Co jste dětem provedli? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
27.9.10 21:20

co jste dětem provedli? :))

Kažodenní rituál - Lukáš kouká na pohádku, při tom pije z kojenecké lahve mléko. Skončí pohádka, jde se koupat a spát.

Dnes jsem nějak nestíhala, pohádka začala a já ještě rychle připravovala mléko, malý už na gauči s rukou nataženou. Tak letím a chci mu rovnou strčit savičku do pusinky, ale obsah celé lahvičky jsem na něj prostě chrstla. V tom spěchu jsem nanašroubovala uzávěr se savičkou :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Chudák měl totálně zkažený večer :-P

Co se povedlo vám? Nebo jsem tele jenom já? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
27.9.10 21:24

já jednou provedla taky nepěknou věc.
Uložila jsem dvojky a junior už křičel že má hlad.Náš pes taky škrábal na misku.
Nandám jídlo rozdělim a běžim ke křičícímu Picolovi(tak říkám nejmenším).Za chvilku přijdu do jídelny.Nikolas brečel že jíst nechce.
Pes dostal polívku a Nikčák granule pro psa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
27.9.10 21:32

:lol: já jim toho provedla :lol: jen si teď nemůžu na nic vzpomenout :mrgreen: :mrgreen: ale všechno co sem jim kdy provedla už mi stokrát vrátili i s úroky :lol:

• Citovat
  • Upravit
13794
27.9.10 21:39

Dobrý téééma :mrgreen: aspon se člověk ujistí, že neni tele sám :mrgreen:
Mě se toho stalo také víc, ale ted si zrovna jen vzpomínám na to, že jsem malému dělala UM, to vypil a asi za deset minut na mě volal, že chce ještě, tak jsem si řekla, že mu dám normální. Tak jsem nalejvala, ale došlo, tak jsem šla pro novou krabici a lila… Malej to odmítal pít… Ta druhá krabice nebylo mléko, ale pomerančový džus :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.9.10 21:46

Já šla v noci po dokojení dokrmit malou, říkala jsem si, že to do ní nějak moc padá :wink: A pak mi to došlo, já do vody nedala Nutrilon :oops: Ale statečně vodu vypila :pankac:
No, je toho víc :wink: Šoupla jsem dítě do vany v ponožkách, manžel občas chystá dietní kaši - zásadně nemléčnou do vody a tak :wink: Holt se stane, na naši obranu dodávám, že jsme děti ještě nikde nezapomněli, vždycky je po nastoupení do auta poctivě přepočítáváme :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.09.10 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.9.10 21:46
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :potlesk:

tak jsme se doma už nějakou dobu nenasmáli :D :D :potlesk:
Jsem zvědavá, co čeká mě. Taky jsem na takové věci expert.
Když se Kačka narodila, jsem řekla Kity, ať si jde udělat k večeři dudlík… který jsem strkala Káti do pusy…

Jinak špatně zavřená lahvička při míchání, a mlíko po kuchyni… docela běžné… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.9.10 21:50

Ted mi došlo jak tu píšete s těma špatně zavřenýma flaškama. Taky jsem takhle dělala UM u mé mamči doma.. Voda čerstvě převařená, začla jsem míchat a též jsem ji špatně zavřela, ale především, jak jsem držela na dudlíku tu dirku, tak jsem se opařila, pustila tu flašku a začlo to stříkat totálně všude, na zed, celou kuchyn, spotřebiče, prostě všude.. :mrgreen: a já ji nemohla chytit, jak to bylo vařící :mrgreen: Měla ze mě mamka radost, která to pozorovala schovaná v rohu kuchyně předtim mléčným atentátem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
27.9.10 22:00

Super téma!!! :palec:

Já vlastní ratolest poviju do 4 týdnů, ale mám o 10 let mladší sestru, takže jsem od 10ti měla doma živou panenku. Měly jsme spolu pokoj. Když byla asi tříletá, strašně ráda stavěla uprostřed pokoje hrady z kostek, lega a jiných super součástí, na které když se šláplo, FAKT to bolelo. :pocitac: V noci jsem chodila potmě spát po špičkách abych jí nevzbudila a pravidelně jí ty hrady nechtě bortila, pač jsem prostě viděla kulový. Jednou chytře jeden postavila ke své postýlce, to aby zas ráno nenašla svůj celodenní výtvor v troskách. Hups…jala jsem se jít na ní potmě podívat jestli už spinká. No, ráno mě nepochválila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.9.10 22:02

kakiko to se mi stalo taky nekolikrat :lol:

taky si nemuzu vzpomenout ale skoro vsechno co uz bylo receno u nas taky probehlo :mrgreen: az na pomerancovy dzus :lol:

dobre tema :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.9.10 22:10

Mi Majda tento týden spadla do záchodu… :oops:
Byli jsme u přítelovy maminky a chtěla čůrat, tak jsem utíkala na záchod, sundala jí tepláky, posadila, pustila… a pak mi došlo, že tam není redukce 8-o Ale smála se :hug:

Pak takové drobné chybičky jako že jí podám kartáček s pastou a říkám „Hezky papej“, to se taky stane. Ale nepůsobí jí žádnou újmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
27.9.10 22:15

Můj synek je hodně uplakané dítko. Když jsme na vánoce jeli na návštěvu ke tchánovi, tak před odjezdem nebyl ještě čas kojení, řekla jsem si, že nakojím na místě a bude.
Na návštěvě jsme krafali, baštili chlebíčky, čas utíkal. Dítě se začlo vztekat a brečet, já jsem se ho chvíli snažila zabavit, nic nezabíralo. Pak jsme brblala něco o věčně nespokojeném miminku a jen jsem ho chovala a natřásala v náručí. Asi po 20 minutách pláče už přítel rozladěně povídá: „A nemá náhodou hlad?“ No a mě došlo, že dítě už asi 5 hodin nejedlo :oops:. Chudinka brečel hlady a já jsem si to v tom návštěvním rozpoložení vůbec neuvědomila.
No, pak padaly narážky, že na Štědrý den nechávám postit i 2měsíční miminko :oops: :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.9.10 22:31

Holky docela jsem se nasmála :lol: Ale hned jsem si vzpomněla na zatím asi nejhorší blbost co se mi povedla a to mi do smíchu teda nebylo. Když byla malá asi tříměsíční mimino kápla jsem jí do oka místo kapek do očí kapky na kašel… Chudinka moje malá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.9.10 22:34

Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
27.9.10 22:35

Bayusko tak tohle znám :-D Vzhledem k tomu, že se rozčiluje skoro furt, tak občas zapomenu, že by to mohlo být i hlady :-D

Já jsem malé dneska provedla něco naprosto strašného - vzala jsem jí k doktorovi. Ona je těžká netýkavka a málokoho cizího zblízka rozdejchá, jenže utz ledvin se zdálky jaksi nedá dělat že :mrgreen: Když byla na břiše, tak to ještě šlo, ale když doktor kontroloval močák, tak vřeštěla ukrutně. Chudák maminky v čekárně na mě koukaly dost vyjukaně, cože je to čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.9.10 22:37
kvaček píše:
Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami :oops:
:palec: :lol: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky