Vzdaluje se mi kamarádka

Anonymní
16.7.24 21:15

vzdaluje se mi kamarádka

Dobrý večer, mám kamarádku, která je těhotná a tvrdí, že nesmí vůbec nic, ale pak ji vidím, že si jezdí po výletech. Její pritel doma vaří, uklizi a dela vse. Je ji 29. Já mám sama 2 děti a i když to bylo často náročné, tak jsme nějak fungovali. Někdy chce práci i po mně, vyzvednout balíčky atp. Čeká první dítě. Já mám pocit, ze už se s ni nechci bavit, protože se s ni už ani moc nedá bavit. Z práce odešla asi před rokem, možná trochu déle. Termín má v září. Mám ji nějak nenapadne něco naznačit? Ze se mi vzdaluje?
 Anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
17.7.24 08:58

Cože?
Právě jsi tu na svoji kamarádku nakydala špínu a současně jí chceš naznačovat, že se ti vzdaluje?
Buď ji mas rada i se všemi nedostatky nebo ne. Ale jak píšeš, tak nemáš.. takže nevím, co řešíš..

• Citovat
  • Upravit
18.7.24 07:35

Tak píšeš, že se s ní asi ani už nechceš bavit, tak proč bys jí naznačovala, že se vzdalujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.8.24 17:58

Prostě otěhotněla a kolem jejího pupku se točí svět. Ano, znám takové velmi dobře. A to, že ti tvrdí že nic nesmí a přitom jezdí na výlety a ty to vidíš na sockách? No, to asi mluví samo o sobě. Vykašli se na ni a nepodbízej se jí. Jedna odejde, další přijde.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
1.8.24 18:01
@Anonymní píše: Více

má 6 týdnů do porodu a tobě je zatěžko vyzvednout ji balíček? :think: toho přítele jí závidíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí