Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Měla by být v klidu. Takže pokud půjde na písek si dělat bábovičky je to ok. Pokud tam bude ale lítat jak splašená tak jí čapnout a domů.
Určitě, kde líp by se uzdravila než na sluníčku a čerstvém vzduchu? ![]()
Vzala
Já dneska beru kluka a včera měl skoro 39
ale jenom do kočáru,ale jako odmítám sedět v brlohu,když je venku skoro léto ![]()
moc děkuju za odpovědi… tak odpolko půjdeme… ![]()
Katka86-přeju,ať je malej brzo zdravej ![]()
vzala, ale ne na sluníčko, raději držet ve stínu a vklidu, žádný lítání po prolízkách, raději třeba sedět na písku aby se moc neuhnala a nevrátila se ji teplota
Já bych ven vzala
Venku je krásně tak proč ne. Čerstvý vzduch prospěje ![]()
Moje dcera sice nemá teplotu, ale dost kašle a má rýmu. Ze školky jsem ji sice nechala doma, ale ven půjdeme. Je tam opravdu krásně.
@Anonymní píše:
moc děkuju za odpovědi… tak odpolko půjdeme…
Katka86-přeju,ať je malej brzo zdravej
Díky
On marodí kvůli mudrům,ale na ty už já zvysoka kašlu,takže věřím,že ted už bude jenom líp ![]()
A hlavně bežte ty bábovky dělat na dětské hřiště, kde je hoooodně dětí,,, maminky to jistě ocení
@jizvíková píše:
A hlavně bežte ty bábovky dělat na dětské hřiště, kde je hoooodně dětí,,, maminky to jistě ocení
@jizvíková píše:
neboj,půjdeme k babičce na zahradu,mezi děti jí brát nebudu… ![]()
Já tedy nevím, ale na otevřeném hřišti bych to neřešila
. Něco jiného je v uzavřené místnosti ![]()
omlouvám se za anonym,ale chodí sem švagrovka a nechci,aby ze mě měla srandu,že se na takovýhle věci musím ptát… já ale vážně nevím…

Dcera (3 roky) má 3 dny kašel,měla teplotu (kolem 37,7) a rýmu,dneska bez teploty,už skoro bez rýmy a kašel lepší,ale kašle… a venku je nádherně,ona mi tady stojí u okna a brečí,že chce ven… vzali by jste jí ven aspoň na chvíli?