Vzaly byste Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
4.2.15 20:55

Dryák to sice je, ale prostě pokud by další dítě opravdu nezvládli, tak i týden nevolností je lepší, než starosti po celý život. Mně je jasné, že je tady většina uživatelek Pro life za každou cenu, ale to si prostě musí rozhodnout zakladatelka sama. Já jsem si taky myslela, že šance na otěhotnění je v mém případě minimální, ale taky jsem věděla, že kdyby náhodou, tak nás to nepoloží. Kdybych neměla takové zázemí, jako mám, tak bych letěla pro Postinor tryskem. Naše minimální šance má za chvíli rok a já celou dobu kojení poctivě zobala pilule, které jsem u prvního tak strašně nechtěla, protože mi nedělají dobře. Na statistiku a pravděpodobnost se prostě spoléhat nedá.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.2.15 21:41

Teda nazývat Postinor potratem, tak to už je fakt úlet. :mrgreen:

Jinak pokud by třetí dítě fakt nepřicházelo v úvahu, tak bych ho pro jistotu vzala. Ono je to lepší, než pak jít na ten potrat..

• Citovat
  • Upravit
17630
4.2.15 21:45

@RadkaCh jsou na světě lidé, kteří nevidí rozdíl v tom, ve které fázi se dítě zlikviduje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.2.15 21:48
@Antonie Bolavá píše:
@RadkaCh jsou na světě lidé, kteří nevidí rozdíl v tom, ve které fázi se dítě zlikviduje ;)

Jen se docela těžko likviduje něco, co ještě nevzniklo :think:

• Citovat
  • Upravit
12550
4.2.15 21:49

@RadkaCh to nevíš, ne? Nevíš, jestli se spermie s vajíčkem už spojila nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.2.15 21:50
@RadkaCh píše:
Jen se docela těžko likviduje něco, co ještě nevzniklo :think:

Jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.2.15 22:06
@majki.r píše:
@RadkaCh to nevíš, ne? Nevíš, jestli se spermie s vajíčkem už spojila nebo ne.

No jo, jenže k vývinu je potřeba daleko víc a to je otázka více než udávaných 72 hodin po. Spojených vajíček je daleko víc než potom reálně vyvinutých.

• Citovat
  • Upravit
12550
4.2.15 22:08
@RadkaCh píše:
No jo, jenže k vývinu je potřeba daleko víc a to je otázka více než udávaných 72 hodin po. Spojených vajíček je daleko víc než potom reálně vyvinutých.

To ano, ale když už polemizujeme, tak nejde tvrdit, že ještě nic nevzniklo. Nějaký maličký zárodeček už tam být může, nějaké spojené buňky. Pro někoho jsou to jen buňky, pro někoho už je to začínající život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.2.15 22:17
@RadkaCh píše:
8o
  • Citovat
  • Upravit
546
4.2.15 22:30

Holky nehadejte se :mrgreen: :mrgreen: Ja osobne bych vzala okamzite, predstava ze v dnesni dobe cekame treti dite, pri takovem zazemi, ktere mame ted, by me to polozilo.Na dve mame jeste tak tak, ale na tri? To musi vedet zakladatelka, preji, at se ti to brzy vyresi zakladatelko :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 22:43

Pomoc :(

Ahoj, nevim jestli se to tady hodi nebo ne, ale videla jsem slovo Postinor a zaroven vas zadam o pomoc. Zacatkem prosince jsem si vzala Postinor, protoze jsme s pritelem nedali pozor. Je to teda hnus - sama chemie a stoji to nehorazne prachy. Ted k veci - MS po uziti Postinoru jsem dostala asi o 14 dni pozdeji (coz je u me normalni protoze uz mam menstruaci 5 let a stale ji nemam pravidelnou kvuli me vahy na muj vek) no a mame unor, a ja nedostala MS v lednu. Tehotensky test se bojim udelat protoze bych z toho byla v pytli jeste vic nez kdybych si ho udelala. Muzete mi baby prosim poradit co mam delat abych MS privolala nebo mi napsat nejaky priznak tehotenstvi, ktery se da zjistit uz tak brzo? :( dekuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
4.2.15 22:49

@Maja-majce ms po postinoru jsi dostala tak z toho prosince těhotná nejsi a jinak snad používáš nějakou antikoncepci ne? nejjednodušší je test nebo odběr krve, každá má příznaky jiné, mě vždy bylo brzo zle, u malé ale ne, teda do udělání testu pak v ten moment mě začlo být špatně :mrgreen:, nejjednodušší je test, a od kdy myslíš že bys byla těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.2.15 22:51
@KackaDoup píše:
8o
8o
  • Citovat
  • Upravit
122
4.2.15 22:55

Asi je lepší tomu zabránit, než pak řešit situaci potratem…bude muset drobeček pít z lahvičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.2.15 23:01

@Maja-majce Ti snad řekli, že můžeš mít po tom cyklus rozhozený, ne? Jsou to hormony, tělo se s tím musí nějak vypořádat. Navíc píšeš, že MS jsi normálně po něm dostala, takže bych byla (co se Postinoru týče) v klidu. A co máš dělat? Udělat si test a začít se nějakým způsobem chránit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí