Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poprve jsem otehotnela hned prvni mesic po vysazeni, a to jsme se o mimi moc nesnazili
Takze radsi zajdi na krev.Ted jsme se rozhodli ze doberu posledni platicko HA, tak doufam ze bude me telo dostatecne pohnojene ![]()
Ano je to pěkná blbina. Já brala HA asi pět let, vysadila jsem a otěhotněla jsem také hned další měsíc. Já použila také jednou Escapelle, po dvou hodinách co nám prasknul kondom a neotěhotněla jsem. Nechci tě nějak stresovat, ale ten prášek prý taky není 100%, já měla 14 dní opožděnou menstruaci, tak jsem šla k MUDr. s tím, že jsem nejspíš těhotná, ale prášek mi rozhodil hormony tak jsem dostala vyvolávací injekci a za tři dny se men. dostavila. Určitě bych si potom udělala těhu test ![]()
Diky za rady
tehu test jsem si koupila tak uvidime
prece jenom to nebyl prasknuty kondom takze se zadne sperma nemuselo dostat dovnitr ne? bojim se ze jsem escapelle uzila pozde ale je tam prece napsano do 72 hodin ne? neni to uz pozde po 32 hodinach? driv jsem pilulku nikde nesehnala:-(
@mimino555 píše:
Diky za radytehu test jsem si koupila tak uvidime
prece jenom to nebyl prasknuty kondom takze se zadne sperma nemuselo dostat dovnitr ne? bojim se ze jsem escapelle uzila pozde ale je tam prece napsano do 72 hodin ne? neni to uz pozde po 32 hodinach? driv jsem pilulku nikde nesehnala:-(
Je samozřejmě nejlepší si ho vzít co nejdříve, ale jak píšeš musí se užít nejpozději do 72 hodin, což jsi udělala. Je hodně důležité, aby se nezvracelo. To bude určitě v pohodě.
Tak nezvracela jsem vubec, nebylo mi po nem zle, jenom me trochu bolelo bricho ale jinak ok. tak snad zabere ![]()