Kojící podprsenky - obchod v Brně

478
19.8.10 20:05

kojící podprsenky

Ahoj holky, je v Brně někde obchod, kde seženu kojící podprsenky? Teď jsem dojela z Olympie, kojící noční košile kolem 800kč, což teda ani náhodou nedám!!! A podprsenky nic :( Copak to se opravdu nikde v Brně nesežene? To musím jen přes net? Ale jak to jako vyzkouším? Jsu 34tt a opravdu z toho začínám nervovat!!!!!!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
19.8.10 20:08

Já si koupila dobroi koj, podprsenku v Rossmanovi, byla tam na ní tehdá sleva 100 Kč, myslím, že stála 250 Kč. a fakt mi dobře sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
19.8.10 20:17

V Intersparu jsem kupovala Dorinu za cca 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.10 20:24

Viděla jsem nějakév C a A a vypadaly na obrázku slušně, cenu jsem zatím nestudovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.8.10 20:36

Já jsem jsem měla jednu „značkovou“ Anitu kupovanou ve Tveretu (obchso se te´d asi jmenuje jinak, je naproti vchodu do C&) ve Špalíčku, tam jsem dostala i pořádné „školení“, jak vybírat, jak by měla sedět…a pak jsem měla další už z netu…celkem slušně vypadající a za dobrou cenu mají na www.astratex.cz (a kojící noční košili jsem měla z www.leontyna.cz, prostě ulítlou s kravičkami a nápisy „moody moo“, což jsem přesně byla :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.8.10 20:52

Já kupovala v obchodu jak je pasáž omega na svobodáku..ale nevzpomenu si jak se ten obchod jmenuje..je to v prvním patře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.8.10 21:17

Marks and Spencer´v olympii, CaA, Triumph - tam všude mají (tuším, že jsou taky v olympii), potom jsem měla velmi dobrou zkušenost v pasáži na orlí je tam malinkej obchůdek s těhu oblečkama a i se šprndama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.8.10 21:37

Maji já doporučuji zajít si na Orlí do pasáže,paní je moc ochotná, poradí…a také rada, já nechtěla dát moc peněz, koupila si levnou v CaA, byla hrozná!!! Pak jednu v Tchibu, ta byla dobrá,ale stejně nevydržela, takže jsem nakonec koupila ANitu, která je fantastická!Ale stálo mně to zbytečné 2!
Ještě na Slovaňáku je prádýlko Bára a tam má paní také velmi slušný výběr a ceny okolo 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
19.8.10 23:25

Nejlepší kojící podprsenky jsem koupila na Tomkáči, jak je ten velkej obchod Chicco na tři patra, tak tam prodávají i tyhle věci, za 200Kč, bavlněný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
20.8.10 11:29

LenkaK… na Tomkáči myslíš na Tomkově náměstí? A mají i e-shop, nebo jen kamenný obchod? A najde se to tam lehce? Nevím, kde to tam je, nejsem z Brna, Brno známe, ale kde je přesně ten obchod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
20.8.10 11:47

je to Tomkovo náměstí na přelomu Husovic a Maloměic (šalina č.4), autobusy (44, 84, 45 ), trolejbus (25, 26). Velký kamenný obchod skoro na křižovatce, ale pozor myslím, že se nedá platit kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.8.10 14:40

Ahoj holky, já koupila na Svoboďáku na rohu - je tam už roky rokoucí prodejna se spodním prádlem, myslím se to jmenuje „Centrum“ - jsou to dvě patra a v tom druhém je docela velký věšák s mateřským prádlem - nejlevnější podrdy za 280 myslím, klasika, české výrobky. Zkoušela jsem i v C&A a myslím, že to jsou hrozný šunty. Taky jsem jednu objednala na www.astratex.cz, ale nejsou tam nejlevnější (cca od 330kč a výš).
V té pasáži na Orlí jsem ještě nebyla, není to tam moc drahý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.8.10 14:51

Ahoj šla bych na Orlí do obchodu pro těhotné (jak píše Denulenka) a koupila bych si Anitu i když je drahá. Je tam opravdu zkušená paní a fakt mi vybrala takovou co mi sedla. Mám i ty levné na prostřídání, ale to se nedá porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
4.9.10 12:36

Maji, Tveret a další „značkové mama shopy“ jsou zbytečně drahé… já jsem si vybrala v tescu kojící šprndu za sedmdesát, byla nějaká akce.. ale jinak spíš fakt bych prolezla obchodáky jako interspar,tesco nebo ty drogerky, rosman a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.1.16 17:14

Ahoj holky, kde v Brně koupit kojící noční košile, případně i podprsenky?
Ztovna toto se mi to přes internet kupovat nechce :/

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí