Vztek, očkování, nemoc - chamommila 30

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
5.2.16 17:13

vztek ockovani nemoc

Ahoj…prosím o radu. Dcerka 3 roky ockovana Priorixem, poté onemocněla, kasel, zvys. teplota a do toho začla mit záchvaty vzteku hodinové, někdy jen půl…koupila jsem chamommilu 30,ale mohu aplikovat při nemoci? Diky Petra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
5.2.16 17:15

Porad se s homeopatem. Timhle pristupem nadelas vic skody nez uzitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.16 17:18

..

A mohu se zeptat jakým přístupem myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037

Taky jsem slysela, ze homeopatika jako detox u deti funguji. Uskodit myslim nemuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

No, pokud tomu veris, ze to nejak ucinkuje, tak se o tom porad s odbornikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.16 17:21

..

Takže tady me nikdo neporadí? Aha…jsem asi špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.2.16 17:31

@pokecka30 homeopatika jsou sice alternativní léčba, ale pořád to je léčba a dokonce specifičtější, než běžné léky a mají se dávat přímo na tělo pacientovi, proto je vhodné kontaktovat odborníka, který poradí, co a jak nasadit, aby to dítěti opravdu pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
802
5.2.16 17:32

O te chamomille nevim, u nas funguje příprava na očko dle Elekove..takto po ockovani bych urcite zvolila nejaky detox, klidne zkusit chlorellu, ječmen a také pry velice dobre funguje detoxikace dle Jonáše, ale k tomu je potreba nejaky odborník a ja s tímto zkusenost taky nemam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
5.2.16 17:45
@MartinaIrena píše:
Taky jsem slysela, ze homeopatika jako detox u deti funguji. Uskodit myslim nemuzou.

Pokud budou špatně nastavená, ublížit můžou.
@pokecka30
Homeo jedině od odborníka, posoudí celkový stav dítěte a nasadí vhodná homeopatika. I ty detoxy bych radši konzultovala s někým, kdo se vyzná. Tady na emiminu nevim nevim. Homeo by mohla poradit @Jankap. Zkus ji.
Jinak je mi líto takové reakce. Člověk posouvá a stejně, viď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
5.2.16 17:52

@Aries6 Tak to jsem netusila. Diky za info. Ja se detoxikovala po ockovani nejakym cajem, zkusim pohledat, jak se jnenoval. Poradily mi ho prave holky z diskuse maminky, co uz neockujete, ozvete se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
5.2.16 17:57

@MartinaIrena Mě poučila právě tady jankap, že to není jen tak a že když nepomůže, tak neublíží, neplatí. Ale přesně by ti to vysvětlila právě ona. Já bych tady kecala. Chápu to, ale nechci to podat blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.2.16 19:05

No jo a hlavně pozor je třeba to ručně protřepat… ta hloupost hold nezná mezí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25037
5.2.16 19:14

Tak uz jsem nasla, co mi pomohlo tenkrat po ockovani. Vysoke davky vitaminu C + cistici caj od bylinare Vani. Uzivala jsem 14 dni a pak to zacalo usrupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.2.16 19:16

Vysokém davky vitamínů C jsou platné asi jako sanky v lete… ale panečku to slovo detoxikace je tak populární, málo kdo odola…uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.2.16 19:19

Očkování malých dětí a co s tím zdravotně, vzpomínám že se řešilo u dědka kořenáře na jeho stránkách www. už před pár lety. Tak se tam mrkněte. Má na svých stránkách okénko k vyhledání dotazů a jeho odpovědí atd. Klidně mu i zavolejte. Je v tom zkušený. Sám to řešil v rodině, co s tím nejlépe udělat, aby následky nebyly, i kvůli své malé vnučce. Přeji vám, ať se u vás vše rychle uklidní do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová