Píchání v podbřišku v 8. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mater
21.8.12 15:03

A ten pocit zánetu mám také:-)

• Citovat
  • Upravit
eeelliii
21.8.12 15:19

Ahoj Gábi,
O mimčo se snažíme poprve uz pul roku… Bohuzel pritel je porad nekde pryc, tak ted nam poprve vysel styk behem ovulacnich dnu a od druheho dne se uz pozoruji a nemuzu se dockat, az budu moci udelat test… Vubec nic se mi nechce, tak jen doma odpocivam a cekam…jak je to poprve, tak vubec nevim, zda se necitim jinak jen kvuli psychice, nebo je uz opravdu mozne neco po 7 dnech od styku zaznamenat… Kez uz bych vedela..
Je krasny mit uz 2 deti, urcite se mi ozvi, zda se Vam povedlo i potreti…

• Citovat
  • Upravit
eeelliii
21.8.12 17:13

Přidává se mi k tomu i takové mravenčení v podbřišku..

• Citovat
  • Upravit
mater
21.8.12 17:30

Ono to klapne neboj co má se stát stane se…u kluku sme to vůbec neřesili ani ovu a nic a došlo to samo..ted sme si také dali závazek že se na to nebudeme upínat. Mám takový zvláštní pocity v podbřísku..jako ty..ale třeba je to mojí myslí, přece jen my ženské na to neumíme nemyslet. Aspon to snažení je příjemné :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
1156
21.8.12 19:12

Eeeliii: ten pocit zánětu močáku jsem měla taky!
Plus se mi zvýšil jakoby výtok, takže jsem si
myslela, že jsem nastydla nebo mě čekají kvasiny
na které trpívám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eeelliii
21.8.12 19:35

Anahita: Mně to mravenčení s pocit nastydnutí s výtokem začal dnes… 7.den po styku… Myslíš, že to může značit něco pozitivního?:)

Mater: mas uplnou pravdu, to tedy neumime:)

• Citovat
  • Upravit
1156
21.8.12 20:57

Bylo by to fajn a snad ano u mě to tak bylo jako jeden z příznaků:) bohužel to asi nejde říct na 100% ale podělím se o zkušenost. Bohužel špatnou. Když jsem tyto příznaky měla před nynějším těhotenstvím. To bylo asi 4 měsíce než jsem znova otěhotněla. Měla jsem tyto příznaky a myslela jsem, že to je náběh na kvasiny. Jako vždy jsem si zavedla čípek, který běžně používám, ale který se nesmí v prvním trimestru a do 2 dnů jsem začála krvácet. Šla jsem k doktorovi, který mi řekl, že šlo zdřejmě o velmi ranné těhotenství..:( takže když tyhle „příznaky“ přišly zase (tentokrát to bylo plánované těhu)už jsem si dávala pozor a do MS jsem se chovala jako těhotná. Takže nepodceňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.8.12 22:55

@JaniLavi DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eeelliii
22.8.12 11:44

Tak dnes mi k tomu pribyl hustsi bilý výtok( 8.den po styku) a porad pocit zanetu moc.cest a takový zvláštní tlak občas,,ale jen v podbrisku…

• Citovat
  • Upravit
mater
23.8.12 19:00

Eeeeliii jak si na tom??já to práve dostala…ke všemu stresu tohoto týdne spojeneho se svatbou kamarádky jeste o dva dny dříve. Snad se zadaří další mesíc. Přeji ti aby ti to vyšlo když se snažíte už pul roku a my teprva začali. Určite sem písni. Gabča

• Citovat
  • Upravit
eeelliii
23.8.12 19:50

Ahoj Gabi… ja zitra rano budu delat první test( 10.den po styku) a menstruaci ocekavam az kolem 30., tak musim jeste chvili pockat…
Jinak vcera me zacalo bolet bricho jako pred MS, ale to dnes ustalo. Take mam citlive bradavky, ale to mivam pred MS vždy… Z toho cekani mi uz preskakuje.. jen jsem porad unavena a nemam na nic naladu:)
Je mi lito, ze to nevyslo, ale uvidiš, že za chvíli budes mezi tehulkami!!
Budu informovat o prubehu…

• Citovat
  • Upravit
eeelliii
24.8.12 09:45

Tak jsem dnes delala prvni test (9-10den od styku)a negativni… Mozna je jeste brzy, nebo nevim:(porad mam pocit jakoby zanetu mocovych cest, coz jsem nikdy nemela, ale jinak se citim, ze to v nejblizsi dobe dostanu..

• Citovat
  • Upravit
mater
27.8.12 16:58

Ahojky tak co??já jsem také celá nervozní. V týdnu sem zacala spinit tak jsem myslela že je to Ms a smířila jsem se s tím. Jeden den spinení pak nic pak jeden den spinení a zase nic a dnes spinení na jednu malo ani ne slipovku a od te doby nic. Celkove je mi mizerne ale to by mohlo být i z unavy neb za 14 dní táhnu v dobe dovolených už 10 dvanáctku..Tak bud se do pátka rozjede Ms nebo udelám testík. už chci mít konečne jasno. A co ty eliiii???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky