Vzali byste dítě ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
25.3.15 11:15

@martina.se Já bych šla, bude v klidu možná víc jak doma a čerstvý vzduch vám udělá dobře oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.3.15 11:22

@martina.se Taky bych šla, to mu nemůže ublížit. Bude ležet v kočárku a koukat nebo si zdřímne. Držím palce, ať se toho brzy zbaví a zuby jsou venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.3.15 11:23

Pokud by měl přes 39, tak asi ne.. Ale jinak jo, pokud je to fakt od zubů.. do kočárku a do přírody, nikam mezi lidi, kde by mohl ještě něco lapnout, když je oslabený. Naopak si myslím, že mu to udělá dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.3.15 11:26

Klidně bych ho ven vzala ono mu to jenom prospěje když je to jenom od zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.15 11:30

Super.. já si nebyla jistá.. kdyby marodil, nikde ho nevezmu, ale teď jsme byli u dr, v šátku byl maximálně spokojený, pak si zdřímnul, kdežto 2 dny, co jsem s ním doma, tak umručený, pobyt venku mu chybí.. vyrazím s ním do lesa, aspoň na hoďku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.3.15 11:37
@martina.se píše:
Jinak kluk je normálně čilý, upovídaný, spokojené ukázkové dítě.. Jen má prostě horečku a tedy víc spí :think: ale jinak je naprosto v pořádku… A ještě je v hluboké korbě kočárku.

V pohodě bych ho vzala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.3.15 11:38

@martina.se teď jsem to chtěla ještě dopsat, ne nikam mezi lidi, procházka v lese ideál, taky dnes jdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.15 11:41
@BlueFairy píše:
@martina.se teď jsem to chtěla ještě dopsat, ne nikam mezi lidi, procházka v lese ideál, taky dnes jdeme :palec:

cestou zpět vyzvednem staršího na zastávce a on hopne do obchodu a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.3.15 11:47

Šla. ale podle mě je fuk, jestli je to od zubů nebo od nemoci. vyloučit virozu podle mě doktorka nemůže. naše děti maj taky kolikrát horečky, bez jakýchkoli dalších příznaků, zuby maj už dávno venku všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
25.3.15 11:49
@martina.se píše:
@harfa :hug: chudák malý, snad to bude mít brzy za sebou.. U nás je problém, že třeba vyzvedávat staršího - čekám u busu, taky odvoz na kroužky atd.. zatím jsme to zvládli na střídačku s chlapem, ale od dneška má odpol zápasy, takže jsem nahraná… a bez chození ven ani nenakoupím, nic :think:

V tom pripade se neda nic delat. Dite zabalit, do kocarku a sup ven. Taky bych to udelala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.15 11:54
@Lama Lama píše: Šla. ale podle mě je fuk, jestli je to od zubů nebo od nemoci. vyloučit virozu podle mě doktorka nemůže. naše děti maj taky kolikrát horečky, bez jakýchkoli dalších příznaků, zuby maj už dávno venku všechny

on už to má 4 dny, kdyby to bylo něco jiného, tak se to projevilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.3.15 12:10

Možná mám hloupý dotaz, ale proč si prostě pro jistotu nezavoláš k doktorovi, že ses zapomněla zeptat? Kdyby šlo o moje dítě, nejspíše bych to tak udělala. I kdyby jenom pro jistotu, že nedělám nic špatně. A i kdybych si měla připadat před doktorem hloupě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.3.15 12:13

Přece jen už má ty horečky 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
8.5.15 07:14

Mam dotaz.
Dite kasel(davivy, vykaslava, preklada to suchym). :roll: :zed:
Teplota ruzne max 37,7
Ryma
U dr sme boli, zatim dychacie cesty ciste.
Dotaz znie-ist alebo nechodit ven..
V kocarku/po svojich
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.5.15 07:18

@miisenka taky teď máme, v kočáře bych klidně vzala, vzduch prospěje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí