Vzít práci v McCafé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5165
12.8.16 18:21

Vzít práci v McCafé?

Mám nabídku do McCafé v McDonald's. Za 90kc/h na 4-6h denně. vyšli by mi vstříc a chodila bych, tak abych děti vyzvedla po obědě ze školky. Od 6h rano do 10,popř. 12h.

Nevím, jestli to mám vzít, časově super a peníze taky docela jdou. Vybrala jsem si mcdonlads kvůli flexibilitě směn. mám to jak přechodné, než děti budou větší. Ale zkrátka nevím. Jaky to na vás dělá dojem, když řekne, že dela v kavárně?

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.8.16 18:26

A to jsem si myslela, že v Mc Café aspoň brigádníky zaplatí.
Jinak dělat v kavárně je hezké. Však zkus a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.8.16 18:26

Jestli nemáš v rukávu lepší nabídku, tak nevím, nad čím uvažuješ. nad dojmy ostatních? za ty chleba nekoupíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
12.8.16 18:52
@hudečice píše:
A to jsem si myslela, že v Mc Café aspoň brigádníky zaplatí.
Jinak dělat v kavárně je hezké. Však zkus a uvidíš.

Zaplati? 90,–Kc/hod. je bezna mzda ve fabrikach v MS kraji :zed:

@Anik6 Pokud hledas neco na prechodnou dobu na zkraceny uvazek, tak do toho jdi. A jestli se ptas, jestli se mas za takovou praci stydet, tak odpoved zni NE. S manzelem do McCafe chodime radi. Delaji tam nejlepsi kavu v okoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.8.16 18:55

Nevidím na tom vůbec nic špatného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.8.16 19:04

Žádná práce není podřadná. A mít možnost plánovat směny, vyzvedávát děti po obědě a ještě být nablízku dobré kávě? Nevím, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
12.8.16 19:04

Jdi do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
12.8.16 19:07

@Anik6 90 Kč mi přijde v pohode :-) urcite bych to aspon zkusila, však za to nic nedáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.8.16 19:08

Pro mě skoro vysněná práce :oops:. A možnost plánovat si směny, neváhala bych a navíc odejít se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
12.8.16 19:15

Do McCafe bych šla. Lepší než být u hranolek, někde je to i pěkně oddělené. Záleží kde je pobočka a podle toho bude frmol, ale rozhodně to není taková lítačka jako u hranolek, prostě jedne objedná, ty uděláš, nachystáš, předáš a další totéž. Ani tam není nějaká velká vnucovačka, max. příchuť chcete? Případně, že je nějaké menu káva + zákusek.

@cecetka
90,–/h ti přijde na brigádu málo? Spousta brigád je daleko mizerněji placená! Ti u hranolek mají 65-70 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.8.16 19:42

Dekuji holky za nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 19:42

Káva hezky voní, lepší než smažený ty smrady… a za zkoušku nic nedáš, lepší než sedět doma na zadku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat