Vztekání 5,5měsíčního mimi u kojení

590
17.4.12 11:45

vztekání 5,5m se u kojení

ahoj. je nám 5,5 m a poslední dobou se u prsu hodně vzteká. pije a z ničeho nic odvrátí hlavu do zádu a začne brečet, většinou spíš řvát. a to i když mám mlíka dost.. pak dám opět prso pije a znovu.. nevíte někdo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
17.4.12 12:22

ahoj napadá mě že ji třeba rostou zoubky, naše to dělala ve 4m a už jí nestačilo mlíčko, museli jsme začít dokrmovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.4.12 12:29

může to být i růstový sprut,mě se malá taky kol 5 měsíce začala cukat a plakat u prsa,vyloženě mě odstrkovala,trvalo to víc jak měsíc,postupně mě odstavila-tak jsem přestala kojit,ale to nemusí být tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2918
17.4.12 12:33

U nas se tohle obcas taky objevuje. Muze to byt i tzv. bojkot kojeni. Hlavne to chce obrnit se trpelivosti a porad zkouset… U nas vetsinou staci na chvilku pochovat, projit se… Taky pomaha zmenit polohu. Malej nekdy nechce pit, kdyz ho drzim na kline. Tak ho pak nakojim v leze. Nekdy to treba je i 4× preruseny timhle revem, jak popisujes… Delel mi tohle i kdyz jsem nekdy kolem 10tydne ztratila mlicko. Ale s trpelivosti jsem to zase rozkojila :) Hodne mi pomohly tyhle stranky… http://www.kojeni.net/databaze.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí