Mazlení dítěte - kdy poprvé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
6.5.14 11:47
@Berousik píše:
Ahoj holky, oživuju diskusi, zajímá mě, co myslíte tím, že miminko (9 měsíců) dá pusu. To jako, že přileze a otevřenou pusou dokořán se mi nalepí na tvář a řádně mi ji oslintá? Dcera to totiž začala dělat a já nevím, jestli to jsou ty pusinky, nebo jestli mě prostě nechce jen oslintat jako všechno ostatní :mrgreen:
:lol: nevímjak bych to brala, ale musí to být strašně roztomilý :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
6.5.14 11:49
@Berousik píše:
Ahoj holky, oživuju diskusi, zajímá mě, co myslíte tím, že miminko (9 měsíců) dá pusu. To jako, že přileze a otevřenou pusou dokořán se mi nalepí na tvář a řádně mi ji oslintá? Dcera to totiž začala dělat a já nevím, jestli to jsou ty pusinky, nebo jestli mě prostě nechce jen oslintat jako všechno ostatní :mrgreen:
:mrgreen: v tomto věku bych to brala asi za pusu ;) ale třebas náš 3 leťák mi to dělá naschvál když mě chce pozlobit páč ví že to nesnáším a hlavně dává pusu už normoš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.5.14 11:50
@slavuska1 píše: :lol: nevímjak bych to brala, ale musí to být strašně roztomilý :srdce:

jo to je :lol: je to fakt hezký. No ještě mě u toho chytne kolem krku a vyškubne pár vlasů, tak to budu brát jako začátek mazlení ;) hrozně se na to totiž těším, když ji mazlím já, tak se mi hrabe z náruče pryč, všechno ostatní je zajímavější, než máma a její momentální záchvat lásky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.5.14 11:50

@Berousik Já bych to za pusu rozhodně považovala. Obě děti dávali pusinky nejdřív s pusou dokořán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.5.14 11:51
@klarushka píše: :mrgreen: v tomto věku bych to brala asi za pusu ;) ale třebas náš 3 leťák mi to dělá naschvál když mě chce pozlobit páč ví že to nesnáším a hlavně dává pusu už normoš :mrgreen:

normální pusu mlaskavku že? Mi právě přijde, že takový prcek jako je ta moje to snad ještě ani nemůže cíleně zvládnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.5.14 11:51
@Kakika píše:
@Berousik Já bych to za pusu rozhodně považovala. Obě děti dávali pusinky nejdřív s pusou dokořán :lol:
:dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
6.5.14 11:53

Aj môj malý začal s takýmito uslintanýmu pusinkami, približne v tom veku. Teraz už natrčí zatvorenú pusinku, občas aj cmukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.5.14 11:54

@Berousik jo to je ono, až za nějakou dubu ta pusa bude fakt pusa, někdy mam pocit že mě umačká :mrgreen: :mrgreen: ted většinou dá už i pusu na požádání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.5.14 12:00

:palec: Tak to jste mi holky udělaly radost :dance: díky a já se jdu nenápadně potloukat kolem, třeba zas nějakýho slintáka schytám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.5.14 12:01
@Berousik píše:
normální pusu mlaskavku že? Mi právě přijde, že takový prcek jako je ta moje to snad ještě ani nemůže cíleně zvládnout :think:

Naše malá /za chvíli 15 m/ fakt cíleně, že ví o co jde, začala dávat pusinky tak před 14 dny. :think: A taky přijde a objímá nám hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.5.14 12:12

Já to za pusu taky beru. Náš ročák mi to dělá. Chytne mě kolem krku a za vlasy, přitáhne mě, otevře pusu dokořán a nalepí se mi na mojí pusu :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
6.5.14 12:13
@Berousik píše:
normální pusu mlaskavku že? Mi právě přijde, že takový prcek jako je ta moje to snad ještě ani nemůže cíleně zvládnout :think:

Jj mlaskavku občas ho napadle aj štípavka atd :D JJ též si myslím že u tak malýho dítka je to prostě projev lásky :srdce:. to ten můj habán se mi strašně směje když se vztekám že sem oslintaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.5.14 12:45

@Berousik ja tohle beru jako pusinu dělají to i naše děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.5.14 12:51

Můj 9-měsíční to taky dělá. Já jsem to za pusu teda nepovažovala, respektive mě vůbec nenapadlo se nad tím nějak vůbec zamyslet a on možná už teda dává pusinky. :D Tak příště si na tuhle diskuzi vzpomenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.5.14 17:08

@Berousik Jj, taky to považuji za první pokusy o pusinkování. Jen mě u toho ještě navíc kouše (taková piranní pusinka), poslední dobou se to ale krapet zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí