Průjem u 9měsíční holčičky

3684
17.4.12 07:00

Průjem u 9 měsíční holčičky

Ahoj
Moje 9 měsíční dcerka má od neděle zapáchající průjem. Kadí mi asi 3 x denně,ale pokaždé si prokadí i plínku. A hrozně to zapáchá,něco jako chlap :mrgreen: I když si jen prdne,tak ten puch stojí za to. Jinak jí ale nic není,horečky nemá,papá pořád krásně. Jen ten průjem nás zlobí. Odpoledne chci zajet k lékaři,ale ještě jsem chtěla znát vaše názory.
Jinak zoubečky nám narostly před týdem 3 najednou a další se tam tlačí,tak nevím jestli je tam nějaká spojitost.
Moc děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
17.4.12 07:02

To jsou zoubky,k doktorovi bych s tim nejezdila…nase mala mela tenhle prujem uz pred zoubkama,pak byl klid,a zase znova…

• Citovat
  • Upravit
6
17.4.12 07:07

Malej to má od soboty, taky máme 9 měsíců, ale já jsem s tím šla raději k doktorce aby mu udělala výtěr. Pro jistotu. Zatím čekám na výsledky , ale říkala že může lítat zase nějaká viróza. Dávala jsem mu smektu a biopron pro děti a nepomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.4.12 07:14

Taky se mi zdá že lítá nějaká viróza,protože moje starší holky byly na víkend u táty a Natálka měla sobota a neděle průje,ale včera byla už dobrá. A naší malé to začalo v neděli večer a včera celý den,jak se pokadila tak musela hned do sprchy,protože to měla až na zádech a hroznej smrad. Ale jinak vypadá úplně normálně,žádnou nechuť k jídlu nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
17.4.12 08:16

Naše malá má taky průjem, jinak je v pohodě, nebrečí. Stačí aby si prdla a je to v plíně :roll: Tak nevím, před dvěma týdny jí dole vylezl zub, tak si myslíme, jestli se netlačí ten druhý vedle, ale zase takovou bouličku tam nemá, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.4.12 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.8.12 17:45

Ahoj holky :mavam:
Maaty (9m) má od rána průjem. Kadil už asi pětkrát, nemá ho vodnatej nebo tak, prostě klasika. Jinak mu nic není, teplota OK, je akční,..Od zoubků myslím, že to nebude, těch už máme šest, nikdy průjem neměl. Možná z toho tepla.
Ale k otázce, řeším, co mu dát k večeři? Standartně dávám kaši (180ml), ale to asi nebude nejvhodnější, že? Až se manžel vrátí z práce, pošlu ho pro ORS 200, ale co k tomu jídlu? Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
22.8.12 20:22

@lyrica Nás třeba rýžová kaše naopak ucpává, celkově rýže je proti průjmu..sice rada už pozdě, když koukám na hodiny, ale třeba pro příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí