Výraznější asymetrie hlavičky miminko 7 měsíců

28
26.10.17 00:04

Výraznější asymetrie hlavičky u 7 mesačného mimina

Ahojte :mavam:, moj syn Sebastián sa narodil 15.3.2017, od narodenia preferoval pravu stranu, snažila som sa ho polohovať, ale stále sa vrátil k svojej pravej strane, riešila som to s dr. ešte keď bol malinký, ale ona tvrdila, že to je v poriadku, že ho mám dávať častejšie na bruško a on sa rozhýbe… aj sa rozhýbal, ale až keď mal tak 5 mesiacov… teraz má 7 mesiacov a väčšinou spí na brušku čo je fajn, ale na poslednej návšteve u doktorky nám dala žiadanku na detsku neurologii, práve kvoli výraznější asymetrii hlavičky.. ako to napísala do vysvetlenia… že má na pravej strane hlavičku vyležanu som jej hovorila už skor, ale nijak to neriešila, začala až teraz a ja mám strach, že už je na to aby mal peknu hlavičku pozdě, že som to zanedbala a mala to riešiť sama bez doktorky… tak by ma zaujímalo, či s týmto nemáte niektorá skusenosť, či je možné, že bude mať ešte peknu hlavičku a aspoň trošku sa to zlepší? :think:. Ďakujem za prípadne odpovede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4986
26.10.17 07:16

Ahojky taky resim u 4 mesicni holcicky. My si vyridili remodelacni helmicku, protoze to ma dost slehlé. Polohovani nezabírá vzdy se vrátí na placicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.10.17 08:14

@potkanek, o helmičke viem.. tiež som nad nou rozmyšľala, ale uprimne toľko penazi na ňu bohužiaľ nemám, a dáva sa len do 9. mesiacov s tym, že je potrebne 2 mesiace rehabilitovať aby to preplatila pojistovňa ato my by sme už nestihli keďže na neurologii ideme až 14.11 :(, preto sa zaujímam či je možne že by sa to zlepšilo samo keď už je plne pohyblivý a cez deň skoro stále na brušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.10.17 09:23

No my to mame docela hodne nam by se to nezlepsilo. Ja sem znala i rocni holcicku s helmickou a pomohla. No treba by jste to stihli na poukaz ;) zacit hned s rehabkou a td.. Ale holky nekde psali ze se to kolikrat samo upravilo. Vyrostli vlasky a bylo mene videt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí