Co jste dětem provedli? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
3.10.10 15:13

moje mamina je taky jednička-babi udělá hop a babi udělá letadlo a vyhodíme do vzduchu a......rozflákala lustr i malý hlavičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
3.10.10 15:20

Hihi, ja starsimu jednou omylem upustila na hlavu hracku, myslela sem, ze se pominu, ze sem mu ublizila, ale on byl nejak v pohode. Potom babi. Tata vetsiho po kupani jeste vezma vlaznou sprchou, jako otuzovat, ne ledovou, jenom chladnejsi, a chlapecek to ma rad a vyzaduje to. Jenze babi sice vedela, ale netusila, jak chladnou, takze kdyz sem slysela rev z koupelny, mokrou babicku a dite se drapalo ze sprchace, tak mi to doslo - ona ho vzala ledovou. Mladsiho sem jako miminko skripla patentkem do raminka, rvali sme oba a pak sem mu jednou udelala cocku, byla v poradku to jo, ale ten ksicht co udelal po prvni lzicce si budu pamatovat hodne dlouho, sni vsechno, ale cocku teda neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
3.10.10 15:22

Jo a jednou jsem ségře hodila z palandy na hlavu nabíječku a rozhodně to nebyla taková ta lehká, jako jsou dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.10.10 22:50
Bayuska píše:
Můj synek je hodně uplakané dítko. Když jsme na vánoce jeli na návštěvu ke tchánovi, tak před odjezdem nebyl ještě čas kojení, řekla jsem si, že nakojím na místě a bude.
Na návštěvě jsme krafali, baštili chlebíčky, čas utíkal. Dítě se začlo vztekat a brečet, já jsem se ho chvíli snažila zabavit, nic nezabíralo. Pak jsme brblala něco o věčně nespokojeném miminku a jen jsem ho chovala a natřásala v náručí. Asi po 20 minutách pláče už přítel rozladěně povídá: „A nemá náhodou hlad?“ No a mě došlo, že dítě už asi 5 hodin nejedlo :oops:. Chudinka brečel hlady a já jsem si to v tom návštěvním rozpoložení vůbec neuvědomila.
No, pak padaly narážky, že na Štědrý den nechávám postit i 2měsíční miminko :oops: :roll: :-?
:lol: :lol: :potlesk: zdravím tak to je dost dobrý teda :lol: i když chudáček malej :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.10.10 22:53
Kakika píše:
ještě mám jeden solidní úlet, už jsem ho tu psala…
malému mohlo být tak půl roku, v noci se pořád strašně budil a já k němu chodila jak náměsíčná. Začal takhle zase ječet, tak já vstanu, oči od sebe nemůžu ani rozlepit, houpu ho v náručí a divím se, že pořád tak řve. Tak se začnu pořádně probírat z toho unaveného opojení a uvědomím si, že místo Lukyho držím v náručí svůj polštář a to nebohé dítě se může v postýlce vzteknout. Chybu jsem si sice uvědomila, vyměnila malého za polštář, nakojila a šla si lehnout. Ale nemůžu najít polštář. Tak vstanu a hledám…kam jsem ho dala? Uložila jsem ho do Lukyho lehátka…přeci nebudu svoje nové dítě válet po zemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: tak teď jsem se fakt nasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.10.10 08:32

Nedávno jsme někam spěchali, tak jsem sbalila rychle věci,oblíkla sebe a kluky ,sebrala všechny věci a rychle jsme šli..A u výtahu mi Maty říká: " Ale vždyť jsme zapomněli na botičky" Kouknu a chudák je tam v ponožkách :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
19.10.10 16:47
Kakika píše:
Teodora píše:
Kakika píše:
janak88, díky za článek, už jsem ho četla, ale asi vymazala a pak už nenašla :mrgreen: I kdyby se to nestalo, tak geniální ten, kdo by to vymyslel :palec: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
Mně se to zdá celkem reálné :lol: , já někdy v autě volám „dívej vláček“ i když děti nevezu. :-)
Tuhle jsem šla se svým o rok starším bráchou naproti do zeleniny. Malého mi hlídala mamka. A jdeme, on povídá a já ho přeruším a říkám, podívej, to je hezký pejsek (fakt se mi líbil) a úplně automaticky…a jak dělá pejsek? A brácha pohotově haf haf :mrgreen: :mrgreen: má dvouletá dvojčata, takže mě chápe :jazyk:
:-D :-D :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.2.11 13:13

když jsem jedla hranolky s kečupem a držela při tom malýho na klíně tak se kámošky začaly děsně smát a on měl chudák kečup na hlavičce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.2.11 13:23

chystam se jim porodit sourozence, to myslim, je fakt trest pro oba :mrgreen:
nebo spis pro nas vsechny :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.2.11 13:23

Pořidila jsem si PC, připojení na net a Emimino :lol:

• Citovat
  • Upravit
15054
10.2.11 13:29
Lena F. píše:
Pořidila jsem si PC, připojení na net a Emimino :lol:

koukám koukám,že jsi tu nějak celodenně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.2.11 13:35
dzarunka píše:
Lena F. píše:
koukám koukám,že jsi tu nějak celodenně :mrgreen:
:oops: :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
16694
10.2.11 13:35
Lena F. píše:

Taky má Luky tento problém :lol:
Znova jsem si přečetla celou diskuzi od začátku a hned mám super náladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.11 13:36

jéé to je krásný téma,fakt jsem se zasmála :D . To já na prcka taky vychrstla mlíko protože byl špatně utaženej uzávěr. A manžel včera jedl v kuchyni salám a malej přilezl k jeho nohám (loudí) a ten můj chlap jak byl zvyklej na psa mu jedno kolečko hodil :D. Prckovi bude teprv 11m tak se mu na to naštěstí vybodl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.2.11 13:38

TAk jsem se pobavila a vzpomněla jsem si, jak malá ležela v kuchyni v lehátku a já při procházení okolo, jsem jí vydrcla celý hrnek vlažného čaje na hlavu..Prostě Miss mokré body..Chudák, šok a řev.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí