Mazlení dítěte - kdy poprvé?

1618
16.4.12 11:54

mazlení dítětě

Ahoj, kdy vám děti poprvé skočily do náruče, aby se pomazlily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
16.4.12 12:06

od té doby co byl pohyblivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.4.12 12:06

No já nevím, jestli myslíš zrovna tohle, nebo větší touhu na mazlení. Ale můj malej už jak začal chodit kolem nábytku (kolem 8.-9. měsíce), tak ke mě došel, objal mě, zabořil do mě hlavu a začal radostně výskat… Nebo myslíš něco ještě jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.4.12 12:14

Začal před 14 dny, takže na 10 měsících. Když si sednu na zem, tak se u mě postaví, skočí mi do náruče, ručičkama obejme kolem krku a tulí se, klidně 10× denně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.12 12:23

Tak syn ještě neskáče. :mrgreen: Ale od té doby, co se začal plazit dopředu (v 7 měsících) se ke mně připlazil, obejmul mi nohy, zabořil mi do nich hlavu a hučel. Teď jak už stojí, tak si ke mně dojde, po nohách se na mě vyškrábe a opět zaboří tu svou hlavu do mě a hučí. :mrgreen: Občas dává pusu. Ale musí chtít on sám. Když se s ním chci mazlit já, tak to se mu vážně nelíbí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Prvorozený někdy v 15m začal chodit pro pusinku, přišel, dal pusu a než jsem se stihla rozkoukat, byl v čudu. Ale mazlivý jako že fakt přitulit, to dělá tak od 2let. Teď už přijde, sedne si ke mě, vezme moji ruku a položí ji přes sebe. Chodí za mnou spát do postele.
Druhorozený teď dělá takové náznaky občas, že do mě ducá hlavou a lehce se přitulí, ale pak ho to přejde a honem skáče šipky z mé náruče.
Oba nošení v šátku, popírající jakékoliv teorie o rozmazlenosti a „šití si biče“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267

nas malej to dela nejvic od ty doby co zacal chodit (9mesicu) , dobehne mi do naruce a tuli se, ale spis je to takova sranda pro nej :) . jinak opravdu vedome me objal muj prostredni asi pred tydnem :lol: . A pak se chtel chovat a zpivat si houpy houpy - zrovna na zastavce mhd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
16.4.12 12:31

@Gladys , tak to zavidim „nerozmazlene“ deti :lol: . ale ne, ono zadny neni rozmazleny, to je blbost, to miminka nemuzou byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.4.12 12:46

Tak to vám holky ty mazlivé dšěti závidím. Náš 11m syn vždycky ke mě přijde, obejmě mě kolem krku a začne se po mě šplhat. Buď proto, aby mě kousl do krku (jestli je tohle projev mazlení tak nevím :-)) nebo aby se po mě vyšplhal výš a něco viděl. Ale jako klasické mazlení mi to nepřijde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
16.4.12 12:52

Když vezmu tvoji otázku doslova, tak nikdy. Až tak poslední mesíc (bude mu dva a půl roku) mi dá pusinku, když si o ni řeknu. Někdy když pololežím na pohovce, se na mě vyšplhá a lehne si na mě a hlavičku položí na rameno, někdy když sedím, tak vleze na pohovku a položí si hlavu na kolena. Ale ne moc často, tak 2-3× do tejdna. Setrvá tak 10 vteřin a zas jde pryč. Běda, jestli během těch 10v na něj sáhnu, pohladím ho, apod., tak mi hned ruku odstrčí.
Je to jeho osobní projev náklonnosti a třeba přijde časem i to objímání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.4.12 12:55

Malá se začala plazit v 6. měsíci a to jsem na čas přestala existovat, najednou byl kolem zcela jiný svět plný nábytku, klouzavé podlahy, koberců, dveří, hraček a sem tam vykukujících kabelů, co se musí pořádně prozkoumat :mrgreen: Ale tak kolem 7. měsíce vždycky přilezla a začala mi olizovat nohu, tak jsem si ji vzala do náruče, tam mě obejmula a začala mě mlátit rukou po rameni. Dělá to i když je unavená a chce se tulit, je to nejspíš nějaký nový druh „malá malá“ :mrgreen: Ale moc se tulit nechce, radši lozí po bytě a baví se sama.
Taktéž nošenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
16.4.12 13:03

hmmm tak já přemýšlím…marně…můj přítula se pomazlí, maminko mám tě rád, nuny nuny a už je v čudu …je mu 5 :))) větší mazlící akce u nás neprobíhaj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
16.4.12 13:03

Moje 12 m se totiž začala teď strašně tulit, je to pěkné, ale nevím, třeba jenom hledá prso:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
16.4.12 13:04

Synek (8m)přileze a mazlí se. Jak vidí segru u mě na klině, dožaduje se okamžitě drbání zad. Dcerka (3roky) nevím, kdy začala , ale teď chodí „maminko, chci se přitulit a pomazli mě“.

• Citovat
  • Upravit
3241
16.4.12 13:26

Magnificato, dcera to začala dělat taky kolem toho roku a zatím ji to drží. :-) Jak začala být pohyblivější, najde si mě spolehlivě a mazlí se, klidně jí stačí objímat i moje stehno, když třeba vařím a nemůžu ji obejmout. Přijde, přitulí se, položí hlavičku na rameno a nebo se do mě zaboří, tře si svůj nos o můj a u toho děla „ááááá“, olizuje mě. pusinkuje, občaj přijde a hladí mě. Když jí dávám mlíko, tak vždycky v půlce přestane, pohladí mě, něco mi něžně řekně (nevím ale co :-) ) a pokračuje v pití. Extrémně mazlivá je, když je ospalá. Já jsem ráda, užívám si to, je mi jasné, že to nepotrvá navěky, mazlím se s ní strašně ráda, je taková heboučká a voňavá. :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí