Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,kamarádka mi poslala na mobil úžasný vyzvánění,zní takto:"Sona,je právě na drátě,chce s tebou pokecat tak proto volá tě,Sona volá zvedni to Soničce.
Jde o to,že se prej dá zaměnit na různý jména,mamu,tátu…
Bohužel si nepamatuje internetový stránky ![]()
Nevíte prosim někdo,kde se to dá sehnat? ![]()
Ahoj.. Tak to jsem měla taky. Mamu a pak i jmena. Vzdy mi to tak někdo poslal. Ale určitě se to dá stahnou nekde na netu.
Ahoj, jestli chceš můžu Ti to poslat třeba na email mám všechny jména a maminka, tatínek, babička atd… Ale nevím kde jsem to stáhla ![]()
TerkaBo píše:
Ahoj, jestli chceš můžu Ti to poslat třeba na email mám všechny jména a maminka, tatínek, babička atd… Ale nevím kde jsem to stáhla
Tak brala bych určitě mámu s tou si volám často,pak Pepu,to je muj chlap
no,jinak mi ostatní nevolaj a volám jim já ![]()
Jééé,já jsem tele,chtěla jsem ti to napsat do SZ a napsala jsem to omylem do diskuze ![]()
Jsem si to přečela
jdu poslat ještě ty jména atd rodina poslaná ![]()
Tak posláno kdyby jsi si ještě na něco vzpomněla tak pošlu. Jen stále přemýšlím kde jsem to stáhla ![]()
je to na ulozto. cz jsou tam všchna jména z kalendáře, potom mamka, tatka atd a potom miláček, brouček atd. pokud to najdu švihnu sem rovnou odkaz
Já to mám na tchýni:-) tchýně je právě na drátě zas tě chce vyprudit tak proto volá tě:-) je to stejná melodie jak na ty jména.