Co jste dětem provedli? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
10.2.11 21:02

My celkem casto zapominame aktovku ve skole /klabosime jak bylo, co bylo k obedu atd./ :lol: dceru vyzvedavam vetsinou po obede, tak aspon mame dost casu se behem odpoledne stavit ve skole jeste jednou a vyzvednout ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.11 21:08
Bersaba píše:
Docela nedávno jsem přejela svou dceru jídelní židličkou. :oops:A asho, připomněla jsi mi historky, které svého času nosil můj manžel ze zaměstnání, když ještě řídil autobus MHD. Prý je k neuvěření, jak často maminky posazují svoje lehoučký děti na sklopný sedadla na přední plošině, aniž by je trklo, jakou sílu musej vynaložit, aby to sedadlo sundaly dolů, a pak se divěj, že maj děcko přeložený vejpůl.

:mrgreen: Jo…vlastni zkusenost :mrgreen: Mela jsem pocit, ze to dite je tezsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
10.2.11 21:21

no,já včera nedala malýmu kšíry a vypadl mi z kočáru rovnou na bříško.Naštěstí byl navlečený,tak pád nebyl tak ostrý a dudlík a čepice vražená do očí mu zachránila tvář. :oops:Trochu tekla červená z pusiny,ale zoubky i jazyk a rty byly v pořádku,zapotila jsem se až na zadnici, dnes jsem kšíry po hodině konečně našla.Hledala jsem je už asi tři dny,vůbec tohle nemuselo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.2.11 21:11

tak nějak je to s čajem u mě. Jenže já mam doma pak uvařený čaje rovnou dva. Protože na ten studený zapomenu a udělám si další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.2.11 19:29

Tak mě se podařilo přejet si 2letou dceru kočárkem. Vysedla mi ze sporťáku a já si toho vůbec nevšimla.
No a posledně jsem si dala malého do postele (jaksi nemohl usnout), s tím, že jak usne, tak ho přenesu zpět k němu. No usnula jsem i já. Pak mě vzbudila dcera a jak jsem lezla zpět do postele, tak jsem na něco šáhla. Chvilku mi trvalo, než mi došlo, že jsem málem rozmáčkla vlastní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.2.11 19:32

My jsme vyrazili do skolky v backurkach,to bylo nastesti na jare ne ted v zime ,vsimla jsme si toho az napul cesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.2.11 20:12

Já jsem zase pravidelně v obchoďáku když jsem si chtěla odběhnout od nákupního vozíku volala na mažela ať pohlídá kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.4.11 12:59

Tak jsem si dneska přečetla tenhle článeček:
http://ona.idnes.cz/…r-/deti.aspx?…
:lol:
A v zpomněla jsem si na jednu příhodu, s mojí nejmladší ségrou (je o deset let mladší). Tehdy byly v Písku městské slavnosti, ségře bylo něco kolem tří let, myslím, a já a brácha jsme si s ní šli hrát ven… na schovávanou. Asi po hodině jsme se vraceli domů, už jen já a brácha, a potkali jsme nějakýho zatoulanýho psa, koukal smutně, tak že se ho ujmeme. Takže jsme přišli domů s cizím toulavým vořechem a bez ségry. Prostě se tak dobře schovala, že jsme na ní zapomněli…
Tenkrát to byl děsnej průšvih, mohlo to dopadnou zle, ale naštěstí ségru našla nějaká paní sedět na chodníku a brečet, tak jí vzala k sobě a zavolala policii… akorát chudák máma s tátou, byli za nezodpovědný rodiče, kteří se někde plácali po slavnostech a klidně ztratili dítě…
Teď už je to k smíchu, ale myslím, že tehdy hlavně rodičům moc do smíchu nebylo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.11 13:07
ibolia píše:
Tak mě se podařilo přejet si 2letou dceru kočárkem. Vysedla mi ze sporťáku a já si toho vůbec nevšimla.
No a posledně jsem si dala malého do postele (jaksi nemohl usnout), s tím, že jak usne, tak ho přenesu zpět k němu. No usnula jsem i já. Pak mě vzbudila dcera a jak jsem lezla zpět do postele, tak jsem na něco šáhla. Chvilku mi trvalo, než mi došlo, že jsem málem rozmáčkla vlastní dítě.

