Co jste dětem provedli? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
29.9.10 17:09

Zrovna dneska v restauraci dostal malej hlavou o zeď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.9.10 17:17

:lol: :mrgreen: bavím seeee :D :D :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 17:20

a ještě dneska se mi taky povedla pěkná věc.Malej má svuj malej stoleček a židličku a při jídle mu říkám sedni a nevim proč a tu židly jsem odsunula :roll: a Maty si sedl samozřejmě mimo a ještě si sedřel zádíčka o tu židly :roll:
Někdy bych si fakt nakopala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
29.9.10 17:24
Kamča.dalmatinka píše:
Hlavička a futra znám :oops: .Jednou jsem ho dokonce vyhodila do vzduchu,vždycky se strašně smál ale nevyšimla jsem si že na chatě jsou o dost nižší stropy a odrazil se mi až od stropu :zed: :oops: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 17:25

sedíme venku,dám malýho chlapovi a říkám hlídej ho má rohlík…za chvilku koukám a řvu-ty vole čum,malej se ti dusí ty to nevidíš a jeho reakce-já myslel že se diví..... :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 17:29

jo a jednou dceři oblékal bundičku a malá při tom řvala jak pavián-no samozřejmě jí skřípl bradičku do zipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 17:56
:lol: :lol: :lol:
dzarunka píše:
sedíme venku,dám malýho chlapovi a říkám hlídej ho má rohlík…za chvilku koukám a řvu-ty vole čum,malej se ti dusí ty to nevidíš a jeho reakce-já myslel že se diví..... :cert:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to je nářez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
29.9.10 17:59
dzarunka píše:
sedíme venku,dám malýho chlapovi a říkám hlídej ho má rohlík…za chvilku koukám a řvu-ty vole čum,malej se ti dusí ty to nevidíš a jeho reakce-já myslel že se diví..... :cert:

tak tohle mě rozložilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 18:20

no to když jsem šla na třídní sraz tak jsem chlapovi dala instrukce jak udělat sunar a že ho malej vybumbá a bude spinkat anebo ať žhaví telefon,a jak to dopadlo…malej se napapal ale nespikal,tak mi přeci nebude volat,nepřizná že nezvládá,usnul mu,protože se uřval…jen mi nešlo do hlavy proč neusnul po papání jako vždy,tak jsem pátrala a pídila se a .......na 240ml se dává 8 odměrek a on tatíček dal 3odměrky…takže náš chudáček malej plakal hlady,protože mu tatíček udělal jakejsi odstřeďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
29.9.10 18:35
dzarunka píše:

Asi to k smíchu v té chvíli nebylo, ale já se tu hrozně řežu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.9.10 22:42
dzarunka píše:

musela to být hrozná situace, ale teď je to opravdu k popukání :oops: :mrgreen:
Mě se tedy malý „nedivil“, ale asi půl hoďky slintal jak buldog, než mi došlo, že se snaží vyslintat přilepený rohlík z patra. No, hlavně že jsme se všichni smály jaké má opratě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.9.10 22:45

Kaki proto se zatím rohlíku bojím :D

Jak se tu psalo o srážkách hlavičkami se stěnou, futrama apod..... u mě je celkem běžné nabrat Katku hlavou o rám dvěří v autě, když ji strkám / vytahuju ze sedačky. :andel:
už si zvykla a nebračí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.9.10 09:06
Markit.Hl píše:
už si zvykla a nebračí :lol:
:D:D:D :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.9.10 11:19

S Klárkou jsem dělala kraviny ve vaně a ona mi v ní spadla a rozsekla si bradu na tři stehy.
Petulce jsem zkracovala vzadu vlasy a střihla jsem ji do zad.
Manžel nesl sotva roční Petku ze schodů a spadnul s ní, ona dobrý, on vymknutý kotník
:oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.9.10 11:22
makina píše:
S Klárkou jsem dělala kraviny ve vaně a ona mi v ní spadla a rozsekla si bradu na tři stehy.
Petulce jsem zkracovala vzadu vlasy a střihla jsem ji do zad.
Manžel nesl sotva roční Petku ze schodů a spadnul s ní, ona dobrý, on vymknutý kotník :oops: :oops: :oops:

AUUU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky