Vzhled vagíny, vulvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3458
14.11.24 18:01

Som chlap, mal som rozne partnerky a aj ked kazda vypada dole inak nieje to dovod na jej vymenu.

U zien hladam uplne ine veci. Ano samozrejme kazdy ma nejaku predstavu aj o fyzickom vzhlade ale to je v poradi dolezitosti niekde na chvoste.

Napriklad mne sa to co mas velmi paci a k tomu preferujem male az ziadne prsia a vlhkejsie typy, ak vedia striekat tak idealne. Ale realita zivota je ina ako fantazia takze teraz mam partnerku ktora sice je vlhkejsia aj striekat vie, ale ma ‚iba‘ ciarku a prsia ma o dost vacsie a ‚menej pevne‘. ALE je fantasticka ako clovek, vyborna v posteli, da sa s nou rozumne porozpravat, mame rovnake nazory, pohlady na zivot, spolocne konicky… A to je to co sa pocita!

Nikdy by ma nenapadlo s nou riesit ze nejaka cast jej tela nieje podla mojich predstav. Predstavy su predstavy, v predstavach tiez jazdim na veterane ktorych bolo vyrobenych menej ako 30 kusov (a do dnesneho dna prezilo iba par exemplarov) a v reale mam uplne obycajneho diesela ktorych boli vyrobene miliony… A nemyslim si ze mam koli tomu horsi zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.11.24 19:24
@IcePlanet7 píše: Více

Chceš, aby ženské stříkala frnda?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie