Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kde je problém? Pokud není otec v rodném listě, neplatí alimenty a navíc ho syn jako cizího člověka nechce vidět, vůbec bych mu ho nepůjčovala!!
Můžu se zeptat, proč za něj platíš dluhy?
Vim, ze je to dost hnusny napad, ale soucasny pritel se nechce zapsat do jeho RL jako otec? Bych se bala, aby tenhle nezacal delat problemy a kdyz uz dite bude mit v RL jineho otce, tak snad bude moznost prepsat to i promlcena ![]()
Kdyby se byl celou dobu zajimal a kdyz by mel, tak by dal nejakou korunu na dite nebo mu koupil treba nejake obleceni, boty, zkratka co je treba, tak bych se k tomu stavela jinak, ale syn z toho ted uz bude mit v hlave jen maglajz, jen proto, ze si ex vzpomnel, ze by chtel zase chvili tatinkovat ![]()
Dřív jsme bydleli s nim v pronajatem byte a on ne platil nájem a já se to dozvěděla AZ pak a na smlouvě jsme byly napsání oba.
Pravé, ze nechceme aby syn mel v Hlave bordel už tak si diky nemoci prožil švy a ještě tohle.
To je tak jednoduché, jestli chce být otec, tak ať se zapíše do RL a bude muset zpětně doplatit alimenty, to když mu řekneš, už o něm neuslyšíš…Nevím proč syna půjčuješ, nebo se setkáváte, píšete, když oficiálně není otcem tvého dítěte? Si přiděláváš zbytečně starosti. Jestli o syna tolik stojí, ač si zaplatí testy otcovství. A proč není přítel se kterým máš druhý dítě v RL syna?
Přítel by chtě, ale já se tak trochu bojím jak by reagoval synův sploditel na změnu příjmení dokáže byt opravdu hnusny ![]()
Není v RL, tak bych mu dítě v žádném případě nikdy nedala. Nechce se nechat do RL zapsat i tvůj současný přítel? Měla bys po starosti, prootže většinou když dítě má někoho v RL, bydlí s ním, je to „jeho“ táta, tak soud ho jen tak zničeho nic z RL nevymaže, jen proto, že si bio otec po 4letech vzpomněl, že má někde dítě. Být tebou, tak se nad tím zamyslím a rozhodně mu dítě nedávám. Kdyby ti vyhrožoval soudem, tak mu nezapomeň připomenout, že by musel doplácet alimenty zpětně od jeho narození.
@Anonymní píše:
Přítel by chtě, ale já se tak trochu bojím jak by reagoval synův sploditel na změnu příjmení dokáže byt opravdu hnusny
ale když není v RL, tak může těžko mít jakékoliv připomínky - nehledě na to, že to nemusí ani vědět, protože na něj nemá žádné právo!
Holky dekuju mate pravdu Séru na nej
.Syna mu nedávám on k němu ani nechce
@Anonymní píše:
Přítel by chtě, ale já se tak trochu bojím jak by reagoval synův sploditel na změnu příjmení dokáže byt opravdu hnusny
Hnusný si být může, ale to je jedno, on není otec tvého dítěte, byl by jím, kdyby byl zapsaný v RL, to není jen kus papírů, to je papír, který dává práva rodičům, on nemá žádné, nemá právo ho ani vidět. Podotýkám že stejný cizinec je i tvůj přítel, protože je taky,,nic,, i když mu říká syn tati. Když se ti něco stane, nebude ho moct mít, nic se na něj nevztahuje.
Jaký příjmení? Však má jméno tvoje, nemůže mít příjmení jeho, když není v RL. Stejně tak neponese ani příjmení po příteli, leda že by se zapsal do RL a ty budeš ta, která bude podepisovat papír, že souhlasí s příjmením po příteli.
Ježiši co řešíš? Není v RL tak se na něj vyprdni né? Se vůbec divím, že jsi mu ho kdy ukázala, zmněnilka bych si číslo a vůbec bych s ním nemluvila, jako by neexistoval, a pokud by nový přítel chtěl být v RL tak bych ho zapsala
@Anonymní píše:
Jeho prijmeni? To asi tezko, pokud neni v rodnem liste? ![]()
Syn má ME příjmení to je jasně, ale jak by reagoval jeho sploditel když se dozvi ze má příjmení po příteli
@Anonymní píše:
Syn má ME příjmení to je jasně, ale jak by reagoval jeho sploditel když se dozvi ze má příjmení po příteli
Jo tak
Tak po pravde, to by jsem opravdu neresila, on v rodnem liste neni, prijmeni po nem take nema, zajem minimalni
Nemuze nic a pochybuji, ze kdyby se to dozvedel, tak by neco zmohl. Samo, mohl by treba trvat na testech otcovstvi, ale pochybuji
Kdyz mu to tak nevadilo doted, ze ma prijmeni po tobe.
Ahoj potřebují poradit mam s byvalim přítelem(který mi porad Pise nedává a urazí ME a mou rodinu) 4 Letého syna. Už 2 roky žijeme s novým partnerem se kterým máme dalšího chlapecka a první syn v něm vidí otce.Ale proc to Pisu bývali pritel, nikdy o syna nejevil zájem občas napsal jak se ma někdy se chtěl sejít (ale to max 1 měsíčně)kdykoliv si nasel přítelkyni se kterou vždy vydržel stejně jen měsíc začal si hrát na suproveho otce a začal se zajmat o syna.Syn ho nemá ani v rodném liste, protože, byvali Partner tenkrát nechctel takže na něho ani neplati alimenty, na jeho narozeniny zapomíná. Syn je dozivotne nemocny nemocnici a lecbu jsem taky Platila Ja On nepridal ani Korunu, ale vsem rika jak vse Platil.Syn o něho vlastně vůbec nejeví zájem na víkendy k němu nechce já bych mu ho tedy ani nedala co vím nemá kde bydlet a je porad bez peněz a navíc prý začal fetovat. A teď se rozhodl ze proste chce syna na vikendy. K tomu vsemu za byvaleho platim dluh. Chtěla bych slyšet názor na to vše někoho nestraneho. Dekuju