Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevzala bych, ale z přesvědčení, jsem proti potratům, pokud k tomu není nějaký závažný důvod. Jinak je to samozřejmě na vás, nechci nijak soudit.
@Anonymní píše:
Ahoj,jistě pochopíte, proč píšu anonymně.
S manželem nám dnes praskl při milování kondom…teď stojíme před rozhodnutím, co dál. Nastíním naši situaci. Máme už dvě dítka a další opravdu neplánujeme. Měli jsme se chránit víc, to teď vím taky, ale zpět se to vzít nedá. Ještě kojím mladší dítě, takže dr. doporučila 3 dny nekojit (pokud se rozhodneme prášek užít). Cykly po porodu jsem měla zatím jen 3, dnes je 22. den cyklu. Dítě je závisláček na prsu a z lahve pít neumí. Co byste dělali vy? Díky za názory…
jak dlouhy je cyklus?
Tyjsi trdy 3mes po porodu nebo jak dlouho? Vzala bych si prasek pri takovem uvazovani. Ale stejne se musite rozhodnout sami
Jestliže další 100% ne, tak nezbyva než neriskovat a prášek užít
http://pribalove-letaky.cz/escapelle
Vem tohle, u kojeni tam postup je popsany.
@Anonymní píše:
@KackaDoup 28 dníZakl.
takze nevzala
uz jsi x dni po ovulaci, pokud tedy je cyklus 28 denni…ale jestli chces mit jistotu maximalni, ja bych nebrala nic, ty musis podle sebe..
hele mam radu, zmer si rano bazalni teplotu a napis me jaka je.,
Vzhledem ke kojení, délce cyklu a tomu, že je dnes 22. den, bych nevzala. Vím, že i tak by to bylo hop nebo trop, ale spíš mi z toho vychází těhotenství jako míň pravděpodobné.
Jestli další nechcete tak bych vzala určitě. Já nevzala a byl z toho potrat.
Necháte si dítě, pokud bys byla těhotná? Podle této odpovědi bych se rozhodla.
@Anonymní píše:
Ahoj,jistě pochopíte, proč píšu anonymně.
S manželem nám dnes praskl při milování kondom…teď stojíme před rozhodnutím, co dál. Nastíním naši situaci. Máme už dvě dítka a další opravdu neplánujeme. Měli jsme se chránit víc, to teď vím taky, ale zpět se to vzít nedá. Ještě kojím mladší dítě, takže dr. doporučila 3 dny nekojit (pokud se rozhodneme prášek užít). Cykly po porodu jsem měla zatím jen 3, dnes je 22. den cyklu. Dítě je závisláček na prsu a z lahve pít neumí. Co byste dělali vy? Díky za názory…
Pokud urcite nechcete dalsi dite, tak bych ho vzala. plne jsem kojila, byla jsem 30. Den po prvnim pokusu meho tela o MS a stala se nam nehoda. Taky jsem nechtela postinor kvuli hormonum atd. Je z toho druhy syn.
@Anonymní píše:
@KackaDoup ok, co se z toho pozná takhle brzy..?
ze jsi po ovulaci? ![]()
Ahoj,
jistě pochopíte, proč píšu anonymně.