Co jste dětem provedli? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
27.9.10 22:38
Lakyna píše:
kvaček píše:
Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami :oops:
:palec: :lol: :mrgreen: :potlesk:

:lol: :mrgreen: :lol: taky čekám, kdy se mi to stane :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
27.9.10 22:39

při večerním rituálu dávám taky synovi kapky proti alergii - no tak se mi popletly děti a místo jemu jsem je dala novorozené dceři :oops: mlaskala dost :)
to že se ted dcery často ptám jestli má hlad,co si chce oblíct ven, atd. a OČEKÁVÁM odpověd, to už je tak nějak normálka :roll:

har.

charlot - a co jedl syn? hádám, že pes mu polívku nenechal :D

Příspěvek upraven 27.09.10 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
27.9.10 22:43
kvaček píše:
Hmm tak já jsem se skláněla že si obuju boty a prdelí jsem malého tak odpinkla, že chudák odletěl nejmíň metr mezi regále s botami :oops:
:palec: :palec: :palec: to jsem se nasmála, ikdyž sama jsem to malé způsobila taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
27.9.10 22:46
kvaček píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi tu tečou slzy od smíchu… :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.9.10 22:48

ještě mám jeden solidní úlet, už jsem ho tu psala…
malému mohlo být tak půl roku, v noci se pořád strašně budil a já k němu chodila jak náměsíčná. Začal takhle zase ječet, tak já vstanu, oči od sebe nemůžu ani rozlepit, houpu ho v náručí a divím se, že pořád tak řve. Tak se začnu pořádně probírat z toho unaveného opojení a uvědomím si, že místo Lukyho držím v náručí svůj polštář a to nebohé dítě se může v postýlce vzteknout. Chybu jsem si sice uvědomila, vyměnila malého za polštář, nakojila a šla si lehnout. Ale nemůžu najít polštář. Tak vstanu a hledám…kam jsem ho dala? Uložila jsem ho do Lukyho lehátka…přeci nebudu svoje nové dítě válet po zemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.9.10 22:49
Kakika píše:
malému mohlo být tak půl roku, v noci se pořád strašně budil a já k němu chodila jak náměsíčná. Začal takhle zase ječet, tak já vstanu, oči od sebe nemůžu ani rozlepit, houpu ho v náručí a divím se, že pořád tak řve. Tak se začnu pořádně probírat z toho unaveného opojení a uvědomím si, že místo Lukyho držím v náručí svůj polštář a to nebohé dítě se může v postýlce vzteknout. Chybu jsem si sice uvědomila, vyměnila malého za polštář, nakojila a šla si lehnout. Ale nemůžu najít polštář. Tak vstanu a hledám…kam jsem ho dala? Uložila jsem ho do Lukyho lehátka…přeci nebudu svoje nové dítě válet po zemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.9.10 22:50
kvaček píše:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.9.10 22:56

:D:D:D:D bavím se.
Zrovna dneska jdeme ven, muž vede syna, já otevírám dveře, najednou slyším pozor a rána. Vítek se rozběhl proti dveřím a já ho bouchla. No rána solidní, ale malý neřval, takže asi pohoda :D Já mám totiž ve zvyku otevírat vchodový dveře s takovou vervou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
27.9.10 23:02
Kakika píše:
malému mohlo být tak půl roku, v noci se pořád strašně budil a já k němu chodila jak náměsíčná. Začal takhle zase ječet, tak já vstanu, oči od sebe nemůžu ani rozlepit, houpu ho v náručí a divím se, že pořád tak řve. Tak se začnu pořádně probírat z toho unaveného opojení a uvědomím si, že místo Lukyho držím v náručí svůj polštář a to nebohé dítě se může v postýlce vzteknout. Chybu jsem si sice uvědomila, vyměnila malého za polštář, nakojila a šla si lehnout. Ale nemůžu najít polštář. Tak vstanu a hledám…kam jsem ho dala? Uložila jsem ho do Lukyho lehátka…přeci nebudu svoje nové dítě válet po zemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě se zase třeba párkrát stalo, že se malý uprostřed noci vzbudil na kojení a jak jsem byla rozespalá, tak jsem ho vzala z postýlky, nakojila, přebalila a uložila zpátky. Bohužel jsem to vše udělala jen ve snu a pak jsem se strašně divila, proč furt řve, když už je obsloužený. Jsem pak dost neochotně přijímala fakt, že jsem si to vše jen představovala :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.9.10 23:06
Bayuska píše:Mě se zase třeba párkrát stalo, že se malý uprostřed noci vzbudil na kojení a jak jsem byla rozespalá, tak jsem ho vzala z postýlky, nakojila, přebalila a uložila zpátky. Bohužel jsem to vše udělala jen ve snu a pak jsem se strašně divila, proč furt řve, když už je obsloužený. Jsem pak dost neochotně přijímala fakt, že jsem si to vše jen představovala :roll: :oops:

