Vztah matka/dcera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dcera je naivni a tvuj ex pekne prase. Ale ty jsi ta, co ji ho přivedla domu. Jestli hodlas ukazovat prstem, zacni u sebe. Mela jsi dceru chranit pred takovymi prasaky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sadman píše: Více
Tak samozřejmě ty bys takový problém řešil z profilu s fotkou a plným jménem
Příspěvek upraven 16.09.24 v 22:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Vůbec si to nedovedu představit. Mít pletky s otčímem je fakt nepochopitelné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
On ji oblbl, prostě dementní chlap, takového jsi vůbec neměla pouštět do baráku.
Aspon že už není nezletilá, některé matky domů dotáhnou chlapa, který jim jde i po čtrnáctiletých dcerách.
Opravdu to chce přemýšlet nad výběrem chlapa, není potřeba ho mít doma za každou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ale to je jako vážně hnus. Netvrdím, že za to můžeš ty, ale možná se tomu dalo předejít – nezačínat si s takovými idioty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle to dopadá když nejhrůznější je pro ženskou představa že by mohla být nedej Bože bez chlapa a každý ho…o je lepší nez být sama.
Těch dětí je mi hrozně líto…všech zúčastněných nejen těch zneuzitych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik je té nejmladší? Ten ex není normální, to se jako vyspal s polorodou sestrou svého dítěte? Chudák holka, dodělala střední vůbec?
No s tím se asi nikdy moc nesrovnáš, ex vám podělal život všem, tobě i všem tvým dětem.
Neznamená to ale, že nemůžete slušně žít, jen toho člověka bych už nikdy nechtěla vidět.
Začni chodit na terapii, snad i rodinnou aspoň s mladšími dcerami. Jinak si myslím, že dceru nemůžeš sama nějak vinit, chápu, že ona je zblbnutá a nechce s tebou nic napravovat, ale ty bys měla zůstat matka a veškerý svůj hněv směrovat na ex, dcera je oběť, i když to zatím neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@safina prd. Ta je naštvaná na tu dceru, že jí přebrala chlapa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, snažím se stim už skoro rok srovnat, ale pořád to nějak nejde. Moje dcera 19 se vyspala s mým ex přítelem (otcem mě nejmladší dcery),nebylo to jen jednou, psali si, jak se strašně milují a půl roku že mě dělali doslova blázna… Snažím se stim nějak srovnat, ale moc mi to nejde. Dopadlo to tak, že mě dokonce fyzicky napadla a já ji bohužel musela odstěhovat k babičce. Doma to vážně nešlo. Nejvíc tom utrpěla moje prostřední holčička. Odstěhovala se mi nakonec k tátovi a já s malou zůstala sama. Je mi z toho pořád smutno… Do té doby byla bezproblémová, ale celé se to nějak zvrtlo…