Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se s váma poradila…od rána mám takový divný píchání na levé straně, občas mě tam tak píchne. Není to nic moc velká bolest, ale i tak jsem z toho taková vyjukaná. Včera jsem byla na ultrazvuku a jsem v 8tt a máme 16mm. Zrovna mi to vychází na menstruaci, kdy by měla dojít… no nevím, mám jít radši k doktorovi???
díky, pááá ![]()
No a teď mě tam píchá pořád, je to levá strana, jak kdyby to šlo z vaječníku…
Četla jsem, že se to může stát, když je to na začátku v době kdy by se měla dostavit menstruace, ale nevím jestli zrovna bolestivé píchání. Když tak dr. zavolej jestli je to normální uvidíš co ti poradí. Třeba tě bude chtít vidět ![]()
Ahoj Pomadko, mirne pichani, tahani a tlaky v podbrisku jsou zcela normalni v zacatku tehu. Jak mimi roste, tak se deloha roztahuje a jeji vazy obcas citis. Prave proto se Ti zda, ze bolest vychazi z vajecniku. Nesmi to byt nijak vyrazne bolestive a bolest pretrvavajici, v tom pripade bych to urcite konzultovala s doktorem. Jinak muzes byt v klidu
.
ahoj pomádko, tak já tě můžu uklidnit, že píchání v podbřišku je naprosto normální, já jsem to na začátku měla pořád…ono se to srovná a přejde to…já jsem potom měl anějaký čas klid a teď jsem v 18tt a asi před týdnem mě tam začalo píchat zase..jeden den na pravé straně, druhý den na levé straně…říkala jsem to dr a ona mi pověděla, že to je normální i v tomhle pokročilejším stádiu, protože se zvětšuje děloha.. ![]()
Pomádko, tak to jsme těhu stejně. A gratuluji, a klidně se přidej k nám do březnátek
A to píchání mám taky a včéra to bylo uplný řezání, dneska nic.
Ahojky..tak po tom co jsem se tu dočetla,tak jsem se alespoň trošku uklidnila.Už týden mě občas píchne střídavě na levé,pak pravé straně v podbříšku a všichni doma mi tvrdí že to není normální,aby to nebylo něco špatného,tak jsem měla strach.Zítra mám jít k doktorovi aby mi potvrdil tšhotenství..testy ukázaly,že bysme měli čekat miminko,tak snad to bude pravda a bude vše v pořádku ![]()
Ahoj holky,
dnes mi pořád píchá v podbřišku, ne celá děloha, ale tam dole, co končí. Jsem v 35tt. Měla jsem to na začátku těhot. a lékař říkal, že je to rozathování dělohy. Ale teď - neporadíte? Prvně jsem rodila až ve 41tt. Na kontrolu jdu v úterý. Nebo jestli je to nějak tlakem venku, že mají přijít bouřky.
Ahoj holky! chtěla bych se s Vámi poradit. s manželem se teprve začínáme snažit o miminko a já už jsem na vážkách. cca před 14 dny mi měla začít MS a od té doby trochu „špíním“ navíc mě asi týden bolela prsa (to už přestává) a od včerejška pociťuji takové píchání tam dole. Hlavně mě tedy znervózňuje to „špinění“ a můj dr. právě nastoupil dovolenou
Prosím poraďte, předem moc děkuji za Vaše jakékoliv reakce. ![]()
@beruska03: ten jsem si právě ještě nedělala
dnes jsem přišla na vaši stránku, tak mě napadlo… asi bych si pro něj už mohla sběhnout, ale není ještě brzo? styk jsme měli, nevím, tak před 3-4 týdny. a pak jsem už očekávala MS a místo toho se dostavilo to „špinění“. s tím asi nemáte zkušenosti, což?
@JaniLavi testík se zkusit může, třeba by už něco ukázala
jinak nevím… ![]()
Ahoj pokud už jsi očekávala MS tak určitě něco ukáže mě ukázal 13 dní po ovu slabou čárku, což bylo 5 dní před MS. Bohužel se špiněním nemám zkušenost, ale doktor se mě stal zda MS normálně nepřišla nebo bylo špinění, tak to může být v pohodě přiznák:)
OK, moc vám děkuji, zkusím testík a kdyžtak vám dám vědět
díky moc ![]()