no, tak takové zklamání jsem párkrát taky zažila. Člověk pak ještě honem rychle přemýšlí, jestli by se to nedalo nějak obejít, když už jsi to vlastně jednou (ač pouze myšlenkově) musela absolvovat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
27.9.10 23:08

jo jo, vždycky jsem si říkala, co když třeba ještě usne? :mrgreen: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
27.9.10 23:12
Kakika píše:
Bayuska píše:Mě se zase třeba párkrát stalo, že se malý uprostřed noci vzbudil na kojení a jak jsem byla rozespalá, tak jsem ho vzala z postýlky, nakojila, přebalila a uložila zpátky. Bohužel jsem to vše udělala jen ve snu a pak jsem se strašně divila, proč furt řve, když už je obsloužený. Jsem pak dost neochotně přijímala fakt, že jsem si to vše jen představovala :roll: :oops:
no, tak takové zklamání jsem párkrát taky zažila. Člověk pak ještě honem rychle přemýšlí, jestli by se to nedalo nějak obejít, když už jsi to vlastně jednou (ač pouze myšlenkově) musela absolvovat :zed: :lol:

přesně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.9.10 23:19

Taky jsem měla takové „kojící“ halucinace jako Kakika a Bayuska :lol: Buď jsem si říkala proč řve, když jsem jí před chvilkou obstarala, nebo jsem si vůbec nepamatovala, jak jsem jí vrátila do postýlky a vzbudila jsem se s leknutím, že jí mám někde v posteli zalehnutou :lol:

Jinak dnes u našich Natálku zadkem odpinkla moje mamka :lol: a můj táta jí nechtíc podrazil nohu když dával pozor aby nezakopla o rozházené věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.9.10 23:22

A ještě nedávno jsem nám popletla večeři. Naty měla chleba s máslem, já topinku s česnekem. Oba chlebíky na jednom talíři a já podala Natálce topinku a došlo mi to až když jsem si kousla do jejího chleba. Jí to k mému údivu nevadilo, chroupla si topinky, rozkousala, polkla…česnek jí evidentně nevadil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.9.10 23:35
harpyje píše:
při večerním rituálu dávám taky synovi kapky proti alergii - no tak se mi popletly děti a místo jemu jsem je dala novorozené dceři :oops: mlaskala dost :)
to že se ted dcery často ptám jestli má hlad,co si chce oblíct ven, atd. a OČEKÁVÁM odpověd, to už je tak nějak normálka :roll:

har.

charlot - a co jedl syn? hádám, že pes mu polívku nenechal :D

Příspěvek upraven 27.09.10 v 22:46

Jsem si tak vzpomněla jak jsem ještě v porodnici den starému Dádovi při převlíkání řekla - dej sem ruku (a čekala s nastaveným rukávem košilky) a čekala… Asi po minutě úvah proč mu to tak trvá mi došlo že takhle to asi nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí