Vzpomínky na snažení

15054
28.9.10 18:50

vzpomínky na snažení

také jste při snažení vyváděli vše možné i nemožné?pojďte zavzpomínat…špatné vzpomínky zamkněte a sem s těma lergračníma…já například na radu známé navštívila bylinkářku-šarlatánku.Jak to probíhalo-napsala si na papír naše indicie,poté vzala jakousi virguli na řetízku a kroužila s ní nad tím papírem,pak mi řekla že jsem hormonálně v pořádku a partner že by jen potřeboval relax a na posílení odvar z nějakýho kořene.Co následovalo-za 5minut jsem tam nechala 500kč a ještě nějaký kačky za kořen v lékárně!Pak jsem partnerovi cpala každý den odvar z kořene,ten mě musel proklínat :pocitac: ale držel a pil i když mu občas z toho bylo pěkně na :poblion: A finále-já hormonálně v pořádku nebyla a partner spermie téměř nepoužitelný!Ne teda z toho kořene!Je to dnes hold civilizační choroba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
28.9.10 19:19

ty vago, to je docela frajerka, že si to tak troufla… Dobrá zkušenost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
28.9.10 19:22

Já toho vyváděla :mrgreen: Zrovna mi to vyšlo v deníčku - bylinky, masáže, ovulační testy, ovulační poradkyně, návštěva Morgany - což byl u nás v deníčku pracovní název ženský, která mi záda pomazala vyjetým olejem a zakázala mi jíst sušenky, jogurty a používat mikrovlnku :mrgreen: Ale zase za tuhle procedůru neměla taxu, brala co kdo dal a ta, která mi na ní dala číslo, tak měla po návštěvě u ní snad hektolitr ovulačního hlenu. No já nezabřezla :mrgreen:
Vtipnejch historek mám povícero, většinou jsou spojené s místem snažení - dřív jsem se držela toho, že pro úspěch je nutné změnit prostředí. Tak jsme vyjeli na chatu, tam zima jak v morně a nasněžíno, takže manžel musel prohrabat místo na auto a cestičku, bohužel vzal to krapet od podlahy a místo cestičky prohrabal dálnici od vrat - min. 20m!!! No ze snažení toho moc nebylo, protože si tímto přivodil pěkný heksnšlus :mrgreen:
Později zas ovulace vycházela na blbý termíny, takže jsme „museli“ v pidi chatičce s dalšími 2 rodinami nad hlavou a starší dcerou vedle na posteli :oops: Naštěstí má hodně tvrdý spaní :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.09.10 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 19:25

no já na radu chytráku dělala po sexu svíčku nebo jsem měla 3hodiny po sexu ležet.....asi aby to ze mě nevyteklo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
28.9.10 19:54

Slabý! Já po sexu radši pak už nevstávala do rána :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
28.9.10 19:57

Já jsem nakázala kolegyni, aby mi ráno neujela na služebku sama, že mám plodný dny a je možný, že se zpozdím :-) Čekala :-) A další den co jsme se vracely, tak jí říkám …" šlápni na to, potřebuju být brzo doma " :-))

Ještě dneska se tomu smějeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 19:57
kadlina píše:
Slabý! Já po sexu radši pak už nevstávala do rána :mrgreen:

tak pokud to bylo večer tak už jsem taky nevylézala a ani čůrat ale když jsme sexovali po ránu jak nám taky někdo říkal že to pomáhá tak to teda po 3 hodinách ležení volala SOS a šla něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 20:00

taky jsem si v plodné dny dělala do kalendáře značku a partner i asi po 3 měsících pořád co to je tak aby mu to bylo jasný tak jsem tam začala kreslit malý šulínky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
28.9.10 20:04

Tak já jsem taky exot :lol: Měření BT, pojídání různých pokrmů zvyšující údajně plodnost, přítelovi jsem nakoupila tunu vitamínů a hlavně zinek, dělala jsem svíčky, prstíčkovou metodu a po sexu nevylezla z postele až do rána! Ani čůrat jsem raději nešla!

A jak jsem otěhotněla? Podle mého v naprosto neplodný den, po rychlovce a hned po jsem šla do sprchy a pak jsme jeli na výlet z L.A. až do San Diega..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.9.10 20:16

:lol: dzarunka:D :palec:

Tak já svíčky, nevylézat z postele a to se mi sakra chtělo čůrat:D, bylinkový čaje, měření BT, před druhým prckem i sledování čípku, taky jsem si vypisovala plodný dny. No a Hlavně u Veru jsem otěhotněla během jednoho sexu za měsíc- zrovna jsme rekonstruovali a plánovali a já odjela pryč a to už jsem byla těhulka. To byl návrat za manžílkem :-D . Zrovna ten měsíc jsme ani neměřila, nic prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 20:19

nám se zdařilo až po inseminaci a to mi přijde k smíchu už jen to slovo.....nejdřív jsem se to slovo stiděla i vyslovit :oops: pak mi přišlo směšné-jak kráva a bejk :mrgreen: ale na té svíčce asi něco bude protože mě po inseminaci nakláněli taky mírně nohama nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
28.9.10 20:33

jako vtipnyho toho moc nebylo, spis ta strasna krec, kdyz jsme se treba postekali a pritom jsme ten den museli ..... tak to prekonavani se…

jednou jsme to delali na pracce v bytove minikoupelne, zatimco v nasi obyvakoloznici usinali tchanovci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 20:37

na to horší nevzpomínat… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.9.10 20:39

nás jednou načapala dcera a mami,tati co děláte a chlap jak byl rozčílenej tak z něj vyjelo-co asi,hrajem si na indiány…a samozřejmě ten den věděla celá naše rodina že jsme si hráli na indiány :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
28.9.10 20:53

Já taky dělala svíčku :mrgreen: A taky jsme pili bylinky a cvičili Mojžíškovou a odbornice téhle metody mi taky dělala nějakou divnou masáž přes konečník - taky super zážitek :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí