Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hanule píše:Jsem si tak vzpomněla jak jsem ještě v porodnici den starému Dádovi při převlíkání řekla - dej sem ruku (a čekala s nastaveným rukávem košilky) a čekala… Asi po minutě úvah proč mu to tak trvá mi došlo že takhle to asi nepůjde.
Teda holky já se bavim!!!
![]()
Já to svoje škvrně tepve čekám, ale musím přiznat, že těhotenská senilita je taky dost dobrá věc. Běžně jdu a rozsvítím úplně někde jinde než jsem chtěla (a chvíli trvá, než mi dojde proč v té místnosti špatně vidim), pro něco jdu ale místo abych si to odsud odnesla, přinesu tam něco jiného, to tam nechám a odejdu bez toho pro co jsem šla. To, že zapomínám splachovat, zapomínám na napouštění vany nebo na kost zmrzlého psa v dešti venku, to jsou maličkosti.
Tůhle jsem ztratila rohlík!!!
Mám dva, že si je proříznu a promažu a snim. Prořízla jeden, prořezávám druhý, ale i s prstem. Lek a krev…od té doby nevím co se dělo. běžím do horního domečku k sousedovi pro náplast, lepím krvácející prst, vracím se do kuchyně a ejhle, rohlík jen jeden. připadala jsem si jak blázen. Chodila jsem po bytě jak debžo a hledala rohlík, kde jsem ho odložila. Méně zajímavé je, že jsem ho druhý den našla pod sporákem. Ovšem to půlhodinové hledání mě přesvědčilo o tom, že jsem na kazajku a odvoz do polstrované místnosti.
Tím vším chci říct, že jestli budu podobné voloviny dělat až bude mimík na světě…chraň ho pánbůh…přinejlepším ho zapomenu na záchodě, v horším případě druhý den pod sporákem!!! ![]()
Prodigy - poslední dobou tě potkávám čím dál častěji v diskuzích a musím říct, že mě fakt bavíš
![]()
Vypadáš jako správná ženská
se zdravým selským rozumem.
Takhle magoří každý
a nemusí být těhu nebo maminka
i když já u miminečka měla fakt pocit, že jsme vykojila mozek
To bylo co chvíli něco…
A stavy kdy jdu do kuchyně pro něco k večeři, přinesu něco jiného a sednu s tím k PC aby mi došlo, že mám nachystanou večeři a že jsme pro něco šla… abych opět donesla něco jiného k PC, protože mi někdo píše
Takže si třeba pro čaj jdu i 3×
![]()
Tak teď pátrám kde mám dítě… no pěkně, sedí pode mnou že není vidět
a prstík na vypínači od PC a kouká na reklamu
Fakt čekám, kdy mi PC vypne nebo resetuje ![]()
ještě mně napadla taková historka.
Jeli jsme ke staré babičce na návštěvu s malým. Byli jsme tam asi 3 hodiny a najedou slyším.. Kubíku neser mně a drž hubu.. Byla jsem tak v šoku, protože babička nám hlídala malého na dvorku před okny a vozila ho, trochu poplakával než usnul. V tu ránu jsem se vzala a že jeden už domu…
Za pár dní mi volala a takové říká a co malý Bobíček je zdravý…
No a v tu chvíli mně to došlo… Mají psa Bobíka a já mám Kubíka a nějak se to babičce pomotalo a řvala na psa, aby držel hubu - štěkal.
![]()
prodigy222 píše:
Teda holky já se bavim!!!![]()
![]()
![]()
Já to svoje škvrně tepve čekám, ale musím přiznat, že těhotenská senilita je taky dost dobrá věc. Běžně jdu a rozsvítím úplně někde jinde než jsem chtěla (a chvíli trvá, než mi dojde proč v té místnosti špatně vidim), pro něco jdu ale místo abych si to odsud odnesla, přinesu tam něco jiného, to tam nechám a odejdu bez toho pro co jsem šla. To, že zapomínám splachovat, zapomínám na napouštění vany nebo na kost zmrzlého psa v dešti venku, to jsou maličkosti.
Tůhle jsem ztratila rohlík!!!
Tím vším chci říct, že jestli budu podobné voloviny dělat až bude mimík na světě…chraň ho pánbůh…přinejlepším ho zapomenu na záchodě, v horším případě druhý den pod sporákem!!!Mám dva, že si je proříznu a promažu a snim. Prořízla jeden, prořezávám druhý, ale i s prstem. Lek a krev…od té doby nevím co se dělo. běžím do horního domečku k sousedovi pro náplast, lepím krvácející prst, vracím se do kuchyně a ejhle, rohlík jen jeden. připadala jsem si jak blázen. Chodila jsem po bytě jak debžo a hledala rohlík, kde jsem ho odložila. Méně zajímavé je, že jsem ho druhý den našla pod sporákem. Ovšem to půlhodinové hledání mě přesvědčilo o tom, že jsem na kazajku a odvoz do polstrované místnosti.
Neboj, to mám taky, ale už delší dobu. Uklízím ze stolu, vyhodím sášek od čaje do koše, hrnek a lžičku dám do myčky. Jenže pak jdu do koše a zjistím, že místo sáčku je v koši lžička a já do myčky dala pytlík s hrnkem
. Nebo uklízím, zapnu myčku, u toho se bavím s manželem. Za hodinu jdu do kuchyně sprdnu manžela, že si po sobě neuklidil hrnek a kam zas dal tu houbičku. Sice se brání, ale nemá šanci. Pak myčka zahvízdá, jdu vyndat nadobí a tam naškvařená houbička na plechu
. Kočku pravidelně někde zavřu do skříně, no děs.
A ještě jsem si vzpomněla, jak jsem pobíhala po bytě s děckem v náručí, tak jsem ho jednou vzala hlavičkou o futra ![]()
rozumbrada píše:
A ještě jsem si vzpomněla, jak jsem pobíhala po bytě s děckem v náručí, tak jsem ho jednou vzala hlavičkou o futra
![]()
Promiň, ale přišlo mi to strašně k smíchu.
rozumbrada píše:
A ještě jsem si vzpomněla, jak jsem pobíhala po bytě s děckem v náručí, tak jsem ho jednou vzala hlavičkou o futra
taky se mi povedlo, chvilku předtím mi mamka říká „pozor na ty futra“ a já ji nerozumněla, tak jsem se otočila a bylo to. Do teď se dohadujeme, kdo za to může ![]()
Jinak těhu a kojo demence…to je tedy věc.
*Pořád jsem předním uhýbala, protože se mi sápal po kabele (občas rabuje peněženku) než mi došlo, že chce vyndat pití.
je spousta, co se mi dnes a denně stává, zatím to pořád svádím na kojení, ale co až přestanu???
![]()
furt premyslim cim bych prispela ale na nic si nevzpomenu..
akorat se mibezne stava ze zapomenu na mladsi dceru.nedovedu sitovysvetlit, ona je totiz tak hodna ze o ni proste nevite, hraje si treba i dve hodiny,spadne ze sedu, ani nepipne, prekuli se na bricho a vydrape se zas do sedu nebo peruje na ctyrech. tak se proste obcas leknu co Eli ze vlastne nespi ale ona je na koberci a spoky. ![]()
rozumbrada z toho mam nocni muru!
vzdycky je to o chlup, ta hlavicka o zed ![]()
terrad mikina
![]()
ty jo ja jsem tak rada ze vtom nejsem sama
![]()
vezli jsme dceru na bobech a až po nějaké době řev,řev-ohlídnem se kdo tak příšeřně ječí a ona dcera kdesi v dáli ve sněhu.....jen se divím že tatínkovi nepřišlo divný že má boby odlehčené,asi si říkal-to mám dnes páru
i když já syna vyklolpila taky a to přímo do žlutého sněhu ![]()
Kakika píše:
- Pravidelně si vařím ráno čaj a dopíjím ho odpoledne ledový jak psí čumák, protože na něj zapomenu.
Tak tohle se mi stává taky. Uvařím si ráno čaj nebo kafe, položím ho někam nahoru, aby ho na sebe prďoch nestrhnul a pak ho večer dopíjím, protože jsem si na něj vzpomněla.
Tak třeba naši vzpomínaj, jak se taťka jednou lehce namazal a nenapadlo ho nic jinýho, než přivázat psa před boby a posadit mě na ně, takže mě samozřejmě pěkně vyválel. Se psem mám ještě jednu vzpomínku, ale ta je dost nechutná. Jeli jsme v autě a on byl ještě štěně, nějak se mu udělalo šoufl a prostě se vyzvracel do mojí čepice a taťka mi pak tu čepici narazil na hlavu-blé
. Pak nám třeba osladil kuře nebo šel nakoupit, po nákupu dal kočár do sklepa, vzal mě a nákup a prý měl pořád nějakej divněj pocit, jako když něco zapomněl. No jasně ségru ve sklepě. ![]()
Hlavička a futra znám
.Jednou jsem ho dokonce vyhodila do vzduchu,vždycky se strašně smál ale nevyšimla jsem si že na chatě jsou o dost nižší stropy a odrazil se mi až od stropu
![]()