Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
také jste při snažení vyváděli vše možné i nemožné?pojďte zavzpomínat…špatné vzpomínky zamkněte a sem s těma lergračníma…já například na radu známé navštívila bylinkářku-šarlatánku.Jak to probíhalo-napsala si na papír naše indicie,poté vzala jakousi virguli na řetízku a kroužila s ní nad tím papírem,pak mi řekla že jsem hormonálně v pořádku a partner že by jen potřeboval relax a na posílení odvar z nějakýho kořene.Co následovalo-za 5minut jsem tam nechala 500kč a ještě nějaký kačky za kořen v lékárně!Pak jsem partnerovi cpala každý den odvar z kořene,ten mě musel proklínat
ale držel a pil i když mu občas z toho bylo pěkně na
A finále-já hormonálně v pořádku nebyla a partner spermie téměř nepoužitelný!Ne teda z toho kořene!Je to dnes hold civilizační choroba!
ty vago, to je docela frajerka, že si to tak troufla… Dobrá zkušenost. ![]()
Já toho vyváděla
Zrovna mi to vyšlo v deníčku - bylinky, masáže, ovulační testy, ovulační poradkyně, návštěva Morgany - což byl u nás v deníčku pracovní název ženský, která mi záda pomazala vyjetým olejem a zakázala mi jíst sušenky, jogurty a používat mikrovlnku
Ale zase za tuhle procedůru neměla taxu, brala co kdo dal a ta, která mi na ní dala číslo, tak měla po návštěvě u ní snad hektolitr ovulačního hlenu. No já nezabřezla ![]()
Vtipnejch historek mám povícero, většinou jsou spojené s místem snažení - dřív jsem se držela toho, že pro úspěch je nutné změnit prostředí. Tak jsme vyjeli na chatu, tam zima jak v morně a nasněžíno, takže manžel musel prohrabat místo na auto a cestičku, bohužel vzal to krapet od podlahy a místo cestičky prohrabal dálnici od vrat - min. 20m!!! No ze snažení toho moc nebylo, protože si tímto přivodil pěkný heksnšlus ![]()
Později zas ovulace vycházela na blbý termíny, takže jsme „museli“ v pidi chatičce s dalšími 2 rodinami nad hlavou a starší dcerou vedle na posteli
Naštěstí má hodně tvrdý spaní ![]()
Příspěvek upraven 28.09.10 v 19:52
no já na radu chytráku dělala po sexu svíčku nebo jsem měla 3hodiny po sexu ležet.....asi aby to ze mě nevyteklo
![]()
Já jsem nakázala kolegyni, aby mi ráno neujela na služebku sama, že mám plodný dny a je možný, že se zpozdím
Čekala
A další den co jsme se vracely, tak jí říkám …" šlápni na to, potřebuju být brzo doma " ![]()
Ještě dneska se tomu smějeme ![]()
kadlina píše:
Slabý! Já po sexu radši pak už nevstávala do rána
tak pokud to bylo večer tak už jsem taky nevylézala a ani čůrat ale když jsme sexovali po ránu jak nám taky někdo říkal že to pomáhá tak to teda po 3 hodinách ležení volala SOS a šla něco dělat
taky jsem si v plodné dny dělala do kalendáře značku a partner i asi po 3 měsících pořád co to je tak aby mu to bylo jasný tak jsem tam začala kreslit malý šulínky ![]()
Tak já jsem taky exot
Měření BT, pojídání různých pokrmů zvyšující údajně plodnost, přítelovi jsem nakoupila tunu vitamínů a hlavně zinek, dělala jsem svíčky, prstíčkovou metodu a po sexu nevylezla z postele až do rána! Ani čůrat jsem raději nešla!
A jak jsem otěhotněla? Podle mého v naprosto neplodný den, po rychlovce a hned po jsem šla do sprchy a pak jsme jeli na výlet z L.A. až do San Diega..
dzarunka:D ![]()
Tak já svíčky, nevylézat z postele a to se mi sakra chtělo čůrat:D, bylinkový čaje, měření BT, před druhým prckem i sledování čípku, taky jsem si vypisovala plodný dny. No a Hlavně u Veru jsem otěhotněla během jednoho sexu za měsíc- zrovna jsme rekonstruovali a plánovali a já odjela pryč a to už jsem byla těhulka. To byl návrat za manžílkem
. Zrovna ten měsíc jsme ani neměřila, nic prostě.
nám se zdařilo až po inseminaci a to mi přijde k smíchu už jen to slovo.....nejdřív jsem se to slovo stiděla i vyslovit
pak mi přišlo směšné-jak kráva a bejk
ale na té svíčce asi něco bude protože mě po inseminaci nakláněli taky mírně nohama nahoru
jako vtipnyho toho moc nebylo, spis ta strasna krec, kdyz jsme se treba postekali a pritom jsme ten den museli ..... tak to prekonavani se…
jednou jsme to delali na pracce v bytove minikoupelne, zatimco v nasi obyvakoloznici usinali tchanovci
nás jednou načapala dcera a mami,tati co děláte a chlap jak byl rozčílenej tak z něj vyjelo-co asi,hrajem si na indiány…a samozřejmě ten den věděla celá naše rodina že jsme si hráli na indiány
![]()
Já taky dělala svíčku
A taky jsme pili bylinky a cvičili Mojžíškovou a odbornice téhle metody mi taky dělala nějakou divnou masáž přes konečník - taky super zážitek
![]()