Zvracení světlé krve v těhotenství

5549
20.8.10 09:06

vyzvracela jsem krev

Holky stalo se vám,že jste při ranní nevolnosti vyzvracela trochu světlé krvé? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
20.8.10 09:13

A je to opravdu krev? Mohla prasknout nějaká cévka, pokud je světlounká, tak myslím, že se bát nemusíš, ale stejně bych pro sichr k Dr. šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:13

Ahoj, mně se to stalo.
Ptala jsem se mojí dr a ta mi řekla, že pokud je to světlá krev a není jí hodně, že to nevadí, že to je z toho, jak je to tam od zvracení podrážděný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
20.8.10 09:16

Nevolno mi je už týden,ale zvracela jsem poprve..Ale děkuju uklidnili jste mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.8.10 09:25

Pokud ses bála třeba prasklého žaludečního vředu, můžu tě uklidnit, ta krev vypadá jinak… Bohužel se nám to stalo v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.8.10 09:37

Taky se mi stalo, že po zvracení jsem vyplipla krvavé hleny. Je to jen podrážděná sliznice :wink: Pokud teda té krve nezvracíš hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
20.8.10 09:40

Já nevím jak bych takhle určita množství,ale byla světlá.Snad to nepatří k bolestem břicha které mě teď provází :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
20.8.10 10:17

Pokud je ta krev světlá, tak se nemusíš bát, je to jen prasklá cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
20.8.10 10:18

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milli 76
20.8.10 11:22

pro maminku189: Ahojky, tak mě se to také stávalo, hlavně ze začátku těhu, že jsem zvracela krev a to i několikrát denně. Pak jsem nemohla polknout ani slinu, v krku mě to bolelo a jako bych tam měla knedlík. Byla jsem s tím u Dr. a na nic zvláštního se nepřišlo. Prý je to tím, jak jsi těhotná, je zvýšený krevní oběh. A jak máš tlaky na zvracení, tak v jícnu se zduří a praskne cévka. Jinak já zvracela do šestého měsíce. Pak chvíli klid a teď začínám na novo ( 33tt). Ale naštěstí né v takové četnosti.

• Citovat
  • Upravit
1027
20.8.10 12:19

já to taky párkrát měla, tekla mi dost krev z nosu tak jsem to přičítala tomu že mi tam prostě něco do toho krčku nateklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.6.13 23:22

zvraceni krve v tehotenstvi

Holky prosim vas jsem v 28tt,,a hrozne me denne palí žaha ale hrozne ze se nemuzu ani nadechnout,,vecer jsem si odskocila a me se zvedly stavy tak sem se vyzvracela komplet stavy i jidlo,,pak sem uz zvracela to huste a trochu jsem zabrala abych to vyzvracela protoze me ta zaha jeste vic palela a tim jak sem posledne zabrala a vyzvracela tak sem vyzvracela i krev, ale ne svetla takova normalni cervena..mate stim nekdo skusenosti jeste jsem u doktora nebyla,,tak nevim jesty je to normalni nebo bych mela zajit k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.11.15 07:29

Ahojky,

obnovuju. Zvracím už pátý týden, denně… včera už jsem při zvracení měla i krvavé hleny. Má smysl volat dr. nebo prostě musím čekat, až nevolnosti přejdou? Dle mě je to z podráždění jícnu žaludečními šťávami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.11.15 07:50

Ohledně krve bych se nebála, pokud ale zvracíš hodně a neudržíš ani tekutiny, tak se to dát řešit tbl. či čípky- ale na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.11.15 07:54

@Malto zvracení jsem s ní řešila minulý týden, řekla že pokud udržím tekutiny a jídlo ráno, tak to musím vydržet… zvracím po druhé až třetí hodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí