Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dala jste ji do Babyboxu? Určitě se bude mít dobře, dostane ji někdo, kdo touží po dítěti a dá mu, co potřebuje.
@vokishka píše:
Dala jste ji do Babyboxu? Určitě se bude mít dobře, dostane ji někdo, kdo touží po dítěti a dá mu, co potřebuje.
A mohu se zeptat, co se stalo? Proc jste to musema udelat? Je mi Vas lito a verte, ze holcicka se bude mit krasne
Ale stale mate sanci si o ni zpetne rict, ne?
To je strašné, že se v dnešní době musí žena takto rozhodovat a nikdo nepomůže
určitě se bude mít dobře ![]()
Je to lepší, že jsi se jí hned vzdala než abys ji někde odhodila nebo ji zanedbávala. Takhle bude mít holčička šanci dostat hezký život, když jí ho nemůžeš dát ty. Já tě tedy neodsuzuji - neznám tvou situaci.
Neodsuzuji tě, je mi tě líto, že jsi se musela takto rozhodnout..ale podle toho, co píšeš, jsi nejspíš udělala dobře, dobře pro ni. Věřím, že najde milující rodinu a bude se mít dobře.
@Laura99 píše:
Dobrý den, ráda bych se tu vypovídala.. chápu že mě budete odsuzovatJe to už 14 dní..
Doufám že se budeš mít v životě dobře '' holčičko moje ''
Před 14ti dny se mi narodila krásná maličká holčička které jsem se musela vzdát. Strašně mě to tíží ale nemohla jsem jinak.. Bohužel by se semnou měla hůř a takhle ji aspon dopřeju šanci na lepší život který jsem já neměla a šanci na novou rodinu která ji bude milovat. Snad mi to jednou odpustí.. Myslím na ní každou minutu.. Tak strašně moc ji miluju a strašně mě to bolí že ji nemám u sebe
já myslím, že to rozhodnutí muselo být strašně moc těžké a bolavé, ale i nesobecké - pokud to bylo tak, že jsi to udělala pro dítě aby se mělo hezky, lépe.. musí to být nesmírně těžké prožívat.. máš někoho kdo tě podpoří psychicky aspoň?
Nejdůležitější je, že jsi jednala v zájmu dítěte, což není nic odsouzeníhodného. Moc Tě lituju, protože bych to sama nezvládla. Pokud opravdu není sebemenší šance situaci zvrátit, přeji Ti hodně síly, ať to zvládneš ![]()
@Laura99 píše:
Dobrý den, ráda bych se tu vypovídala.. chápu že mě budete odsuzovatJe to už 14 dní..
Před 14ti dny se mi narodila krásná maličká holčička které jsem se musela vzdát. Strašně mě to tíží ale nemohla jsem jinak.. Bohužel by se semnou měla hůř a takhle ji aspon dopřeju šanci na lepší život který jsem já neměla a šanci na novou rodinu která ji bude milovat. Snad mi to jednou odpustí.. Myslím na ní každou minutu.. Tak strašně moc ji miluju a strašně mě to bolí že ji nemám u sebe
Je mi to strašně moc líto.
Nicméně, neumím si představit takovou situaci, která by mě přiměla vzdát se svého dítěte. Nesoudím tě, ale z tvého příspěvku mám silný dojem, že to nemáš zpracované. Třeba by to ještě nějak šlo udělat, aby jsi mohla mít dcerku u sebe, nevím.
Jestli ne, měla by jsi vyhledat pomoc odborníka. Taky věřím, že tvoje dcerka se bude mít dobře.
Je mi moc líto že nemáš nikoho kdo by ti pomohl.Je mi moc líto že v dnešní době se musí matka takto rozhodnout. Odsuzovat nebudu.Je mi to „sympatičtější“ nebo spíš přijatelnější než kdybys děťátku ublížila. Dala jsi holčičce život a šanci.
Už jsem tady v diskusi četla i názor „radši půjdu na potrat, donosit a vzdát se dítěte bych nedokázala“, takže pro mě je tvoje rozhodnutí spíš obdivuhodné, než k odsouzení
Moc bych ti přála, aby se tvoje situace dala nějak vyřešit, buď aby sis mohla dcerku vzít zpět, nebo aby se ti s odbornou pomocí a podporou někoho blízkého podařilo ten nelehký životní krok zpracovat a přijmout ![]()
To je mi moc líto, ale věř že ji dostane někdo, kdo o ni bude moc stát, naši známý ted si adoptovali holčičku skoro roční, celý život jim nešlo mít vlastní, myslím že ta jejich holčička od nich dostane krásný život a lásku, věř že tvoji holčičku dostanou podobní lidé ![]()
Dobrý den, ráda bych se tu vypovídala.. chápu že mě budete odsuzovat
Je to už 14 dní..