Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
ráda bych se vás zeptala, zda i přes dobrý výsledek triple testů jste podstoupili testy z plodové vody nebo vám to přišlo už zbytečné?
Ahojky!Mně vyšel Tripl test u prvního špatně, ale hodnoty byly zvýšené úplně o minimum, podle mé dr. to bylo zbytečné jít na plodovku, ale stejně jsem šla…
Teď řeším stejný problém a taky nevím zatím se rozhoduji mě vyšli výsledky taky mírně zhoršené jen kvůli věku no uvidíme prvního kdy jdu na genetiku na konzultaci co mi poví pak se rozhodnu
Tak mě vyšli cituji doktora: „absolutně v pořádku“ ale stejně mi to trochu hlodá… přeci jenom nejsou spolehlivé… ![]()
Taky jsem podstoupila genetickou poradnu a ještě jsem si vyžádala UZ srdíčka v Hradci - je to ten podrobná UZ. Bráška měl vrozenou vadu srdíčka, asi to bylo zbytečné, ale genetička mi to nevymlouvala… Pak jsem byla konečně klidná.
Ahoj, a byla jsi na NT screningu,dělá se mezi 11tt a 14tt? Já na něm byla kvůli nezdařeným dvěma těhotenstvím.A vyšel mi výborně, triply možná ani nebudou nutné,ten screning je spolehlivější.
Mě při té konzultaci budou dělat i UTZ srdíčka tak snad to bude dobrý
Daanca píše:
Určitě - budu držet pěstičky ![]()
Myspulka, nebyla páč mám dr čůzu a dověděla jsem se o něm pozdě a určitě ne od ní, bych jí ![]()
Já měla taky takovou doktorku.Po druhé,když jsem byla těhu,tak jsem si to vydupala,ale těhu bylo už zamlklé.Třetí těhu přineslo i změnu dr. chodím teď k doktorovi,je úžasnej a nemusím se na nic ptát všechno mi vysvětlí.
Daanca píše:
Daanco-držím palce.
a jdeš tedy na genetiku jo?
Neboj měním teď od září protože co mi dneska řekla tak jsem jí málem jednu střelila. Nic mi neřekla a na žádanku na genetiku mi napsala scring pozitivní tak jsem se jí zeptala co to znamaná jak tedy vyšli testy a její odpověď byla, že neví že jen volali že to je pozitivní a že mi to poví až na genetice a evidentně jí to bylo jedno a jen jsem jí tím dotazem obtěžovala
Hele,pokud máš fakt dr.kr…,tak jdi pryč.To jsou pak nervy viď,naprosto tě chápu.Toho 1.9.budu držet palce,to pak děj vědět.