Přes všechno bránění, se mu podařilo utéct z domu a venku se s ní potkal. Skákal kolem ní jako malé dítě, které dostane to co chce. A já byla úplně zoufalá, pořád jsme na něj volala, ať nás neopouští, dokud nenastoupil do autobusu s věcmi a neodjel i a ní.
Je to taková stručná verze. Jde mi to, že mě napadají dvě verze jak si tento sen vyložit. But tak
jak mi byl naservírovaný, a to, že prostě odejde ať se budu snažit jak chci, protože už s námi stejně mentálně není. V tom snu byl i kus o tom, že já ho dohnala do náruče jiné, že on nic takového nechtěl.
Nebo si z toho snů mám odnést ten pocit zoufalství a ztráty, se kterým jsem se probudila a uvědomit si, že bez něj žít nemůžu a že to je účel toho snů. Protoze probuzení bylo opravdu jako by mi někdo vyrval kus srdce.
Samozřejmě ocením i váš pohled na věc. Je to možná celý blbost, ale jde mi o to, že modlitbám se často před spaním a ty odpovědi ve snech vážně procházení, jen teď jsme strašně zmatená. Jeslti mám brát význam snu nebo moje pocity z něj.