Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky stalo se vám,že jste při ranní nevolnosti vyzvracela trochu světlé krvé? ![]()
A je to opravdu krev? Mohla prasknout nějaká cévka, pokud je světlounká, tak myslím, že se bát nemusíš, ale stejně bych pro sichr k Dr. šla.
Ahoj, mně se to stalo.
Ptala jsem se mojí dr a ta mi řekla, že pokud je to světlá krev a není jí hodně, že to nevadí, že to je z toho, jak je to tam od zvracení podrážděný ![]()
Nevolno mi je už týden,ale zvracela jsem poprve..Ale děkuju uklidnili jste mě
Pokud ses bála třeba prasklého žaludečního vředu, můžu tě uklidnit, ta krev vypadá jinak… Bohužel se nám to stalo v rodině.
Taky se mi stalo, že po zvracení jsem vyplipla krvavé hleny. Je to jen podrážděná sliznice
Pokud teda té krve nezvracíš hodně.
Já nevím jak bych takhle určita množství,ale byla světlá.Snad to nepatří k bolestem břicha které mě teď provází ![]()
Pokud je ta krev světlá, tak se nemusíš bát, je to jen prasklá cévka.
pro maminku189: Ahojky, tak mě se to také stávalo, hlavně ze začátku těhu, že jsem zvracela krev a to i několikrát denně. Pak jsem nemohla polknout ani slinu, v krku mě to bolelo a jako bych tam měla knedlík. Byla jsem s tím u Dr. a na nic zvláštního se nepřišlo. Prý je to tím, jak jsi těhotná, je zvýšený krevní oběh. A jak máš tlaky na zvracení, tak v jícnu se zduří a praskne cévka. Jinak já zvracela do šestého měsíce. Pak chvíli klid a teď začínám na novo ( 33tt). Ale naštěstí né v takové četnosti.
já to taky párkrát měla, tekla mi dost krev z nosu tak jsem to přičítala tomu že mi tam prostě něco do toho krčku nateklo
Holky prosim vas jsem v 28tt,,a hrozne me denne palí žaha ale hrozne ze se nemuzu ani nadechnout,,vecer jsem si odskocila a me se zvedly stavy tak sem se vyzvracela komplet stavy i jidlo,,pak sem uz zvracela to huste a trochu jsem zabrala abych to vyzvracela protoze me ta zaha jeste vic palela a tim jak sem posledne zabrala a vyzvracela tak sem vyzvracela i krev, ale ne svetla takova normalni cervena..mate stim nekdo skusenosti jeste jsem u doktora nebyla,,tak nevim jesty je to normalni nebo bych mela zajit k doktorovi..
Ahojky,
obnovuju. Zvracím už pátý týden, denně… včera už jsem při zvracení měla i krvavé hleny. Má smysl volat dr. nebo prostě musím čekat, až nevolnosti přejdou? Dle mě je to z podráždění jícnu žaludečními šťávami…
Ohledně krve bych se nebála, pokud ale zvracíš hodně a neudržíš ani tekutiny, tak se to dát řešit tbl. či čípky- ale na předpis.
@Malto zvracení jsem s ní řešila minulý týden, řekla že pokud udržím tekutiny a jídlo ráno, tak to musím vydržet… zvracím po druhé až třetí hodině