normálka, manžel tuhle překračoval plot, aby nemusel otevírat branku, strčil do dcery, která to vzala druhou stranou o kachličky…byla jsem v šoku, ale nařídila jsem, aby to dítě do hodiny neusnulo a nezvracelo a pak že to bud ok, a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.11 13:10

jo a taky jsem si tuhle odložila plný hrnec hovězí nudlový polívky na lavici v kuchyni (polévka byla studená), než něco rychle uvařím a ten hrnec umístím zpět. Mezi tím přišla Eliška se dvěma psy a polévka byla po celé kuchyni, dítě plačící mezi nudlemi a psi rochnící s v polévce, celá podlaha byla mastná, to už se nešlo ani rozčílit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.4.11 13:20
Kakika píše:
Kažodenní rituál - Lukáš kouká na pohádku, při tom pije z kojenecké lahve mléko. Skončí pohádka, jde se koupat a spát.

Dnes jsem nějak nestíhala, pohádka začala a já ještě rychle připravovala mléko, malý už na gauči s rukou nataženou. Tak letím a chci mu rovnou strčit savičku do pusinky, ale obsah celé lahvičky jsem na něj prostě chrstla. V tom spěchu jsem nanašroubovala uzávěr se savičkou :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Chudák měl totálně zkažený večer :-P

Co se povedlo vám? Nebo jsem tele jenom já? :pankac:

me se stalo kdys byli dceri asi 4 mesice koupily jsme novou flasku tak sem ji vyvarila dukladne umyla atd … a v noci sem se hodne divila proc nechce vubec sunar pila jen caj rano sem vstala a zjistila sem ze do savicky se musi udelat dirka :zed: :zed: :zed: :zed: chudinka celou noc nepila..

• Citovat
  • Upravit
7661
1.4.11 13:21

Pamatujete na tu scénu z filmu S tebou mě baví svět, jak „Dášenka jde celou cestu v bačkorkách“? Tak ti tatínci byli proti mě ještě frajeři, moje dítě onehdy při výpravě na procházku ani ty bačkorky nedostalo a šlo až do výtahu ve fuseklích. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 13:49

Jo tak to my jsme se ted v lednu chystali rano lyzovat na hory a prcka mel do bundy a boticek obleknout pritel :)
No a oni uz sli k autu napred a ja jeste doma neco posbirala a jdu za nima.Prcek si to straduje k autu,vsude kupa snehu,mraz…no a jak ho tatinek chtel posadit do auta,tak ho zvednul a ejhle???On mu zapomel dat boty :D :D
No jeste ze bez tech bot sel jen par metru ke garazi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.4.11 13:58

Tak u mě je na denním pořádku, že malej má levou botu na pravé noze a naopak. A jednou se mi stalo, že jsem mu boty zapomněla dát… :oops: Šli jsme ven, byl celej oblečenej, ale pořád ukazoval na botník. My nad ním máme ještě věšák na klíče, tak jsem prckovi říkala „Ne, klíče už máme“, vylezli jsme ven na chodbu, zamčela jsem, pak koukám na prcka a na nohou měl jen punčochy… :roll: :oops:

Jinak co dělám kvůli „kojo a těhudemeci“ škoda mluvit… Jednou jsem si dala na sváču pomeranč, šla jsem dělat polívku, malej spinkal, tak jsem toho využila, že se najím, stála jsem nad tím hrncem a přišlo mi, že vůbec nemám hlad. I tak jsem si řekla, že „obědvat se musí“, nalila jsem si talíř polívky a až když jsem ho dojedla všimla jsem si opodál stojícího prázdnýho kelímku od té velké 400g hollandie.. :roll: :oops: Prostě jsem zapomněla, že jsem ji před chvílí snědla a hrozně jsem se divila, že mě ten pomeranč zasytil na tak dlouho :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.4.11 14:15

Dost dobrý, bavím se královsky :palec: :mrgreen:

Dnes od rána hledám plenku s bobkem :think: už jsem probádala i ty 2 plenky v koši, bobek poznám - včera byla červená řepa :mrgreen: a nic…jsem zvědavá, kde ji najdu! :cert: že mi malá zašantročí klíče, ponožky a spol do hrnců, vařečky a mobil nahází za postel a balíčky kapesníčků do wc, už jsem si nějak zvykla, ale ta plná plenka, to je fakt záhada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí