Vzhled vagíny, vulvy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.24 20:05

vzhled vaginy, vulvy

Cau lidi, uz asi od 14 mam problem s tim jak vypada moje vulva. Mam outie (maly stydky pysky mam vetsi nez ty velky a koukaji mi ven). Hodne se za to stydim a chtela bych od vas poradit, co si o tom treba mysli muzi/kluci, protoze prave kvuli tomu jsem jeste nikoho nemela a taky jestli to ma opravdu hodne z nas. Hlavne bych chtela vedet jak to vidi druhy pohlavi, protoze se bojim ze jednou bude nejakej kluk znechucenej az to uvidi. Dekuju moc za vsechny odpovedi ❤️ ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
13.11.24 20:09

Hele, je jedno co si o tom myslí, nějakej chlap. Co není jedno, jak to vnímáš ty. Pokud s tím máš problém a snižuje ti to sebevědomí, nech si pomoc nějakým estetickým zákrokem.
Já takhle vyřešila všechny mindráky, ne kvůli mužům, ale kvůli sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35582
13.11.24 20:13

Mám to stejně a nikdy si nikdo nestěžoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
13.11.24 20:14

To má plno žen, vůbec to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 20:17

Také mám malé stydké pysky delší a přesahují přes velké stydké pysky. Jako malá jsem se bála, že jsem si je sama nějak vytahala. :oops: :lol:
Prostě taková je a nikdy jsem neměla problém se sexuálními partnery. Jo, vlastně jeden ex, ale to byl deb*l. Ten mi i tvrdil, že mu vadí, že jsem moc vlhká. :lol: Pak jsem poznala jiné muže a mé sebevědomí se zase vrátilo.
Mám manžela, dítě, žiju s tím vcelku v pohodě a mám spokojený život.
Když to není pipka, budou to prsa, celulitida atd. Vždy se najde něco když hledáš. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
13.11.24 20:23

Máš růži a to je neskutečný skvost. Sice broskve jsou úhlednější, možná i na pohled hezčí, ale růže se nestydí, ukáže vše v celé své kráse.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.11.24 20:27
@Anonymní píše: Více

Tak ta vlhkost je spíš k závidění, ne? Teda aspoň za mne. To musel být nějakej divnej jouda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 20:40
@Všechnoznám píše: Více

No, právě. Ale mě tenkrát bylo 17, první vážný vztah (předtím jen takové oťukávání a všechno nové, tak mě to nenapadlo řešit) a teda po roce a půl vztahu přestával sex, vše se snažil takhle hodit na mě a potom jsem se dozvěděla, že mě podvádí. Dokonce jsem mu nevoněla a snažil se to hodit na můj zdravotní problém… Fakt deb*l a moje sebevědomí pak bylo úplně na bodu mrazu a trvalo než jsem s někým mohla mít sex.
Teď vím, že se nemám za co stydět a když to někomu vadí, tak nejsme kompatibilní, ale rozhodně to není jen má vina.
A upřímně manžel byl a stále je nadšený, že jsem tak vlhká, takže je to fakt i o té kompatibilitě. :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
822
13.11.24 20:52

„Malé“ stydké pysky jsou v 50-60% větší než ty „velké“. Mám to také tak a nikdy to nikdo nekomentoval. Vůbec bych to být tebou neřešila, je to úplně jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 21:01

Od svých 16 kdy jsem začala sexuálně žít jsem měla víc než 20 chlapů a zatím si nikdy nikdo nestěžoval že by bylo něco špatně na tom jestli mám tohle nebo tamto větší nebo menší…a to nejsem žádná štíhlá ztepilá modelína…spíš typ Droběna…a to jak vypadá moje pipina fakt nikdo neřešil..hlavní bylo že byla připravena k použití…maximálně třeba se vyjádřili k ochlupení..že třeba maji radši zaristlejsi nebo naopak více vyholenou…

• Citovat
  • Upravit
590
13.11.24 21:03

S tím se vůbec netrap
Nikdo z nás není dokonalý :hug:
Jsi žena a máš vše po čem muž touží.
Věř, že při prvních cca 3 sexuálních aktivit s jedním partnerem si ji fakt nebude prohlížet důkladně.
A později ho budeš zajímat ty jako člověk a sex s tebou bude pro něj jako bonus :palec:
Když tě bude milovat, tak takovou jaká jsi celá :srdce:
Na druhou stranu se vždycky najde nějaký blb a takovej ti nestojí za nic.
Mimochodem pták není nic tak hezkého jako Pipka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
13.11.24 21:03
@Všechnoznám píše: Více

Ho má malýho, vyklouzával 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
13.11.24 21:22

Vůbec neřeš.
Polovine chlapu je to vcelku jedno, dalsi velke casti se to naopak líbí.
Najde se par chytraku, co to řeší, ze se jim zrovna tohle úplně nelíbí( tak jako se leckomu nelibi tisic jinych fyzickych věcí)to se muze stat, ale pak nemá smysl se s takovými zahazovat.
Neni to nic, za co by ses musela stydět az tak, ze by ses kvuli tomu musela vyhyvat intimitam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.24 07:58

Jsem dolňák a tohle je nejkrásnější co může být :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 15:43

Já tě chápu, měla jsme to stejně a řeknu ti, že za můj život jsem měla dost chlapů a nikdo si neztěžoval :mrgreen: mám manžela a ten to má i rád. Když jsem je chtěla odstranit pro nekomfort, tak mi manžel dokonce říkal, že nechce :D zatím jsme se k tomu neodhodlala, ale kdyby jo, tak ne pro vzhled, ale pohodlí. Vůbec se tím netrap :* každý máme něco svého jedinečného a věř nebo ne, spoustě lidem se to naše jedinečné libí :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa