Vzdala jsem se dítěte

Laura99
27.10.17 20:28

Vzdala jsem se dítěte

Dobrý den, ráda bych se tu vypovídala.. chápu že mě budete odsuzovat

Je to už 14 dní..
Před 14ti dny se mi narodila krásná maličká holčička které jsem se musela vzdát. Strašně mě to tíží ale nemohla jsem jinak.. Bohužel by se semnou měla hůř a takhle ji aspon dopřeju šanci na lepší život který jsem já neměla a šanci na novou rodinu která ji bude milovat. Snad mi to jednou odpustí.. Myslím na ní každou minutu.. Tak strašně moc ji miluju a strašně mě to bolí že ji nemám u sebe :,(

Doufám že se budeš mít v životě dobře '' holčičko moje ''

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65320
27.10.17 20:34

Dala jste ji do Babyboxu? Určitě se bude mít dobře, dostane ji někdo, kdo touží po dítěti a dá mu, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
27.10.17 20:36
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.10.17 20:36
@vokishka píše:
Dala jste ji do Babyboxu? Určitě se bude mít dobře, dostane ji někdo, kdo touží po dítěti a dá mu, co potřebuje.

@Laura99

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.10.17 20:39

A mohu se zeptat, co se stalo? Proc jste to musema udelat? Je mi Vas lito a verte, ze holcicka se bude mit krasne :hug: Ale stale mate sanci si o ni zpetne rict, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.10.17 20:41

To je strašné, že se v dnešní době musí žena takto rozhodovat a nikdo nepomůže
určitě se bude mít dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.10.17 20:41

Je to lepší, že jsi se jí hned vzdala než abys ji někde odhodila nebo ji zanedbávala. Takhle bude mít holčička šanci dostat hezký život, když jí ho nemůžeš dát ty. Já tě tedy neodsuzuji - neznám tvou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
27.10.17 20:44

Neodsuzuji tě, je mi tě líto, že jsi se musela takto rozhodnout..ale podle toho, co píšeš, jsi nejspíš udělala dobře, dobře pro ni. Věřím, že najde milující rodinu a bude se mít dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.10.17 20:46
@Laura99 píše:

Je to už 14 dní..
Před 14ti dny se mi narodila krásná maličká holčička které jsem se musela vzdát. Strašně mě to tíží ale nemohla jsem jinak.. Bohužel by se semnou měla hůř a takhle ji aspon dopřeju šanci na lepší život který jsem já neměla a šanci na novou rodinu která ji bude milovat. Snad mi to jednou odpustí.. Myslím na ní každou minutu.. Tak strašně moc ji miluju a strašně mě to bolí že ji nemám u sebe :,(

Doufám že se budeš mít v životě dobře '' holčičko moje ''

já myslím, že to rozhodnutí muselo být strašně moc těžké a bolavé, ale i nesobecké - pokud to bylo tak, že jsi to udělala pro dítě aby se mělo hezky, lépe.. musí to být nesmírně těžké prožívat.. máš někoho kdo tě podpoří psychicky aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
27.10.17 20:47

Nejdůležitější je, že jsi jednala v zájmu dítěte, což není nic odsouzeníhodného. Moc Tě lituju, protože bych to sama nezvládla. Pokud opravdu není sebemenší šance situaci zvrátit, přeji Ti hodně síly, ať to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.10.17 20:48
@Laura99 píše:

Je to už 14 dní..

Doufám že se budeš mít v životě dobře '' holčičko moje ''

Je mi to strašně moc líto. :,( :? Nicméně, neumím si představit takovou situaci, která by mě přiměla vzdát se svého dítěte. Nesoudím tě, ale z tvého příspěvku mám silný dojem, že to nemáš zpracované. Třeba by to ještě nějak šlo udělat, aby jsi mohla mít dcerku u sebe, nevím. :? Jestli ne, měla by jsi vyhledat pomoc odborníka. Taky věřím, že tvoje dcerka se bude mít dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
27.10.17 20:53

Je mi to líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
27.10.17 20:59

Je mi moc líto že nemáš nikoho kdo by ti pomohl.Je mi moc líto že v dnešní době se musí matka takto rozhodnout. Odsuzovat nebudu.Je mi to „sympatičtější“ nebo spíš přijatelnější než kdybys děťátku ublížila. Dala jsi holčičce život a šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
27.10.17 21:05

Už jsem tady v diskusi četla i názor „radši půjdu na potrat, donosit a vzdát se dítěte bych nedokázala“, takže pro mě je tvoje rozhodnutí spíš obdivuhodné, než k odsouzení :hug: Moc bych ti přála, aby se tvoje situace dala nějak vyřešit, buď aby sis mohla dcerku vzít zpět, nebo aby se ti s odbornou pomocí a podporou někoho blízkého podařilo ten nelehký životní krok zpracovat a přijmout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.10.17 21:07

To je mi moc líto, ale věř že ji dostane někdo, kdo o ni bude moc stát, naši známý ted si adoptovali holčičku skoro roční, celý život jim nešlo mít vlastní, myslím že ta jejich holčička od nich dostane krásný život a lásku, věř že tvoji holčičku dostanou podobní lidé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí