Vzaly byste Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
4.2.15 20:03

Pokud máš cykly 28 dní a teď jsi 20.,tak už budeš po ovulaci, takže bych ho nevzala, navíc pokud jen kojis a dítě flasku nechce, tak ty tři dny nekojit, je dost nereálné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
4.2.15 20:05

Ja mela cyklus 28-34 a otěhotněla jsem tesně před MS. Je tady x dalších diskuzich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
4.2.15 20:07
@novakova.t píše:
Ja mela cyklus 28-34 a otěhotněla jsem tesně před MS. Je tady x dalších diskuzich

Tak to ale znamená že jsi měla delší cyklus, ovulace se spozdila před menstruaci otěhotnět nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
4.2.15 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj,

jistě pochopíte, proč píšu anonymně.

S manželem nám dnes praskl při milování kondom…teď stojíme před rozhodnutím, co dál. Nastíním naši situaci. Máme už dvě dítka a další opravdu neplánujeme. Měli jsme se chránit víc, to teď vím taky, ale zpět se to vzít nedá. Ještě kojím mladší dítě, takže dr. doporučila 3 dny nekojit (pokud se rozhodneme prášek užít). Cykly po porodu jsem měla zatím jen 3, dnes je 22. den cyklu. Dítě je závisláček na prsu a z lahve pít neumí. Co byste dělali vy? Díky za názory…

Nevzala, při 28 denním cyklu 22. den je dost nepravděpodobné otěhotnění, nemluvě o tom přerušení kojení, asi bych to riskla a nevzlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
4.2.15 20:10

Miminku můžeš dát napít přes stříkačku, to by určitě pilo. Takže bych se rozhodla ne podle toho, že nemůžu 3 dny kojit, ale jestli bych to další miminko chtěla. Já osobně bych si ho tedy nevzala, jsem proti potratům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.2.15 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj,

jistě pochopíte, proč píšu anonymně.

S manželem nám dnes praskl při milování kondom…teď stojíme před rozhodnutím, co dál. Nastíním naši situaci. Máme už dvě dítka a další opravdu neplánujeme. Měli jsme se chránit víc, to teď vím taky, ale zpět se to vzít nedá. Ještě kojím mladší dítě, takže dr. doporučila 3 dny nekojit (pokud se rozhodneme prášek užít). Cykly po porodu jsem měla zatím jen 3, dnes je 22. den cyklu. Dítě je závisláček na prsu a z lahve pít neumí. Co byste dělali vy? Díky za názory…

dr a lekarnice mi rekli, ze nakojit, vzit tabletu - 6-8 hodin nekojit, po 12 hod vzit druhou a opet nekojit a ok… nech si dat telisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.2.15 20:22

@Adis89 postinor nema s potratem nic spolecneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.2.15 20:23

@novakova.t protoze se ti posunula ovulace a ne ze jsi otehotnela tyden pred ms…maximalne jeste se strasne vzacne stane ze jsou ovulace dve..vzacne.

• Citovat
  • Upravit
19388
4.2.15 20:27

Vzala bych.
A potrat to neni.
A i kdyby byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.2.15 20:32
@g.sandova píše:
Vzala bych.
A potrat to neni.
A i kdyby byl…

Já taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.2.15 20:33

Nevzala bych, podle me na 90 procent zbytecny zsah do organismu, postinor je dryak.,.,zvracela jsem, nekolik dni me bylo zle…nedovedu si predstavit u toho kojit…hruza.

• Citovat
  • Upravit
7376
4.2.15 20:36
@KackaDoup píše:
Nevzala bych, podle me na 90 procent zbytecny zsah do organismu, postinor je dryak.,.,zvracela jsem, nekolik dni me bylo zle…nedovedu si predstavit u toho kojit…hruza.

vidis a me nebylo nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.2.15 20:40

@MarieOVMUC dryak to je…

• Citovat
  • Upravit
7376
4.2.15 20:50

@KackaDoup neříkám, že je to cukr.. jevto zásah a než riskovat těhotenství, tak radši vemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.15 20:50

Přejsněji mi dr. napsala Ellaone. Te´d na netu čtu 36 hod nekojit… Jinak jsem si myslela, že tohle se nám stát nemůže… Příště budeme opatrnější. Chtěla jsem jak dokojím si zajít pro antiko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky