Píchání v podbřišku v 8. týdnu těhotenství

161
19.8.10 09:55

píchání v podbříšku

Ahoj holky, ráda bych se s váma poradila…od rána mám takový divný píchání na levé straně, občas mě tam tak píchne. Není to nic moc velká bolest, ale i tak jsem z toho taková vyjukaná. Včera jsem byla na ultrazvuku a jsem v 8tt a máme 16mm. Zrovna mi to vychází na menstruaci, kdy by měla dojít… no nevím, mám jít radši k doktorovi???
díky, pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
161
19.8.10 09:59

píchání v podbříšku

No a teď mě tam píchá pořád, je to levá strana, jak kdyby to šlo z vaječníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
19.8.10 10:23

Četla jsem, že se to může stát, když je to na začátku v době kdy by se měla dostavit menstruace, ale nevím jestli zrovna bolestivé píchání. Když tak dr. zavolej jestli je to normální uvidíš co ti poradí. Třeba tě bude chtít vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
19.8.10 10:34

Ahoj Pomadko, mirne pichani, tahani a tlaky v podbrisku jsou zcela normalni v zacatku tehu. Jak mimi roste, tak se deloha roztahuje a jeji vazy obcas citis. Prave proto se Ti zda, ze bolest vychazi z vajecniku. Nesmi to byt nijak vyrazne bolestive a bolest pretrvavajici, v tom pripade bych to urcite konzultovala s doktorem. Jinak muzes byt v klidu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.8.10 16:23

ahoj pomádko, tak já tě můžu uklidnit, že píchání v podbřišku je naprosto normální, já jsem to na začátku měla pořád…ono se to srovná a přejde to…já jsem potom měl anějaký čas klid a teď jsem v 18tt a asi před týdnem mě tam začalo píchat zase..jeden den na pravé straně, druhý den na levé straně…říkala jsem to dr a ona mi pověděla, že to je normální i v tomhle pokročilejším stádiu, protože se zvětšuje děloha.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.8.10 16:23

a jinak ti moc gratuluju k těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
19.8.10 16:25

Pomádko, tak to jsme těhu stejně. A gratuluji, a klidně se přidej k nám do březnátek :-) A to píchání mám taky a včéra to bylo uplný řezání, dneska nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.11 15:24

Ahojky..tak po tom co jsem se tu dočetla,tak jsem se alespoň trošku uklidnila.Už týden mě občas píchne střídavě na levé,pak pravé straně v podbříšku a všichni doma mi tvrdí že to není normální,aby to nebylo něco špatného,tak jsem měla strach.Zítra mám jít k doktorovi aby mi potvrdil tšhotenství..testy ukázaly,že bysme měli čekat miminko,tak snad to bude pravda a bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
5.8.12 16:31

Ahoj holky,
dnes mi pořád píchá v podbřišku, ne celá děloha, ale tam dole, co končí. Jsem v 35tt. Měla jsem to na začátku těhot. a lékař říkal, že je to rozathování dělohy. Ale teď - neporadíte? Prvně jsem rodila až ve 41tt. Na kontrolu jdu v úterý. Nebo jestli je to nějak tlakem venku, že mají přijít bouřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.8.12 08:07

Ahoj holky! chtěla bych se s Vámi poradit. s manželem se teprve začínáme snažit o miminko a já už jsem na vážkách. cca před 14 dny mi měla začít MS a od té doby trochu „špíním“ navíc mě asi týden bolela prsa (to už přestává) a od včerejška pociťuji takové píchání tam dole. Hlavně mě tedy znervózňuje to „špinění“ a můj dr. právě nastoupil dovolenou :? Prosím poraďte, předem moc děkuji za Vaše jakékoliv reakce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.8.12 08:33

@JaniLavi a test ti vyšel jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.8.12 08:50

@beruska03: ten jsem si právě ještě nedělala :oops: dnes jsem přišla na vaši stránku, tak mě napadlo… asi bych si pro něj už mohla sběhnout, ale není ještě brzo? styk jsme měli, nevím, tak před 3-4 týdny. a pak jsem už očekávala MS a místo toho se dostavilo to „špinění“. s tím asi nemáte zkušenosti, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.8.12 08:55

@JaniLavi testík se zkusit může, třeba by už něco ukázala :nevim: jinak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
8.8.12 09:18

@JaniLavi

Ahoj pokud už jsi očekávala MS tak určitě něco ukáže mě ukázal 13 dní po ovu slabou čárku, což bylo 5 dní před MS. Bohužel se špiněním nemám zkušenost, ale doktor se mě stal zda MS normálně nepřišla nebo bylo špinění, tak to může být v pohodě přiznák:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
8.8.12 09:42

OK, moc vám děkuji, zkusím testík a kdyžtak vám dám vědět ;) díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie