Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kažodenní rituál - Lukáš kouká na pohádku, při tom pije z kojenecké lahve mléko. Skončí pohádka, jde se koupat a spát.
Dnes jsem nějak nestíhala, pohádka začala a já ještě rychle připravovala mléko, malý už na gauči s rukou nataženou. Tak letím a chci mu rovnou strčit savičku do pusinky, ale obsah celé lahvičky jsem na něj prostě chrstla. V tom spěchu jsem nanašroubovala uzávěr se savičkou
![]()
Chudák měl totálně zkažený večer ![]()
Co se povedlo vám? Nebo jsem tele jenom já? ![]()
já jednou provedla taky nepěknou věc.
Uložila jsem dvojky a junior už křičel že má hlad.Náš pes taky škrábal na misku.
Nandám jídlo rozdělim a běžim ke křičícímu Picolovi(tak říkám nejmenším).Za chvilku přijdu do jídelny.Nikolas brečel že jíst nechce.
Pes dostal polívku a Nikčák granule pro psa ![]()
já jim toho provedla
jen si teď nemůžu na nic vzpomenout
ale všechno co sem jim kdy provedla už mi stokrát vrátili i s úroky ![]()
Dobrý téééma
aspon se člověk ujistí, že neni tele sám ![]()
Mě se toho stalo také víc, ale ted si zrovna jen vzpomínám na to, že jsem malému dělala UM, to vypil a asi za deset minut na mě volal, že chce ještě, tak jsem si řekla, že mu dám normální. Tak jsem nalejvala, ale došlo, tak jsem šla pro novou krabici a lila… Malej to odmítal pít… Ta druhá krabice nebylo mléko, ale pomerančový džus
![]()
Já šla v noci po dokojení dokrmit malou, říkala jsem si, že to do ní nějak moc padá
A pak mi to došlo, já do vody nedala Nutrilon
Ale statečně vodu vypila ![]()
No, je toho víc
Šoupla jsem dítě do vany v ponožkách, manžel občas chystá dietní kaši - zásadně nemléčnou do vody a tak
Holt se stane, na naši obranu dodávám, že jsme děti ještě nikde nezapomněli, vždycky je po nastoupení do auta poctivě přepočítáváme ![]()
Příspěvek upraven 27.09.10 v 21:47
tak jsme se doma už nějakou dobu nenasmáli
![]()
Jsem zvědavá, co čeká mě. Taky jsem na takové věci expert.
Když se Kačka narodila, jsem řekla Kity, ať si jde udělat k večeři dudlík… který jsem strkala Káti do pusy…
Jinak špatně zavřená lahvička při míchání, a mlíko po kuchyni… docela běžné… ![]()
Ted mi došlo jak tu píšete s těma špatně zavřenýma flaškama. Taky jsem takhle dělala UM u mé mamči doma.. Voda čerstvě převařená, začla jsem míchat a též jsem ji špatně zavřela, ale především, jak jsem držela na dudlíku tu dirku, tak jsem se opařila, pustila tu flašku a začlo to stříkat totálně všude, na zed, celou kuchyn, spotřebiče, prostě všude..
a já ji nemohla chytit, jak to bylo vařící
Měla ze mě mamka radost, která to pozorovala schovaná v rohu kuchyně předtim mléčným atentátem
![]()
Super téma!!! ![]()
Já vlastní ratolest poviju do 4 týdnů, ale mám o 10 let mladší sestru, takže jsem od 10ti měla doma živou panenku. Měly jsme spolu pokoj. Když byla asi tříletá, strašně ráda stavěla uprostřed pokoje hrady z kostek, lega a jiných super součástí, na které když se šláplo, FAKT to bolelo.
V noci jsem chodila potmě spát po špičkách abych jí nevzbudila a pravidelně jí ty hrady nechtě bortila, pač jsem prostě viděla kulový. Jednou chytře jeden postavila ke své postýlce, to aby zas ráno nenašla svůj celodenní výtvor v troskách. Hups…jala jsem se jít na ní potmě podívat jestli už spinká. No, ráno mě nepochválila ![]()
kakiko to se mi stalo taky nekolikrat ![]()
taky si nemuzu vzpomenout ale skoro vsechno co uz bylo receno u nas taky probehlo
az na pomerancovy dzus ![]()
dobre tema ![]()
Mi Majda tento týden spadla do záchodu… ![]()
Byli jsme u přítelovy maminky a chtěla čůrat, tak jsem utíkala na záchod, sundala jí tepláky, posadila, pustila… a pak mi došlo, že tam není redukce
Ale smála se ![]()
Pak takové drobné chybičky jako že jí podám kartáček s pastou a říkám „Hezky papej“, to se taky stane. Ale nepůsobí jí žádnou újmu ![]()
Můj synek je hodně uplakané dítko. Když jsme na vánoce jeli na návštěvu ke tchánovi, tak před odjezdem nebyl ještě čas kojení, řekla jsem si, že nakojím na místě a bude.
Na návštěvě jsme krafali, baštili chlebíčky, čas utíkal. Dítě se začlo vztekat a brečet, já jsem se ho chvíli snažila zabavit, nic nezabíralo. Pak jsme brblala něco o věčně nespokojeném miminku a jen jsem ho chovala a natřásala v náručí. Asi po 20 minutách pláče už přítel rozladěně povídá: „A nemá náhodou hlad?“ No a mě došlo, že dítě už asi 5 hodin nejedlo
. Chudinka brečel hlady a já jsem si to v tom návštěvním rozpoložení vůbec neuvědomila.
No, pak padaly narážky, že na Štědrý den nechávám postit i 2měsíční miminko
![]()
Holky docela jsem se nasmála
Ale hned jsem si vzpomněla na zatím asi nejhorší blbost co se mi povedla a to mi do smíchu teda nebylo. Když byla malá asi tříměsíční mimino kápla jsem jí do oka místo kapek do očí kapky na kašel… Chudinka moje malá ![]()
Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami ![]()
Bayusko tak tohle znám
Vzhledem k tomu, že se rozčiluje skoro furt, tak občas zapomenu, že by to mohlo být i hlady ![]()
Já jsem malé dneska provedla něco naprosto strašného - vzala jsem jí k doktorovi. Ona je těžká netýkavka a málokoho cizího zblízka rozdejchá, jenže utz ledvin se zdálky jaksi nedá dělat že
Když byla na břiše, tak to ještě šlo, ale když doktor kontroloval močák, tak vřeštěla ukrutně. Chudák maminky v čekárně na mě koukaly dost vyjukaně, cože je to čeká ![]()
kvaček píše:
Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami